Ben calisip emekli bir bayanim ama hep evinde her zaman fildir fildir gezmeye vakit harciyan alisveriste denizlerde turlarda kuaforlerde sahillerde tatillerde turlarda ev toplantilarinda olan kadinlari kiskandimmmmmmm😖😖😖😖😖guzel yangelip yatan ve her alisverislerini kocalari yapan hatta karisini hastaneye postaneye pastaneye denize tatile getiren o erkeklerigordukce kiskandim sasiriyorum calisan kadinlarin degerlerini bilen erkek yok😆üzgunum calismiyan kadinlar elustunde 🙄🙄🙄🙄
30 Yorumla
+1 yılBenim eşim sanayi de çalışıyor ve kızıma hamileyken yalnız bırakmak istemediği için hergün beraber giderdik. Bence çok tuhaf kadın neden sanayiye gidemesin ki hala pazar günleri planımız yoksa gideriz temizliğimizi yapar arabamızın bakımını yaparız. İnsanlar tuhaf bence abla biz değil.
15 Yorumla- +1 yıl
Bence de canım bazı insanlar çok tuhaf gerçekten anlamakta zorluk çekmiyor değilim ☺
- +1 yıl
İlk gittiğimde insanların bakış açısı direk şuydu 'sanayide ki kadın yollu' sizsiniz yollu orada o kadar ekmeğinin peşine düşmüş kadın var ki uçkuruna sahip olamayan her zaman ki gibi kadını şuçluyor.
- +1 yıl
Aynen öyle canım .
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılVe evet insanlilarimi sanayi kisimlari cirakliktan kallfaliga kalfalikdan ustaliga derken sadece is egitimi verilir ahlak biraz geride eger egitim verilmeye baslanir ken birazda ahlakla yorulsaydi sanayide bulinanlar bugun bu duruma gelmez di bir insanin zihniyeti neyse fikride okdur ya aha kadin gekdi yanniz geldiyse basi bostur yolunda dir is koysak bize bakar mi yani prensesim sacmalardan secmeler mumkun mertebe isimli servislere git
07 Yorumla- +1 yıl
Tanıdık ya da tavsiye üzerine gidiyorum
- +1 yıl
Tanidik vede tavsiye uzerine gittigin yerlerden bu gibi skintilar yasadigin orta da buyuk yerlere hem okadar ucuk fiyatlar da deildi
- +1 yıl
Sinirliyim biraz sana bom. bom bakmislar ya ne desen yokus yaparim simdik ben 😑
- +1 yıl
Gittiğim yerler faiz fiyatli drgil ve sorunu gittiğim yerlerde yaşamıyorum çevredeki insanlarda yaşıyorum
- +1 yıl
Bitancikk prensesimm yaaa kiyamamdi gene. eig bende ♥️♥️♥️😘😘😘😌😌😌😌
- +1 yıl
Hak edenin 🤗🤗
- +1 yıl
👏👏👏👏👏♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Hangi sığır garip karşılıyor la onu.
Kadınların otomobil kullandığı, otomobil sahibi olduğunu yeni mi öğrenmişler..
Otomobil sahibi herkes sanayiye gider, bunun cinsiyeti olmaz.13 Yorumla- +1 yıl
Burada bile bir çok sığır nee sanayiye tek mi gidiyorsun diye karşılık verdi
- +1 yıl
Ben sana nedenlerini söyleyeyim hemen;
Bakınız, standart pısırık bir erkek, daima kadından iyi araba kullandığını kadına ispat etmek ister.
Aynı türden erkekler, bir diğer açıdan da, kadından daha fazla arabalardan anlamak ister.
Kadının bu tip işlerden anlamasından, şoförlük yapmasından haz etmez. Zira tahtının sallandığını düşünür.
Bir kadının erkeğe ihtiyaç duymadan tek başına sanayiye aracını götürmesi, bir takım pısırıkları çileden çıkartabilir.
Sanki kendisi otomobilin altına yatıp tamir ediyormuş gibi bu tip bir durumdan caka satma malzemesi çıkarmak, abesle iştigaldir.
En nihayetinde bugün bir kadın cep telefonunu garanti servisine veya telefoncuya götürüp tamir ettirebiliyorsa, arabayı da aynı şekilde tamir ettirebilir.
Burada özel bir yetenek veya beceri aranmaz.
Bir takım dangalak erkeklere bunları anlatmak yerine, ''çok matah bir iş yapmıyorsunuz ımına koduklarım, arabayı usta tamir ediyor zaten'' demek suretiyle, arabanın anahtarını ustaya vermek yerinde olur. - +1 yıl
Çok güzel anlatmışsın teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kişi kendinden bilir meseleyi işte. Direk akıllar kötü çalışıyor. Bu ihtimalleri düşüneceklerine akıllarına gelen kötü düşüncelere karşı savaşmayı deneseler belki de daha yaşanabilir bir yer olabilir.
10 Yorumla
+1 yılcok guclu kesinlikle. kimin ne dediginin cani cehenneme. evde oturup tum gun sacma tv programi izleyen, tek derdi gune gitmek olan birinden kat kat iyidir
10 Yorumla
+1 yılBen de yazın şantiyedeydim insanlar baya tuhaf karşılıyordu. Dışarda prenses, şantiyede tam bir ameleyim😁
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSanayiye giden kadın dediğin zaman akılda erkek fatma kalıplı çirkin bir kadın görüntüsü oluşuyor çünkü. Sanayide çalışan çok kadir kadınlar olduğu için algı oluşuyor doğal olarak.
02 Yorumla- +1 yıl
🙂🙂 ben azımsanmayacak g kadar iyiyim ya çirkin falan değilim ☺☺
- +1 yıl
umarım öylesindir. saygı duyulması gereken bir işin var, hakkını veriyorsan ne ala. hayırlısı olsun senin için :)
+1 yılhelal olsun arkadaş sana katılıyorum. rıskının peşinde koşan insana denir ADAM diye. kimse de babanın oğlu değil yadırganmasın boşuna.
o arkadaşlar ilk bir kendilerine çeki düzen verseler iyi olur bence00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin ne düşündüğü önemli dğl. sen helal yoldan alın teriyle ekmeğini kazanıyorsan insanlara ancak helal olsun demek düşer. ötesi kimseyi ilgilendirmez kuzum. başarıların daim kazancın bol olsun insallah
10 Yorumla Bende gidiyorum sanayie.
Hattabi kere boyacı tişörtümle gittim. Elkerim yüzüm boyalı20 Yorumla
+1 yılerkekler kemdı ıslerını kendı yapan kadınlara alıskın degıller. ayırmıslar ıste kadının yapacakları erkegın yapacakları dıye. ondan yanı
14 Yorumla- +1 yıl
Birde uzaylı gibi nere sanayoye kadın başına aaaa deneseler
- +1 yıl
Demeseler
- +1 yıl
salla gıtsın tatlım. onların yapamayıp bızım yaptıgımız bı cok sey var 😉 ama onların egoları doğuştan tavan nedense.
- +1 yıl
Aynen 😊
+1 yılŞimdi güzel kardeşim olay şu , sanayide hep erkek var ve okadar erkeğin arasına bayanın gitmesini uygun görmüyorlar, birşey olacağından değil kıskançlıktan cahillikten
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 12,1b cevap paylaştı. kendi işini kendi görebilen kadına saygım olur taktir ederim ben yargılamam
10 YorumlaErkekler kadinlarin kendilerine muhtac olmasini sever güc iktidar kendinde olsun ister. Bu yuzden yadirgiyorlar...
20 Yorumla
+1 yılgarip karşılanacak bir durum yokki bunda karşılıyanları kınıyorum
20 Yorumlaİnsanlarımız tarafından pek alışılmış bir durum olmadığı için. Eski bir dizide kadın araba motorcusuyduya dizinin ismini unuttum :) adamın 3 tane avradı vardı hatta.
00 YorumlaTesbihte hata olmaz , aklıma bu sahne geldi 😂https://youtu. be/4VYaE_mRB1o
12 Yorumla- +1 yıl
😃😃
+1 yılSanayide kadın çalışan vs.. Olmadığı içindir ama garipsenecek bir durum yok..
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 10,3b cevap paylaştı. Garıp karsılamıyorum. Sandayı de erkek çogunlugu oldugu içn pek fazla hatta bayan gormeye alısık degıl toplum daha çok sanayi dedın mı? Erkek algılanır.
00 Yorumla
+1 yılseni tebrik ediyorum, bayanlar araç kullanıyorlarsa tamirinide yaptırmak zorundadır, özellikle küçük şehirlerde nedense garip bakılıyor
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hangi sanayiye gittiğine bağlı. Benim ömrüm sanayilerde geçti.
02 Yorumla- +1 yıl
Araba için iste
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılGarip değilde alışılmamış bir durum olduğu için şaşırıyorlar
10 Yorumla
+1 yılSanayi genelde erkekleri olduğu bir bölge haripsenmemeli sonuçta omlar iş için orda işi düşen herkes gidebilir
10 YorumlaEn temiz insanlar o ustunden basindan tiksindikleri adamlardan cikar siz bu takim elbeseyle dolasan entel tiplerden korkun.
00 YorumlaŞehir efsanesi olabilir zaten tehlike varsa, her yerde olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılolur öyle burası türkiye eskiden o. gözüyle bakılırdı şimdi de öyledir de azalmaya başlamıştır belki
04 Yorumla- +1 yıl
O*rospu nun sanayide ne isi olur ki🤔🤔
- +1 yıl
Arabası bozulmuştur yani
- +1 yıl
dediğim gibi burası türkiye türkiyedeki erkeklerin genel görüşü bu
- +1 yıl
Ne yazık ki
+1 yılNey sanayiyemi gidiyosun :0 şaka saka istediginiz yere gidersiniz bizene hiaamina
00 Yorumla
+1 yılNe var ki bunda anlamadım? Kim laf etmiş... Araba kendi kendi mi götürecek? :)
00 Yorumla
+1 yılNe den garip gelsin ki,,,, sanayide insanlar ,, benim için en değerli insanlar ,, alın teri ile çalışıyorlar , öyle degilmi ,, zarar gelmez
00 Yorumla
+1 yılBizim demirci dükkanı var orda Fatma abla kaynak ustası mesela bide İstanbul'da taksici bayan görmüştüm ama yetersiz kadın diye sanayi işi yapamaz değil daha çok iş gücüne katılması lazım kadınların
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkeğe lazim olan ama bulunamayan bir hatunsun 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
10 Yorumla
+1 yılHelal olsun diger erkeklere bakma sen bazi erkeklere tas cikarirsin 😊
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılo zaman pazara da gidilmesin.
plaja hiç gitme orası daha sakat zaten üstte başta birşey yok :)00 Yorumla
+1 yılÇünkü hemcinslerimiz öküz gibiler Bon Bon bakıyorlar vs diye şaşırıyor olmalilar
04 Yorumla- +1 yıl
Benim hemcinslerimde kibarlıktan kirikacak gibiler.. aciz korkak görünmek hoşlarına gidiyor
- +1 yıl
Haklısın bu konuda belli ustan olursa o asilmazda bakmazda
- +1 yıl
Yol valla 5 senedir 1 tane side aşılmadı oturup yumurta bile yedim 😃😃
- +1 yıl
Helal olsun :)
Benimde erkeklerin hemşire olmasini dikkatmi çekiyor. kiz istemeye gitse oğlumuz hemşire demek koyar insana😎
00 YorumlaSanayide bayan ustalar da var onları garipsemiyoruz gidenleri neden garipseyelim
00 Yorumla
+1 yılhayor gayet normal bayanlarında arabası var kullanıyorlar
00 YorumlaSanayicileri biraz öcü olarak gördükleri icin olabilir
00 Yorumla
+1 yılTamirci misiniz?
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır ama düşünmüyor değilim 😊😊😊
- +1 yıl
Şimdi sorunuzun cevabı şöyle ki, kadınları ülkemizde o kadar değersiz işe yaramaz gösterdiler ki bir kadın eline çekiç alıp bir tahtaya iki çivi çaksa ayakta alkışlayıp vay nasıl yaptın, aa kadına bak ne yapıyor o çekiçle öyle gibi normal bir durumu anormal hale getirdiler. O yüzden sanayi dediğinizde gözleri dışarı çıkacak gibi oluyor. Ben gittiğim ülkelerde gördüm kadınların yapmadıkları iş yok. İnşaat, boya, tamir, otobüs, tren, kamyon, her şeyi gayet erkek kadar iyi kullanıyorlar her iş ellerinden geliyor. Bizim milletin civataları gevşemiş benliğini kaybetmiş. Hal bu ki kadın dediğin bazen erkeklerden daha kaliteli işler çıkarabiliyor. Neden bu kadar garipseniyor bilmiyorum ama ayak uyduracaklar başka çağreleri yok. 5-10 yıl sonra alışacaklar :D İyi akşamlar.
+1 yılNe var bunda anlamadım bende :D
00 Yorumla
+1 yıl10 sendir sanayide firmam var hiç prenses görmedim
05 Yorumla- +1 yıl
Şaşmaz ivedik organize de işim oluyor sadece ama ankk
- +1 yıl
Aracını mı götürüyorsun?
- +1 yıl
Yok çay kahve yumurta en sevdiğim 😃😃
- +1 yıl
Arabayı götürüyorum tabiki de
- +1 yıl
Ha ba ha ha peki peki günaydın ama ben arabalara bakmıyorum kepçen dozerin greyderin varsa beklerim 😀
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal bir durum
10 Yorumla
+1 yılEkmeğinin peşindesin helal olsun sana
10 YorumlaKim portletti gozunu bakim sana?
00 YorumlaEski kafalar boşver...
11 Yorumla
+1 yılkadınların pek ugrak noktası degil o yüzden
05 Yorumla- +1 yıl
Arabada diren olunca be yapalım? İlla bur erkek mi bulalım yani? Çay kahveye gitmiyorum arada sorun var ona gidiyorum. Ama uzaylı muamelesi görüyorum.
- +1 yıl
biraz daha düzgün yazarsan dediklerini anlayabilirim
- +1 yıl
Telefonum dokunmatiği bozuk o sebeple kusurabakma. .
Arabada sorun olunca ya da bakım zamani ne yapalım? İlla bir erkek mi bulalım yani? Çay kahveye gitmiyorum arabada sorun var ona gidiyorum. Ama uzaylı muamelesi görüyorum. - +1 yıl
gitmen gayet dogal şöyle yapalım mesela kız kıza bir toplantıda veya oyunda çat diye bir erkek girerse içeri insan bir şaşırırya onun gibi
- +1 yıl
Himmm değişik
+1 yılnormal karşılarm
10 Yorumla
+1 yılTeyze taktığın şeye bak baktığın şeye bak
04 Yorumla- +1 yıl
Takmıyorum teyzecim merak ettim 😉
- +1 yıl
Birde teyzecim şu aşağıda 10 senedir firmam var diyen şahıs ağır abazadır aman kaale alma 😂
- +1 yıl
Hiiii hemen engelleyelim ablası 😊😊
- +1 yıl
Seni düşünüyorum görüyorsun😀
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonu sensen gide bilirsin
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılSanayi derken inşaat mı
00 Yorumla Bilemem erkeklere sormak lazım kanks
00 Yorumla
+1 yılKıskançlık olabilir mi
00 YorumlaNe yapıyorsun sanayide
02 Yorumla- +1 yıl
Bugün gittim sileceğim bozuldu onu yaptırmaya hatta direk tornaci ya gittim yapti
Doğal
10 Yorumla
+1 yılsorun değil
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaNeden Garip Olsun Ki
00 Yorumla
+1 yılGüzelsin.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılTehlikeli ondan
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar