Babam benim mutlu olmamı istemiyor mu😏?

Babamla yaşıyorum annemle ayrılar. Babam uyuyor diyelim ki yanına gidiyorum ben yemek yicem diyorum tamam ye diyor ben yemicem diyor tamam diyorum. Demin uyuyan adam hemen uyanıyor tv izlemeye başlıyor mutfağa yakın yerlerden geçiyor ne yiyorum diye bakıyor hafif göz ucuyla. Demin yemek yicektim 4 tane gömlek koymuş masaya bunları dür diyor 3 tanesı zaten dürülük biraz dağıtmış zaten bir tanesi bozuk. Sanki ben yemek yemiyeyim diye yapıyor gibi ya. Tamam çok titiz biri ama. Sırf korkumdan yemek yemiyorum utanıyorum lokma sayıyor sanıyorum. Bide dün kıyafetlirimi dürüyordum gördü beni fazla para harcadı ilk defa ya ondan mı acaba sanki sinirlenmiş gibi kapısını çarptı çamaşır asıyordu sepeti attı yere işi bitince adamın bana garazı mı var
Güncellemeler
+1 yıl
Haa bide kafeye falan gidiyoruz diyo ki sen bişey içmezsin dimi. Oku kere çorbacıda çorbayı yarım bıraktım diye üçüncüde yarım koyun ona çorbayı dedi. Yarım azdı baya içtim bir daha içicem dedim içtin ya dedi ben de tamam dedim. Anneme şikayet ettim o zaman da diyor ki beni arkamdan vurdunuz nasıl sinirleniyor. Kendisi çok iyi baba ben şeytanım sanki ağladım zırladım melek kesildi her istediğimi almaya başladı menfaatçi. Herkes kötü o Harika yaaa sanki
Babam benim mutlu olmamı istemiyor mu😏?