Küçüklüğümden beri hep asker olmak istemişimdir büyüdüm hala asker olmak istiyorum kadın için askerlik zor mu özel günler nasıl olacak
Cevabın nedir?
+1 yılaskerlik kadının inceliğine ve zerafetine yakışmayan birşey bence tamam başarırlar o ayrı bir konu ama okadar sapın arasında kadın bir asker hoş olmuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılYa o incelikti felandı filandı bana göre değiil zaten kız arkadaşımda yok alışığım erkeklerin arasında kalmaya ama özel günlerde ne yapacaz
- +1 yıl
o konuda tam bir bilgim yok ama askerde ayda izin kullanmak zor nasıl bir sorun çıkabilir düşünemiyorum
savaş sanatlarını ve sair malumatı zaten hepimiz bilmeliyiz bence. kadınların bilmemesi şu gün bile hatadır.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
açıkçası silahı kadının eline yakıştırmam dağ şartları da kadına göre değil herşeyden önce özel durumlarınız var bence başka bir meslek düşün derim
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte tek sorun özel günlerimiz deniz harp okulunuda düşünebilirm aslında o nasıl olur
Soran+1 yıldeniz nasıl daha zor ve tehlikeli savaş felan olmazki
Soran+1 yılbak orayı düşünmemiştim ama kara harpten mezun oluncada fazla evde olamam ki
- +1 yıl
Askeriyenin içine girmeden veya bir subay olmadan bu şekilde yorumlar yapmanız saçma hiç düşündüğünüz gibi bir yer değil bende askeriyede görev yaptığımdan biliyorum önüne gelen herkesi dağ çıkartıp ta sırtına 40 kg çanta vermezler emin olun ayrıca bazı kadınlarımız başa başında da oturuyor bilgileri felan kontrol ediyorlar rica ediyorum yanlış bilgi vermeyim.
- 11 ay
İşte tamda o yüzden kadınlar askerlik yapmıyor regl olunca ne yapcaksınız
222 Yorumla
Soran+1 yılevet bende onu düşünüyorum nasıl yapacaz diğer kadın askerler ne yapıyor
Soran+1 yılbir erkeğin bunu fark etmesi benim iiçin sorun değil ama regl olduğumuz zamanlarda istediğimiz gibi hareket edemiyoruz
Soran+1 yılbide şey kadın askerleri operasyona gönderiyorlar mı
Soran+1 yılÜçüsü arasında kaldım dostum deniz harp düşünüyorum ama uzun seferler felan olur onun dışındada yapacakları bir şey yok deniz subaylarının hava harp okulunuda düşündüm ama ya gözüm bozulursa en ufak bir bozuklukta dahada görev yapamam hele o g kuvveti çok kararsız kaldım sence
Soran+1 yılTam bana göre bir meslek çok disiplinliyim ve seviyorum bu işleri
Soran+1 yılhava harp tehlikeli en ufak bir hastalıkta artık işini yapamazsın ve kendimi düşünemiyorum mesleğimi yapamazken
Soran+1 yılLiseyi bitirdim 19
Soran+1 yılneden soruyorsun
Soran+1 yılDoğuluyum :D
Soran+1 yılŞanlıurfa
- +1 yıl
Nekadar saçma yorum yapiyorsunuz ya regli erkek bilse nolur bilmese nolur herpimizin annesi oluyor butun kadınlar oluyor gelipte erkeklerin boyle konusmalari sacma. Evet cok yogun agri oluyor ben de askerlik dusunuyorum ve agrili dönemlerde bayilacak gibi sanci cekiyorum insallah bunun için bir ayrıcalik vardir
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılGirersin baya kadina asker var. Diger konu icinde Dusmana soylerler askerlerimizin adeti var sonraki hafta saldirir misiniz diye
31 Yorumla- +1 yıl
ne kadar da yobaz bir kafa yapısına sahipsin binlerce kadın askerimiz var birçok bölgede ve rütbede. Emin ol çoğu erkeklerden daha ciddi yapıyor işini. Adet dönemlerimiz engel değildir. Bu dönemler kişiden kişiye göre değişir de zaten bünye zamanla alışıyor bu duruma ama sizin o yobaz kafanız kabullenemiyor çok yazık size
Yorumlarda ki düşünceler ne kadarda cahilce. Askerlik erkeğe mahsus değildir. Kadın da erkekde askerlik yapabilir. Vatanını seven herkes yapar bence.
520 Yorumla
+1 yılNe saçma bir düşünce bu, kadın askerlerimize üniforma nasıl da yakışıyor. Sizler gibi bu denli cahil düşünen insan kaldı mı ya?
550 YorumlaBir işi severek yaparsan zorluk çekmezsin
72 Yorumla
Soran+1 yılama özel zamanlarımızda istediğimiz gibi hareket edemiyoruz
+1 yılçok kolay
12 Yorumla
Soran+1 yıldalga mı geçiyorsun?
- +1 yıl
evet
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi