Herkes üstüme geliyor, ne yapacağım?

İş yerinde patron üstüme geliyor, evde ailem üstüme geliyor arkadaşlarım hepsi üstüme geliyor o kadar çok yıprandım ki kendimi düşünmeyi unuttum gülmeyi eğlenmeyi keyif almayı unuttum. Huzurum tamamrn kayboldu. Derdimi anlatacak bir arkadaşım da yok. Ailem beni zerre anlamıyor. Hiçkimse beni anlamıyor derdimi aicimdrki sıkıntıyı anlamıyor anlamıyor anlamıyor. Ben sadece kendi kendimi bitirdigimle kalıyorum. Bunalıma girdim. İntihar etmeyi düşünüyorum sürekli ama bunun bir çözüm olmadığı i da gayet iyi biliyorum. Olan bütün hayallerim bütün hedeflerim yıkıldı. Şu hayatta her ne kadar başarılı olsam da beni takdir eden benimle gurur duyan birileri olmadı. Herkesten soğudum kimseyle muhattap olmak istemiyorum. Kendimi hiç çekemiyorum. Keşke bu kadar içime kapanik biri olmasaydım keşke bu kadar düşünceli bu kadar dertlenen her şeyi sıkıntı yapan biri olmasaydım. Keşke gamsız olsaydım ama karakterimi degistiremiyorum da. Böyle gelmişim böyle gidiyorum. Ne yapacağımı ds bilmiyorum. Keske içimddaz da olsa bir huzur olsa. İçini dökmek istedim.
Herkes üstüme geliyor, ne yapacağım?