Rus kızları mı çirkin yoksa Türk kızları mı?
Rus kızları çirkin...
Türk kızları çirkin...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Görsel olarak Ruslara haksızlık yapmışsın armişçim. En çirkin rus kızının fotoğrafı ile en güzel türk kızının fotoğrafını kıyaslayıp, türk kadınlarına yalakalık yapmışsın. Senin gibi sağlam bir rusçu'ya yakıştıramadım.
yurdumun kizlari daha güzel tamam rus kizlari guzelligiyle biliniz ama türk kizlari kadar becerikli guzel bir millet gormedim😊
bir rus bulamadın haaa yazık sana :D rus rus diye gidecen :D
Ben 😂😂
Cevap
8Cevap
Ben de sarışınım ve benim de gözlerim mavi ama Türküm yani hiçte alttaki fotodakine benzemiyorum türk diye benim
gibi sarışın mavi gözlü çok insan var onları koysaydın daha iyi secim yapabilirdik. 😂
Mavi göz sarı saç sana gitmiyor ruslara gidiyor..
Tabi doğudan gelme kürtlerden geldiler bugün rus gördüm kusursuz idi 180idi kız boyu kısa idi😮 türk kızları zaten cüce😒
Türk ler daha güçlü ruslardan erkeklerden diyorum onlar uzun boylu bende 198 im. Vatana ihanet eden krolar dır...
ben türk kızları diye koyduğun fotoğrafta hiç böyle bir türk kızı görmedim yolda güzel kız görünce dibiniz düşmesin gidin rusyada yaşayın kardeşim ;)
Bakımlı kadın çirkin değildir ve bakım da makyaj degildir
Türk erkekleri mi daha çirkin italyan erkekleri mi? Hadi bakalim ups ups
Ruslar mı türkler çirkin ups ups
@peteninejdergası ama italyanlarda erkek yani he
Ruslar asıl kız gibi kız ya kız ayoo türk neki peeeh
@peteninejdergası annen rus mu?
Amerikan
@peteninejdergası ouvvvv birak birak
😊😊😊
Bir rus gördüm mavi göz sarı saçlı uzun boylu oha dedim ya türkler'den bin kat güzel kız ayool.
Türk kızları bakımsız çirkin değil
Kardes niye ırkçılık yapiyon
rusa cirkin dersem carpilirim 😂😂
Bu da soru mu? Fotoyla hem de
Sacmalama rus tabikide😂
ALLAH çarpar kardeş tabikide rus
resimler ters olsada rusu secerim sıcak insanlar
Sence?
Resme göre mi 😂😂
Gözüm kanadı
oha :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?