erkekler kendilerini reddeden kizlar hakkinda ne dusunur ve kendisini reddeden "ilk" kizi cabuk unutur mu yani o an reddedildim o kadar diye mi dusunur yoksa bunu unutamaz mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. bıkmamki defalarca giderim ne düşündüğüme gelince bende olsam benle çıkmazdım :) biraz karmaşıkmı oldu :)
21 Yorumla
Soran+1 yılYok yok gayet net :))
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiliyormusun bunu gerçekten diyorum ben erkekler için bazen üzülüyorum.Kızlar sırayla erkekleri elinin kiriymış gibi red ediyorlar, şamarı basıyorlar, hatta bazıları onlara o erkek ilgi göserdi diye o erkegi küçük bile göruyorlar.Erkekler için üzülüyorum.Çünki genellikle hep onlar ilk adımı atıyor ve bir çok kere red ediliyor.Biz nasıl hissederdik böyle bir durumda? Bizim davrandığımız gibi erkekler bize davransa ne yapardık? Sanıyorum üzülüyorlar.
74 Yorumla
Soran+1 yılBen birine acilsam gercektrn sevdigim icin acilirdim ve reddedilsem depresyone bile girerdim belki erkeklerde bu kadar agir olmaz bir iki belki ama cok dogru soyluyorsun bir cok kiz erkekler duygusal degil takmaz diye dusunuyor ama bence boyle degil gurur meselesi olur bir kere. Soruda bahsettigimi yasadim ama nedeni cok baska sevdigim halde istemedigimi soylemek zorunda kaldim unutamiyorum ve zaten her sey icin cok ama cok gec
- +1 yıl
En azından hatalarından bir ders almışın.Ben bazen bakıyorum erkekler baya cesaretliler.Red yedikleri kapıya defalarca gidebiliyorlar.Ben bunu yapmazdım.Çeşretimi toplayıp gittiysem o kapı bana kapandıysa bir daha uğrayamazdım.Bazen kadınların erkeklere ağır davrandığını düşünüyorum.Tabiki bazenden erkekler kadınlara ağır davranıyor ama bazen kendimizi onların yerine koymakta zorlanıyoruz gibime geliyor.Hayırlısı
- +1 yıl
Bu yorumu yazdığımı bile hatırlamıyorum :). Teşekkürler..
- +1 yıl
2 saat önce biriyle tanışmaya hazır olmadığını söyledi, ben de konuşmaktan bir şey çıkmayacağını dedim., hem de sohbet için teşekkür ederek beni kırmak istemediğini ama konuşmak istemediğini söyledi ki 1 hafta dolu dolu konuştuk. 2 saat oldu hüngür hüngür ağlıyorum, aklıma hiç birşey gelmiyor, sadece boşluk ve göz yaşı. Erkekler duygusal değil, kızlardan daha duygusaldır, mental açıdan kızlardan daha zayıftır. Bu yüzden duvar öreriz fark bu.
2 ay geçti unutamadım =))
Yıllarca unutamıyanlar varmış ya yazıyorlar buraya hikayelerini filan şaşırıyorum baya..
Gerçekden sevince baya kötü oluyor onu hatırlatan herşeyden uzak kalmak istesende bazen karşına çıkıyor. Bilmiyorum her erkeği aynı sanıyorlar belki bu yüzden yapıyorlar kızın ilgisi olmadığı sürece pek kabul edilmiyor erkeklerin teklifleri..349 Yorumla
Soran+1 yılSen reddedildin mi yoksa biten bir iliskiden mi bahsediyorsun?
Ben bahsettigim kisiyi 5 aydir gormuyorum ama asla unutamam onu sevdigim halde reddettim aradada olsa aklina geliyor olabilir miyim sence?- +1 yıl
Bak ben staj yaptığım yerde bir kızı çok sevmişdim ! Fakat cesaret edemiyordum karşısına çıkmaya iş yerinden ayrıldıktan tam 2 ay sonra bu kızın annesi diyim artık 7/24 bir ablası vardı öz ablası değil tabi.. Beraber şehir dışına yurt dışına çıkıyorlar vs.. Neyse ben bu kişiyle konuşdum byle böyle abla dedim kızında ertesi günü doğum günüymüş ki bilmiyordum bunu kız benden 4 yaş büyükdü o benim dünya ehiret kardeşim demiş.. Ne sen böyle bir şey söyledin enden ben duydum. Bende zorlamk istemdim.
- +1 yıl
Aramızda her hangi bir şey olmadı yani geçmiş bir yaşanmışlık yok ben unuturum gibilerinden düşündüm araya tatil girer basit birhoşlantı filan öyle olmadı tabii :)) başka şeylerde varda yaz yaz bitmez inşallah benden daha çok seven birini çıkartır ALLAH karşısına.. Erkekler ilk sevdiği kızı unutamaz hani bir çivi çakarsın duvara sonra onu çıkarana kadar aklı karayı seçersin ama ne yaparsa yap izi kalıyor orada..
Soran+1 yılilk sevdiğini kimse unutamaz sanırım kızlarda öyledir. ama benim merak ettiğim şu sana özetleyeyim durumu :) diyelim bir kız sana bakıyor arada sen bunu farkediyorsun tabi ve sen o sıra bir kızla çıkıyorsun 1 hafta olmuş anca 2 hafta diyelim bu kızı farkedince o kızla ayrılıyorsun (ama kız mı ayrılıyor o mu bilmiyorum hatta çıkmıyor bile olabilirler sadece konuşma olabilir hani tanışmak anlamında ve tesadüf mü bilmiyorum kızın baktığını farkedince diğer kızla konuşmuyorsun artık sonra sende
Soran+1 yılbu kıza bakıyorsun ve sen utangaç birisin biraz ama çok değil (ki herkes bu konularda biraz çekingendir bence) (aklını karıştırarak anlatmıyorum anlıyorsun umarım :)) daha sonra bir arkadaşın senin bu kıza ilgin olduğunu biliyor ve kızla konuşurken ağzından kaçırıyor gibi bir şey oluyor daha sonra bu çocuk sana yakın mesafede bakamıyor sürekli kısa bakışlar hani biraz çaktırmadan gibi sonrasında çocuk konuşmak istediğini söylüyor yine bir arkadaşıyla ve kız istemediğini söylüyor
Soran+1 yılondan sonra ise çocuk çekindiğinden mi ne hiç kızın yakınında dolaşmıyor ama aynı ortamda bunlar yinede çok çok az karşılaşıyorlar sanki çocuk kaçar gibi ama yine de kız çocuğun uzaktayken çaktırmadan baktığını görüyor hatta ve kızın bakışlar hep kısa kısa ve bu olay ileri gitmiyor çocuk bir daha kızı görmüyor tabi son gördüğünde son görüşü olduğunu bilmiyor. aradan 5 ay geçiyor ve bu kız bu çocuğu reddeden ilk kızmış çocukta öyle her kızla çıkan biri değil toplamda 3 kız falan olmuştur tahminen
Soran+1 yılsorum ise şimdi aradan 5 ay geçmesine rağmen bu çocuk o kızı ''TAMAMEN'' unutmuş mudur yoksa aklına geliyor mudur arada
ve bir soru daha diyelim ki birini gerçekten çoook seviyorsun ama kız istemedi ve yine araya 5 ay gibi bir zaman girdi ne olursa olsun onu arar mısın yani aramaktan kastım nerede yaşadığını ya da telefon numarası gibi bir şeyi araştırır mısın yoksa geçmişte kaldı diye unutur umursamaz mısın?
bu iki soruyu cevaplarsan çok sevinirim. en iyi cevapta değişir böylece :D- +1 yıl
Çocuk sana karşu boş değilmiş belli. Fakat gerçek anlamda seviyorsa 6 ay sonrada geri döner 1 yıl sonra da ama bir şekilde ulaşır çok ağır bir söz kullanmadıysa karşı taraf. (O benim arkadaşım nasıl böyle düşünür ya da o benim kardeşim gibilerinden...) Reddedildiğin zaman psikolojik olarak çöküyor insan guru meselesi yapıyor, kendini değersiz bişeymiş gibi görüyor. Sanki birdaha olmucakmış gibi öyle kalıyor, sorunu cevaplıcak olursam..
- +1 yıl
O çocuk aradan yıllar geçti diyelim evlendi. Onuramaz, gerçekden sevdiyse unutamaz ancak bunu kendi arkadaşlarının arasında sözle dile getirir bir zamanlar böyle bir kıza acılmışdımda o beni reddetmişdi gibilerinden konuşulur. Bak ben o kıza mektup yazıcaktım eğer 'hayır olmaz' deseydi, kızın ismi Ferda bu arada, fakat gene yazdım o benim bilgisayarımda not defterinde kayıtlı. Aynı zamanda dıoğum gününde haberi oldu beni onu sevdiğimi ve bundan haberim bile yoktu :) Mektubumu gene yazdım,
- +1 yıl
ama ona ulaştırmadım o bende saklı :) Geri dönmeyi düşündüm yüz yüze açılıp söylemeyi fakat daha kötü olacağını düşündüm şu durumdan, birde yüzsüzlük gibi birşey söz konusu, ben hergün dua ediyorum mesela ALLAH'ım inşallah benden daha çok seven birisini çıkarsın karşısına, hayatını nher anlamında mutlu olsun diye çok ortak yönümüz varmış onunla onuda öğrendim. Diğer soruna gelicek olursam da gönül eğlendirmek isteyen biri böyle düşünmez. Ayrıca ,
- +1 yıl
Birine gerçekden duygusal anlamda bir şeyler hissedilince insan unutamıyor o kadar kolay değil seviyor işte insan :)) Erkeklerin çok yaptığı şey değil ama ilk defa bir kız için sabaha kadar ağlamışdım. Sonra kendime kızıyorum, kız gibi ne alıyorsun lan diyorum kendi kendime bu kadar hassas olma gülü ol gibilerinden moral vermeye çalışıyorum ama acısı gitti. Tuzu kaldı bede.. ALLAH'a dua etmişdim hayırlı ise olsun diye ama olmadı yurt dışına çalışmaya gidicem inşallah yılbaşından sonra umarım
- +1 yıl
Gönlünce olur herşey seninde , teşekkür ederim benimle paylaştığın için bu arada oturumu gizliye aldım :) Son diceklerim ise eger seninde ilgin varsa çocukla konuş herşey için özür dilerim de o zaman böyle düşünüyordum gibilerinden hiç çekinme tane tane anlat herşeyi bana şimdi Ferda gelse dese ki Mustafa herşey için üzgünüm böyle böyle raya soğukluk girdi benim için ama hayır demem mesela çünkü neden ? Seviyorum... Hakkında hayırlısı olur inşallah seninde :) hoşçakal.
Soran+1 yılya inanmıyorum biz seninle daha öncede konuştuk kız ferda deyince tanıdım seni :) bahsetmiştin daha öncede :) hatta adım mustafa demişsin ben de mehmet miydi mustafa mıydı diyecektim sana :)
Soran+1 yıl
ben asla ona ulaşıp bunları diyemem onun haberi bile yok o zamanlar ondan hoşlandığımdan büyük ihtimalle o kız bakıyordu ama hoşlanmıyormuş demek ki diye düşündü.
bazen diyorum unut artık asla sana ulaşmaya çalışmayacak istemiyorum dedin o kadar 5-6 ay geçmiş daha ne olmasını bekliyorsun bir daha onu göremeyeceksin bile diyorum kendime hatta bunu kabullendim artık imkansız bu. ben onu bulabilirim ama bazıları der ya işte ben gurur yaparım olmaz diye çoğu insan bunu laf olsun diye der ama
Soran+1 yılben gerçekten sırf bu yüzden onu aramam. şuan bile aklıma geldikçe kötü oluyorum hani ağlamazsın ama yutkunamazsın ya o her aklıma geldiğinde böyle oluyorum sürekli düşünüyorum acaba nerede ne yapıyor hala bu şehirde mi acaba bir başkasından hoşlanmaya başlamış mıdır diye düşünüyorum hep sürekli düşünüyorum ama imkansız bu o bana ulaşmak isteseydi mutlaka ulaşırdı çünkü ulaşabilme imkanı vardı zor biraz ama bu şansı vardı bazen diyorum acaba istiyor ama oda benim gibi mi düşünüyor sana son bir
Soran+1 yılsoru soracağım dedin ya seven arardı diye peki aramak isteyip de arayamadığı olur mu (erkekler için yani çünkü ben öyleyim ama her kız öyle değildir) yani diyelim ki gerçekten bir şeyler hissediyordu der mi kız istemediğini söyledi ne aklıma gelirse gelsin ben aramam ne yüzle arayacağım der mi yoksa yine de ne olursa olsun reddedilmesine rağmen arar mıydı?
bu arada cevapladığın için teşekkür ederim- +1 yıl
aa sen o musun yav ? :D
Aramak isteyipte terslenmekden tabikide tedirgin olur insan gırır meselesi yapıyor en azından ben öyleyim ama hayır deseydi eğer Ferda bu işin peşini. Hem öyle dedi, hemde kız biraz hassaz babasız babasız büyümüş bende biraz öyleyim aslında baba sevgisi filan almadım hiçbir zaman. Üzülüceğini düşündüğüm için vazgeçtim. Bence sevdiğin çocukda ben reddedildim daha ne kadar üstünde dursamda kabul etmicek diye düşünmüşdür. Profili açıyorum ben bişey olursa mesaj atarsın. - +1 yıl
Ben çok şaşırdım yanlız ya :)) Üye ismin 'VerryHard'' mıydı öyle bişey hatırlıyorum, Aynı duyguları bende düşünüyorum kızım =)) Hatta bak bişey paylaşım seninle bir fotoğraf vardı tanıdığım birinin..
Dükkan camından karşı taraf görünüyordu ve o fotoğrafda onu gördüm bu dedim Ferda..
:D hemn tanıdım mesela.. Eminim yüzde yüz o çünkü belediyenin altında çay bahçesi var ve aynı iş yerinden ablalarım fotoğraf çektirmiş o da çıkmış ama arka planda bu fotoğraf :)) - +1 yıl
Malesef ilk sevdiğinle insan beraber olamıyor ya da evlilik olmuyor tek taraflı sevgi saygı hoşgörü nereye kadar ki ? :) Çok kızdım ben kendime bu yüzden bu kadar neden kaptırdım kendimi diye ama inan insan elinde olmayarak yapıyor bunları sevdiğin çocukla okuldamı iş yerindemi tanışdınız bu da önemli bir unsur, sen neden ilk başta reddettin çocuğu bakim ?! Şimdi yanıp tutuşursun işte :D Dünyada o kadar çok önemli şeyler var ki tek dert sevdiğimize kavuşamamk olsun...
Soran+1 yılyok ben yine gizliydim başkasıyla da konuştuysan karıştırıyor olabilirsin hatta bir şey olmuştu sen de ferda sen misin yoksa falan gibi bir şey demiştin bende evet ben ferda falan demiştim sana :))
okuldan tanıyordum (aslında tanımıyordum görüyorduk yani birbirimizi :)) reddetme nedenim ise herkesin sen bunu mu beğendin beğene beğene yanına yakışmaz demesine rağmen onu kendime yakıştıramamak yerine kendimi ona yakıştıramadım ama asıl nedeni okuldaki son seneydi (liseydi bu arada) şimdi okul
Soran+1 yılbitecekti kim bilir belki ilk sene iyi puan alıp tercih yapıp başka yere gidecekti ben uzaktan yapamam mesela tamam belki hala aynı şehirdeyiz belki gitmedi hala burada ama bunları o zaman bilemezdim ve ben bir sene daha hazırlanacaktım derslerim olacaktı çalışmaya zaman ayıramayacaktım belki de aslında bazen diyorum bırak bunları bunlar bahane asıl nedenini kendin bile bilmiyorsun ve sanırım öyle kendim bile bilmiyorum sanırım nedenini
Soran+1 yılona karşı hissettiklerim aşk değildi bundan eminim hatta belki hoşlanma bile değildi ama onu ilk gördüğüm anıda son gördüğüm anıda hatırlıyorum ilk göz göze geldiğimiz anı ilk gülerken gördüğüm zamanı hepsini hatırlıyorum onu görünce bir kere çok heyecanlanmıştım hiç beklemediğim bir anda görmüştüm göz göze gelmiştik ve o anki heyecan onu mümkün değil unutamam bakışları yürüyüşü her şeyiyle aklımda ama yüzünü pek iyi hatırlayamıyorum. ve ben birini gerçekten seversem uzun süre görmeyince
Soran+1 yılyüzünü unuturum hatta görmeyince sevmiyorum derim ama görünce yine aynı heyecan olur bu kişide ise yüzünü hatırlamıyorum ama hislerimi unutamıyorum (biraz karışmış olabilir kısaca sevmek değil bu) takıntı da değil kesinlikle, çok başka bir şey pişmanlıkta değil belki sadece yaşamak isteyip yaşanamayan bir şey bilmiyorum onun aklına geliyor muyum ama o hep aklıma geliyor ders çalışıyorum mesela bir bakıyorum dalmışım yine aynı sorular kim bilir nerede acaba hoşlanabileceği biri çıktı mı karşına
Soran+1 yılaçıkçası her zaman gerçekten bir şeyler hissedip hissetmediği bilemedim mesela eğer hissetseydi kendi gelip tanışmak isterdi ama başkası söyledi söyleyen kişi utangaçtır baya falan demişti acaba ondan mı diye düşünmedim değil ama her karşılaştığımızda hep göz göze geliyorduk kısa kısa bakıyordu ama çok sık bakıyordu.
hissettiklerim tuhaf bir tam olarak ne bilmiyorum ama. okuldayken onu görebilmek için çok uğraşıyordum ve bir şey soracağım :)
Soran+1 yıldiyelim bir kızın senden hoşlanıp hoşlanmadığında kararsızsın emin değilsin ama hoşlanma ihtimali biraz daha ağır basıyor ve ne oluyorsa bu kız birden ilgiyi kesiyor hiç bakmıyor falan ne hissedersin yani demek hoşlanmıyormuş mu dersin yoksa aklına takılır mı bu kız bakıyordu hep niye bakmıyor hep etrafımdaydı artık hiç görmüyorum diye düşünüp durur musun ve eğer böyle bir şey olursa sende de bir ilgi başlar mı (hani kız artık zor biri geldiği için falan bir merak bir ilgi olur mu?)
Soran+1 yılyoksa umrumda olmaz mı diyorsun? (ama kız hoş bir kız güzel yani ortalama üstü diyelim)
ve birde eğer ilgi başladı diyelim bu ilgi meraktan geçici bir ilgi midir yoksa gerçekten bir ilgi oluşmuş mudur?
biraz aklın karışmış olabilir doğru düzgün anlatamamış olabilirim :)- +1 yıl
Şimdi bak her yerde diyorlar güzel güzel güzel nedir bu güzel şey ? Güzellik denildiği gibi göreceli bir şeydir. Kendin söyledin beni bu çocuğun yanına yakıştırmazlar, yani senin beğendiğin birini başkası beğenmeyebilir. Öyle birden bakışmanın kesilmesi olmaz hala ilgii olduğunu düşünürüm fakat şu gelir aklıma benden umudunu kesti herhalde.. Keşke geri çevirmeseydin çocuğu belki başkalarının göremediği iyiliği, güzelliği sen görebilirdin. Sonracıma ,
- +1 yıl
O kişiye karşı sen bir sempati duyuyorsun onu hep düşünmen ya da ( şu an ne yapıyor nerede ) gibi aklından geçme bence ona karşı bir şeyler hissediyorsun ama ifade edemiyorsun ya da kabullenmiyorsun bilmiyorum... :) Buna kısaca hoşlanma denir... Sevgi, aşk zamnla olan bir şey bizler şöyle düşünüyoruz acaba başkaları neder ya sanane başkalarından siz iyi anlaştıkdan sonra kimi ne ilgilendirir ki ? Onlar kıskanır çekemiyor onların yok bununda olmasın gibilerinden düşünüyorlar...
- +1 yıl
Bu yüzden çok aile içinde tartışmalar çıkar hatta boşanmaya kadar gidebilir sudan sebepler yüzünden, erkek kendi annesi ve eşinin arasında çok kalır zor bir durumda neyse konu dışına çıkmasın ama toplum baskısı hep, eğer dediğin gibi bu durumun devam ederse kendisi ile konuş bu durumu kesinlikle konuş gerekirse ortak arkadaşınız varsa ona haber gönder utangaç olduğuna göre gururu incilmişdir ve başka birini uzun süredirde düşünemez.
- +1 yıl
Eğer konuşmazsan o içinde kalabilir bak ucunda ölüm yok gurur meseleside asla yapma normal bir şey bu onunla o zaman flört etmek istemediğini söyle sebep söyle aynı zamanda şöyle şöyle arkadaşlarımın yüzünden vs. Eğer bunu yapmazsan keşkelerine bir yenisi daha eklenir bak benimde çokdur mesela pişmanlıklarım... Öyle utangaç insanlar kolay kolay yapamazlar bunları, ki kendimden biliyorum dışardan son derece öz güveni olan biri gibi görünsemde aslında içimde aşırı bir utanma duygusu var yani ,
- +1 yıl
böyle kendimi anlatmam çok yaptığım bişey değil ama utanmak güzeldir aslında, insanı sapıklıkdan toplumun değer yargılarına aykırı davranışlardan uzak tutar.
Sen diyelim haber gönderdin, teklif ettin ilk başda soğuk davranır ben seni unuttuğuna inanmıyorum ki bahseddiğin gibi biriyse eminim ilk kız arkadaşı olabilirsin kolay değil bu bir düşün istersen :))
Soran+1 yılbazen ben de diyorum o zamana dönebilme şansım olsaydı istemiyorum demek yerine olumlu bir şey söyleseydim diye. bakmayı kesmemdeki neden ise hani merak etsin bu kız niye bakmıyor diye belki dediğin gibi umudu kestiğimi düşünürse belki bir adım atar hani oda ilgi görmek ister tabi durduk yere neden ilgi gördüğü birini elinden kaçırsın ki ve bu işe yaradı diyorum eğer böyle yapmasaydım yine konuşmak ister miydi diye ama sanmıyorum belki de isterdi bunu da bilmiyorum
Soran+1 yılbaşka birini uzunsüre düşünemez dedin ya o uzun süreden kastın ne kadar bir süre?
bir de ona ulaşmam zor değil tabi aynı şehirdeysek hala buradaysa ama ne yüzle konuşayım ben onunla hem istemiyorum dedim hem de o kadar zaman geçmiş ben bunu yapamam asla tek yapabildiğim düşünmek..
ben de çok utangacım aslında gurur meselesi yapma diyorsun ama inan arayamam.
bir de teklif ettin diyelim diyorsun bunu asla yapmam :) daha önce çıktığı kişiler olmuştur benim tahminim 3-4 ama tahmin yani bilmiyorum
Soran+1 yılama bir tanesini biliyorum oda çok kısa sürdü ama sonuçta ilk ilişki kısa sürmez kolay kolay yani gerçekten sevseydi çabalardı ama o kızı bıraktı hemen ve öyle bir zamana denk geldi ki benim ona baktığımı fark ettiği dönemde birden bitti sanırım o kızla olan ilişkisi oysa ben öğrendiğim zaman demek başkası var o zaman uzak durmalıyım demiştim bir haftaya kalmaz ayrılınca tabi benim ilgi azalmadan devam etti :) uzattım biraz kusura bakma yani ben bir kişiyi biliyorum ve bu kısa sürdü dedim ya
Soran+1 yılyani ilk olsaydı çabalardı bence öncesi de vardı kesin yani ben ilk olmayacaktım.
söylediklerin kısa süre geçse belkide yapabileceğim şeyler ama çok zaman geçti ve o belki yolda görse dönüp yüzüme bakmaz onu hiç tanımıyorum adından ve utangaç olduğundan başka hiçbir şeyi bilmiyorum ne tepki verirdi bilmiyorum ve bunları bilmediğim için asla onu arayamam. ve şunu da biliyorum bir gün unutacağım hatta ya boşuna düşünmüşüm diyeceğim ama yakın bir zamanda olmayacağını biliyorum uzun bir süre
Soran+1 yılaklımdan çıkmayacak ve hoşlanma demiştin bir de bu hoşlanma değil eminim sanırım onu tanımıyorum falan dedim ya ona karşı bir merak hani tanımadığın biri ve bir ilgin oluyor tanımadığın halde ister istemez merak ediyorsun acaba nasıl biriydi diye.
bu arada sen de bir sorun varsa anlatabilirsin ben çok sık giremiyorum buraya ama girdikçe yazarım sana :)- +1 yıl
Bak sana birşey diyim mi ? Ben asla yapmam etmem deme gerçekden ben bunu biliyorum ne zaman büyük bir söz söylesem onu yiyiyorum... Arkadaşlarınla bol bol vakit geçir yanlız kalma pek daha kötü oluyor insan. Sormak istediğim bişey yok sohbet için teşekkür ederim :)) İnşallah gönlünce olur her şey, olduğu kadar, olmadığı kader.
Soran+1 yılben de çok teşekkür ederim yorumların için. İnşallah seninde her şey gönlünce olur :)
Soran+1 yılemre
- +1 yıl
Soran eğer sitedeysen lütfen bana cevap don yorumumu kontrol edicem. Cok ağır reddedildim bende çok agir
Soran+1 yılBuyur kardesim
Soran+1 yılBen iki yil once sormusum olay cok cok eski hatta sirf sormus olmak icin sormusum su an hayatimin bok gunlerini yasiyorum ama inan sen anlat elimden geleni yaparim
Soran+1 yılCok sik bakmiyorm buraya ama bakmaya calisacagim sotede pek takilmiyorum artik ama bak mutlaka donucem hatta yarin saat 22de bakicam tam hani denk gelelim diye %90 unutmam
- +1 yıl
Özelden beni eklermisin lütfen ordan yazayım bana cevap yaz ne olur ikinci defa reddedildim çünkü :(((((
- +1 yıl
Allah aşkına ceva don ama
Soran+1 yılNumara birak hemen aricam bir ara yani sen numara birak zaten iki dk ya kalkar o numara iletisim icerikli diye ben hemen alicam seni bir ara aricam
Soran+1 yıl20 gece at tam bakicam
- +1 yıl
Özelden vereyim numarayı olmazdı burasi açık iyi olmaz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
red edildiğimde çok kötü hissederim heralde.
o kız benim için sonsuza dek bitmiştir...43 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim kiz ondan hoslandigini ogrendi ama sen soylemedin bir arkadasin agzindan kacirdi gibi oldu ve o arkadasin birde kiza senin onunla tanismak istedigini soyledi kiz ise istemedigini soyledi ve kiz oyle burnu havada biri degil ve ilgili gibiydi surekli baktigini goruyordun ama kiz istemedi ve seni reddeden ilk kisi ne hissederdin bu durumda?
Sorudan pek farkli olmadi ama cevaplarsan sevinirim :)
Soran+1 yılBir de sonsuza dek biter dedin ya ama kiz seni reddetmesine ragmen ve reddeden ilk kisi olmasina ragmrn hala arada neden caktirmadan bakarsin bunun nedeni ne olabilir
İlk reddedilişi asla unutamazlar ve o kızı gözünde ne büyütür gözünde ne küçültür.
cut.22 Yorumla
Soran+1 yılSadece unutmaz o kadar ne eksigi ne fazlasi yani oyle mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılohooo her reddedeni hatırlayacak kadar beynimiz olsa peşinizden koşmazdık :)
17 Yorumla
Soran+1 yılSoruda ozellikle tirnak icinde ilk yazdim :D
- +1 yıl
heee ilk olanı mı soruyorsun tabi ki de hatırlamıyorum :)
Soran+1 yılCunku hic reddedilmedim deseydin birde :))
- +1 yıl
oha hiç reddedilmemiş erkekte mi varmış:)
Soran+1 yılHic teklif etmeyen hic reddedilmemistir hatta reddetmis bile olabilir :) saka bir yana cevremde var hic reddedilmeyen gayette yakisikli kisiler belkide tipten dolayi reddedilmiyorlar
- +1 yıl
yok onlar senin gibilere teklif ettiği için reddedilmiyorlardır.kendi klasmanlarında mücadele etsinler onlar da reddedilir.szi çok seviyoruz durmak yok aynen böyle devam.hoşçakal
Soran+1 yılHaklisin belkide ama her zaman reddetmekte yoruyor bizde sizi seviyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ciddiyse depresyona bile girebilir benim gibi, ilk düşüncem herhalde sevdiği biri var derim içimde
14 Yorumla
Soran+1 yılAma sana bakiyordu arada ve seni reddettikten sonra sen arada cakyirmafan bakiyorsun neden bakarsin kendini o kisinin yerinde dusunur musun nedeni ne olabilir sence
- +1 yıl
Nasıl anlamadım, ben mi bakıyorum o mu?
Soran+1 yılSen caktirmadan bakiyorsun arada kiz bunu farkediyor ve kizda senin kadar olmasada bakiyor arada ve bunlar reddedilme olayindan sonra oluyor
- +1 yıl
Benim başıma gelenlerde böyle olmuyordu, ama eğer erkek bakıyorsa, umudunu kaybetmemiştir demektir, kız bakıyorsa aklında kalmıştır
Bn Hayla Unutamadim İlk Teklifimi O Zaman 16 Yasindaydik Unutama Cunku Ayni İs Yerinde Calisiyoruz Hatta O Benim Calisanim..Surekli Goruyorum Nasil Unutayim.
10 Yorumlaöyle bir şey yok kişi sevdiğini hatırlar sevmediğini unutmak ister
11 Yorumla
Soran+1 yılseviyor denemez ama hoşlanıyor ve reddedildi ve reddeden ilk kişi. bu kişiyi unutur muydun kolayca?
sorun bende dir mutlaka sormam kesinlikle o anlatır zaten alışkınım
10 Yorumlanasıl unutulur ki bu erkekler zaten bir nevi gücün simgesidir reddedilmek de onur kırıcıdır düşün yani
10 Yorumla
+1 yılbenden iyisini mi bulacaksın der arkasından da söver evet.
10 Yorumlabizim ne düşündüğümüzün bir değeri olsaydı reddedilmezdik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirekt unutuyorum hatta hiç konuşmuyorum bana zorla arkadaş kalalım çok üzülüyorum dese bile..Rededildim sonuçta.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılunutması zor ama o kadar da zor değil çünkü herhangi bir yaşanmışlık yok, ama ben şunu merak ediyorum ama cevap alamıyorum neden reddetin? yani tipimi mi beğenmedin veya para mı veya başka ne yani bilgiyi alamıyrom
12 Yorumla
Soran+1 yıloncelikle bu soruyu 2 yıl once falan sormustum ya o an mallıktan oyle yaptım utandım.
biliyır msun 3 gun once biriyle tanıstım uzun zamandır ilgisini farkettiğim ve begendıgım bırıydı bu kendıgeldı tanısmak ıstedı tanıstım ama cocuk cok zengın unı 2deyız ama arabası var sehrin en zengınlerınden fizikende iyi fakat zengınlık benı ıtıyor ciddiyim bak butun ılgım bıttı yanı. cocuk cok efendı oysa asırı kıbar ama yok yanı ben ne zengın olmak istiyırum ne ask mesk istiyoruya senı de sıktım ama ben bıktım ya hıc mutlu değilim hayatım planladıgım gibi gitmiyır su an bunalımdayım kusura bakma 😄
Cevap sahibi+1 yılsağlık olsun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Cokta fifi" der baska hatuna yonelirim. Baska kadin mi yok. Kendisi dusunsun.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daha çok ister o kızı :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBu cogu erkekte mi boyledir yoksa sen istisna misin? :) birde bu daha fazla isteme nedeni hirs olabilirmi ?
O çocuğun ismini söyelermisin sakıncası yoksa sana yardımcı olacam
013 Yorumla
Soran+1 yılilk eig ü gordum oraya yazdım adını fakat spru cok eski üstünden 2.5 yıl geçtı hala arada aklıma geliyor ama his yok bambaşka hayatım var ve yeni bir şehirdeyim mutluyum
Soran+1 yılaynı seylerı yasayan bınlerce ınsan var hanı sende haklısın ınsan acaba ben mı dıyor ama dedıgın gıbı nerdee. mesela benım umrumda bıle degıl artık o kısı atlatıyor ınsan ya
Soran+1 yılya bırde sen 18 yasında gorunuyorsun ben 21 yasındayım ve soruyu 2.5 yıl once sordum su an umrumda bile degil cocuk
Soran+1 yılo dönem okul bitecekti üni yılıydıı vs farklı yerde olacaktık kesin birazda utanma vs. ama umrumda degil hiçte pişman degilim
- +1 yıl
iyi de mesela şimdi ben o kız yüzünden hayat an soğudum ozguvenim kalmadı başka bir kizada bakamıyor tam bir şizofren gibiyim yasadigimda aynı seninki
Gibiydi başka bir kızla çıkıyordum o bana bakınca göz göze gelince sevgilimden ayrıldım o gün bugün dür tüm kızlar dünya ahiret bacım gibi olmuş
Soran+1 yılo cocuk uutmuştur ben bile onu unttum o kesin unutmuştur
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. kendi kaybeder :) çok klasik ama doğru bir söz.
10 Yorumlaİkinci tercihe doğru yol alır.
10 Yorumlabeni reddedicek kızı ben hiç istemem zati :D
10 Yorumlaaybaşı herhalde derim
10 Yorumlaresmen oanı basına yıkılır ama cıvı cıvıyı soker
10 Yorumlaşeyimde bile olmaz
10 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler kendilerini reddeden kizlar hakkinda ne dusunur ve.....
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne