güvenlik görevlisi olarak avm yi seçtim fabrikalar belki daha rahat gibi dursa avm ler sosyal ortamlar hem psikolojim bozulmaz hem gece vardiyesi yok peki tavsiyeleriniz nelerdir?
Cevabın nedir?
+1 yılsosyal ortam olmaz bu bir, ikincisi gündüz 12 saat ayakta patates olursun ve de gelen geçen fırçayı kayar psikolojin bozulur. 1500-1600 lira için değmez.
113 Yorumla- +1 yıl
12 saat değil 8 4 4 12 gecesi yok
- +1 yıl
farketmez kardeş 8 saat ayakta patates ol gelen geçen laf atsın sana hak verirsin.
- +1 yıl
sen yaptınmı ki
- +1 yıl
Bilmesek niye konuşalım.
- +1 yıl
valla sana soyle diyim ford otosan var burda hayvan gibi fabrika girdim bir güne çıktım irsaliye kesme olayı yok aktif araç kullanma derken bu şekil psikolojim bozuldu esas gittim şefe fırça kaydım neden bana baştan söylemiyosunuz diye zaten dediler senin hiç deneyimin yoksa avm lerde başla zaten başlıcağım avm çok yoğun değil bakarım olmazsa ordan da çıkarım napim
- +1 yıl
avm'den başlarsan meslekten soğursun zaten senin gittiğin yerler hep sıkıntı.
- +1 yıl
ya benim zaten ayaklar alışık zamanında az mağzalarda çalışmadım bilitrim ayakta kalmayı esas o ford denen yer sıkıntı adama diyorum ki bakın şefim aktif araç kullanmıyorum allah korusun birine vursan bir tıra bişeye vursan fabrika içinde gitti yok bide irsaliye olayı zaten başlı başına sorun
- +1 yıl
avm'de de başında amirin olacak müdürün olacak avm'nin yönetimi olacak müşteriler olacak esnaflar olacak olacakta olacak sıkıntı hep.
- +1 yıl
aman kanka ya baktım olmadı çıkar giderim özel sektor zaten ya ben esas kimyagerim iki yabancı dilim var gönül isterki kendi mesleğimi yapmak ta zor yani bunu da arkadaş demişti al bir güvenlik kimliği beklersin bir yerlerde diye
- +1 yıl
aynen kanka güvenlik kimliğinin amacı o zaten al bir kenarda dursun 2-3 ay takılır çıkarsın. devamlı çalışacaksan bu meslek yapılmaz devamlı baskı var üstünde.
- +1 yıl
ya zaten benim amqacım biraz birikim yapıp yurt dışına gezmeye gitmek kanka bu benim için basamak yani füvenlik zaten genel anlamda yapılacak bir meslek değil zaten fabrikası hastanesi şusu busu zatern ilerde su 4500 iş günüm dolsun kendi yerimi açmak istiyorum hedefler büyük
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok :) İşin rast gele.
- +1 yıl
şu ssk 4500 iş günü dolsunda sonrası umrumda değil :)
Avm de gece vardiyası yok mu avmde güvenliğim bizde var:)
11 Yorumla- +1 yıl
burda gececiler sabitmiş
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 405 cevap paylaştı. Avm'ler kalabalık bence rahat bir yer olarak siteler daha iyi sanki.
10 Yorumla
Bende olmak iatiyom ama ben silahli guvenlik istiyom
111 Yorumla- +1 yıl
bende silahlıya çeviricemde ilerde belki
- +1 yıl
avm ler sosyal ortam diye girdim
- +1 yıl
takip etsene laflıyalım
- +1 yıl
o zaman ilk olurum kanki :D
- +1 yıl
bari mesaj atta kanka olalım :)
- +1 yıl
çok tatlısın :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşe başvuruyu nasıl yaptın işe başvuru aşamalarını yazabilir misin?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaaşı ne kadar
17 Yorumla- +1 yıl
1 560 tl
Cevap sahibi+1 yılhayırlı olsun sılahlı mı sılahsız mı
- +1 yıl
s, lahsız şimdilik
Cevap sahibi+1 yılsilahlının maası farklı mı oluyo
- +1 yıl
e tabi biraz daha yüksek
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ediyorum, hakkınızda hayırlısı olsun
- +1 yıl
inşallah
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Burada bir avm de güvenlik olarak işe başlayacağım tavsiyeleriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat