Babam beni istemiyor?

Annem ve babaö ben 18 aylık iken ayrılmışlar. Ayrılma sebepleri dedemin yüzünden '' o kadını bırak ben sana başka bı kadın bulucam'' demesinden. Babam dedem halanm ve babannem bizi kapıya atmışlar. Az çok hatırlıyorum 2 tane dayım var 2 dayım da annemi döverek kapıya atmıştı. Annanem de bizi istemiyoda teyzemde. Sokakta kalmıştık. :( Babam evlenmişti. ben o zaman 12 yaşındaydım. Babam bana nafaka vermiyo. Her neyse Babam annemden beni almaya çalıştı. Anneme iftiralar attı. Mesela kızını hiç giydirmiyor, eve alkollu gelip kızını dövüyor vs. aklınıza gelecek herşey. Ama mahkemede bunları yaanlayıp annemde kalmamı istedim. Babamım 1 kız 1 erkek çocukları oldu. Facebook hesabını karısı kullanıyo ama babamın adına ve onun adına gönderi yapıyo. Eskiden benim orda bebeklik fotoğraflarım vardı onları silniş. Kardeşlerim doğduğundan beri benimle 2 ayda bir konuşuyo o da belki. Ben çok zoor şartlar altında 19 yaşıma kadar geldim Allah'a şükürler olsunki. Size sormak istediğim ben bir gün evlenicem sizce babamı düğünüme davet ediyimmi ve hayatıma nasıl devam ediyim?
Babam beni istemiyor?