Dusunmekten kafayi yedim yasi buyuk olanlar lutfen bana yardim eder misiniz? Tavsiyeye cok ihtiyacim var kimseyle konusamiyorum?

20yasimdayim 2yildan uzun suredir bir iliskim var. Birbirimizin her seyimizle ilkiyiz, ciddi ilk iliskim ben de onun ilk sevgilisiyim, ailesine anlattigi ilk kizim, ablasiyla tanisan ilk kizim , sevgili olarak denize ilk beraber gittik, ayni memlekette tanistik mezun senemizdeydik, universitede ayni sehri yazdik Şu an ayni sehirde beraber okuyoruz. Bana cok iyi davraniyor, hem sekuler hem namazinda niyazinda bir cocuk, guvenimi suphe ettirecek hicbir hatasi olmadi. Bana resmen tapiyor ben ona kizginken saygisizliklar yaptim siddet bile uyguladim, hakaret kufur de ettim ;ama o bana iki yildir kufur bile etmedi. Ancak 20 yasimdayim ve ego olarak degil ama cok gzuel bir kizim, gercekten cok fazla talibim var ve ben kendimi bildim bileli erkeklerin ilgisine alisik oldugum icin cok takmiyordum en baslarda. Saclarim gozlerim ten rengim gercekten genlerim olarak da guzel biriyim abartmiyorum beni anlamaniz icin yazdim. Ben ozel bir universitede psikoloji okuyorum , sevgilim de devlet universitesinde anestezi okuyor. Buraya kadar her sey normal ancak size danismak istedigim sey gordugum cok fazla kiz kriterleri cok yuksek zengin olsun, yakisikli olsun vs. Benim sevgilim oyle degil. Ailesi bir koyde ciftcilik yapiyor, benim ailem ise ust duzey memur. Acaba ben de mi diger kizlar gibi kriterlerimi dusunmem lazim bilmiyorum. Sevgilim cok anlayisli ve bir sorunumuz oldugunda sikilmadan dinler can kulagiyla cozmeye calisir. Yazin koye ailesine yardima gidiyor iki yili devirmemize ragmen hala ilk gunku gibi bahceyi sularken bile benimle mesajlasir, bana kiymet gosterir ilgisini eksik etmez, beni prensesi gibi goruyor. Beni hic yargilamaz, dedesiyle yasiyor her gun parkinson dedesini kendi basina yikiyor tras ediyor, yeri gelince ailesine yemek hazirliyor, cok sakin kendi halinde temiz kalpli biri. Ablasiyla buyudugu icin kadinlara saygisi cok fazla, ablasi da ayni sekilde beni cok seviyor. Ancakbiz ilerde mezun oldugumuzda o anestezi teknikeri olacak ben ise psikolog. Psikologlarin gelirlerini saatlik min 500tl gibi dusunebilirsiniz. O ise saglikci memur olacak. Evlendigimizde kendisini erkek olarak kadindan eksik gorurse sikintilar cikar mi? Benim okudugum ozel universitede benden hoslanan bir suru erkek oldu. Ve cok yakisikli iyi aile cocuklari olanlar. ben bitirmedigim surede bizim bu iliskimiz evliliğe gidecek ben sevgilimi gercekten cok seviyorum, ancak bu maddi seyleri dusunmeden edemiyorum. Ilerde kendim icin cocuklarim icin iyi bir baba maddi durumu iyi bir es istemek bencillik mi. Herkesin gecmisinin kalabalik oldugu kiminle beraberken kimi dusundugu belli olmayan bu devide boylesine saf birbirimize ait oldugumuz bir iliskiyi sorgulamak beni bencil hissettiriyor bazen. Kendimi onu aldatiyor gibi hissediyorum. Ancak bir karar vereceksem bunu yilllarim gitmeden , yasim ilerlemeden yapmak istiyorum.20 Yas daha cok erken hayatimizin basindayiz. bilmiyorum gerçekten lütfen biri bana yardim etsin
Dusunmekten kafayi yedim yasi buyuk olanlar lutfen bana yardim eder misiniz? Tavsiyeye cok ihtiyacim var kimseyle konusamiyorum?