Sevgilimin babası beni istemiyor mu?

Merhaba arkadaşlar. Benim 3 aydır bir ilişkim var ama inanın 3 ay gibi değil 3 yıl gibi… İlişkimiz gayet güzel sorunsuz gidiyor daha ilk zamanlarımızda beni annesiyle babaannesiyle teyzesiyle dayılarıyla kuzenleriyle vs herkesle tanıştırdı ve ilk tanıştırdığı kız benim. Bir tek babasıyla tanışmadım o da çalışıyor vs bir gün ayarlayıp görüştürücem sizi diyor. Annesiyle falan aram çok iyi. Neyse sadede geleyim ben her ne zaman babanla beni tanıştıracaksın desem sevgilim hep geçiştirdi adam çalışıyor vs diye. Bugün kuınvalidem beni oturmaya çağırdı evlerine gittim sevgilim evde yoktu. Sevgilimin de dört yaşında bir kız kardeşi var otururken kız kardeşi bana dedi ki “Bugün babama senin geleceğini söyledim ama hayır dedi ben misafir iatemiyorum dedi kızdı “ dedi. Kız böyle diyince kayınvalidem güldü geçiştirmeye çalıştı ben de güldüm espriye vurdum ama aklıma takıldı sevgilime de hiçbir şey söylemedim bununla alakalı. Onlar alevi ben sunniyim benim ve benim ailemin öyle takıntıları yok ama acaba babası ondan böyle demiş olabilir mi daha beni hiç yüz yüze görmedi ve tanımıyor.
Sevgilimin babası beni istemiyor mu?