Çevremdeki insanlar boyuma takmış durumda sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim?

kabul ediyorum 163 boyundayım ve 50 kiloyum 21 yaşındayım aslında kendimi beğenen bir insandım ama bir senedir özgüven eksikliği yaşıyorum. beyaz tenli açık kumral ve baya uzun saçlara sahibim gözlerim iri ve açık kahve minyon bebek suratlı bir tipim aslında yaşımı pek göstermiyorum orta okul lisemi diye bile sorarlar. bu zamana kadarda aslında hep ilgi çekmiştim bide giyim konusunda çok dikatli ve bakımlıyımdır. üniversitede üst dönemdekiler bile adımı bilmese bile tarif edince bilirlerdi. ama boy olayı özgüvenimi iyice altüst etti. mesela erkek arkadaşımın eski sevgili benden uzun 1.70 boyunda ama boyu dışında hiç bir albenisi yok belden aşşağısı kalın bunu biliyorum hatta beni kıskanmasa bana mesaj atmazdı bununda farkındayım ama işte çevremdeki arkadaşlarımda hep benden uzunlar ama ya kilolular ya da aşırı zayıflar hatta kilolu bir arkadaşım benimle resim bile çekilmek istemiyor çekilse hemen siliyor. ya da laf çakıyorlar bir kız boylu poslu endamlıysa dikkat çeker falan diyolar bunu diyen 80 kilo uzun boylu bir kız. insanların beni tek eleştirebileceği şeyi boyum olmuş o yüzden çok üzülüyorum sanki işleri güçleri yok benimle uğraşıyorlar mesela yolda yüürüyorum uzun boylu tanımadığım bir kız bile beni boydanaşşağı gıcık gıcık süzüyor sizce ne yapmalıyım.
Çevremdeki insanlar boyuma takmış durumda sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim?