Şu egolu insanlar hakkında sözler bırakalım da belki bu dünya, kendilerinin etrafında dönmediğini anlarlar hiç sanmıyorum ama. Ne söylemek istersiniz egolulara?
Kısaca Bakıyorum da maskeli o Ciğeri beş para etmese de aç kedi çok Bahaneleri sevmiyorum zaten kopuk gibiydik Bebeğim kalbin o kadar alçak ki topuklu giydir
O bizde de oluyorda hani bunların ki şöyle ya şu bana bakıyor, ya bu bana bakıyor neden? Yakışıklıyım ya ondan yok kolay kız tavlarım. 😂 Ulan sen kız tavlasan da o sana bakacak mı? Gören sanır Brad Pitt 😁😂
Bizdede çok var okumuşlar asiller 😂 İngiliz kraliyet aylesinden gelmişler ama nedense üç kuruş para için girmedikleri şekil yok mum dibine ışık vermezmiş 😂😂😂
Aynen öyleler birde şöyle demeleri yok mu ben böyleyim, şöyleyim herkes bana bakıyor falan ulan sen kimsin ki o kadar kız erkek varken nedir bu ego ya komikler varya valla. 😂
ege cehalaet ile artar özgüven tecrübe ile ego anında patlar ama terübeyı yıkamazsın cevrmede benımde var hatta bazen haddını asan vesat haset ıbneler var tabıkı nemı oluyor hdlerını bıldıyrum
Bazılarında ömür geçmez ama yok o bakıyor yakışıklıyım ya ondan bakıyor ya da güzelim de ondan. Birde her defasında böyle demeleri yok mu? Geçmez ya hayat geçmez.
En İyi Cevaplar