Arkadaşımın kuzeni de Macaristan'da tıp okuyor..Ve kendisi kız meslek lisesi mezunu.Ücretli tabi ama pahalı değilmiş duyduklarıma göre.Okuyabilirim ,derslere kendimi güzelce verebilirim diyorsan ve doktor olmayı kendine bir ideal olarak görüyorsan gitmeni desteklerim.
10 Yorumla
gercekten tıp okumak istiyorsan git oku.kararlısn bence
01 Yorumla
makedoncayı da ingilizceyi de iyi bilecen yoksa sıkıntı yaşarsın.gerçeği makedonya nüfusu 1.5 milyon.ki yaklaşık 30 bin tane türk varsa çok da sorun yaşamazsın gibi.
03 Yorumla- +1 yıl
Bende makedonya düşünüyorum bana tam gütmek isteidğin okulun adını yerini yazabilir misin barınma imkanları olsun beni bir aydınlatırsan çok sevinirim çok yardımcı olmuş olursun.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. denklik konusunda sıkıntı olmycaksa bence kesinlikle git imkanın varsa... geleceğin herşeyden önemli..
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılturkiyeden bir kac yilligina uzaklasma sansin varsa kesinlikle gitmelisin sen ben herkes
14 Yorumla- +1 yıl
daha iyi ya super olur butun avrupayi gezersin
- +1 yıl
dil konusunu acmiom bile o kesinlikle mukemmel bir arti olur ayrica kendi isyerini kurmak icin sermaye falan koyacak kadar maddi durumun iyi olursa yurt disi baglantisi da mukemmel olur
+1 yılTr denkliği olup olmadığını iyi araştır.
birde gidipte bırakan çok insan tanıyorum davulun sesi uzaktan hoş10 Yorumla
+1 yıltıp okuyorsan daha ne istiyorsun. Hemde tm ci olmana rağmen. Hiç düşünmeden git düşünmen hata
10 YorumlaBen de bu sene 12 ye geçtim. Sayısalcıyım. bir ihtimal özel tıp için 50kya girebilirim ama Türkiye'de tıp için 70-80 bin tl vermek yerine Makedonyada daha makul bir fiyat verip hem de yurtdışında okumayı düşünüyorum. Sanırım 50kye girmek de gerekmiyor bunun için. Sen gittin mi ya da gidecek misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyurt dışında yaşamanın zorluklarını da mutlaka göz önüne alman lazım: dil para farklı insanlar kültür şoku vs. ama bu süreci atlatırsan farklı bir deneyim olur belki başka bir kapı açılır. ama tabi burda herhangi bir üniversite bitirmekten farkı yoksa :)
00 Yorumlasonuçta tıp okuyacaksınız ha türkiye de okumuşsunuz ha okyanusun ötesinde bence fark yapmaz sonuçta kariyeri prestiji olan bölüme bilgi yatırımı yapmuş oluoyrsunuz
20 Yorumla
+1 yılerkek arkadas meselesiyse hiç bisey senin eğitiminden önemli olamaz bunu bilmeli o kişi
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılYök denkliği varsa ve oradaki eğitim masraflarını karşılayıp oradaki ortama uyum sağlayabileceksen fırsatı kaçırmamam lazım.
11 Yorumla- +1 yıl
Git önce bir ortamı gör öyle karar verirsin.
denlik ya alamıyordun ya da çok zordu :S yani orda tıp okunca burda sıkıntı yaratçak sana iyi düşün bence
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki türkiyede okumanı öneririm .. türkiyedeki diplomalar makedonyayı katlarr ..
ama :) bardığın dolu tarafına bak en azından mesleğin olur10 Yorumlabu kadar dertli düşünüyorsanız adam akllı oturup birkaç yılınızı verip türkiye de kaliteli veya vasat bir üniversitenin tıp fakültesini kazanmak için uğraş vereceksiniz
02 Yorumla
+1 yılneyi denklikte sıkıntı yok ya :D erasmusu bide çok iyi bişeymi sanıosunuz heyy allam akıl fikir versin .. git türkiyede bir bölüm oku garanti olsun
00 Yorumlaiyi ki denklik falan işleri nasıl bir araştırmak lazım.Oranın diplaması burda yiyor mu ?
02 Yorumlabenim yakın kız ark romanyada okudu..çok memnun
10 Yorumlabir ayrıcalıktır ama ne gerek var.
04 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben makedonyada tıp okusam,okuyamazdım heralde
05 Yorumla
+1 yılMısır çarşısında aktarsın.
00 YorumlaGit bence .D
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne