20 yaşındayım kendimi bildim bileli sürekli ailemden şiddet görüyorum. Artık çok yoruldum o kadar saçma sebeplerden dayak yiyorum anlatsam inanmazsınız belki daha biraz önce annemden çok kötü bir şekilde dayak yedim sırtım saç diplerim kollarım olmak üzere her yerim ağrıyor sırt üstü bile yatarken canım acıyor şu an sebebi de şu dün akşam karnım acıkmıştı ve patates kızartmıştım ama yağ tavasın da balık kızartılmış olduğunu düşündüģüm için başka bir tava kullandım kalan yagı da doktum tekrar kullanilmayacagi icin annem tabi delirdi neden kizartma tavasını kullanmadın diye anneme onda dun balik kizarttigini sandigim icin baska bir tava kullandim dedim yagı ne yaptin dedigindeyse aklıma annemin kalan yagi attıgım icin bana kizabilecek olacagini dusunup ayırdım dedim demez olaydım nereye koydun dedi bende ona hatirlamiyorum dedim bul dedi aklima annemin daha once kizartma yaglarini koydugu kavanoz geldi onu buldum buldugumu sanmisim buna koydum dedim meger icinde zeytinden kalma yag varmis icinde bir iki zeytin delirdi tabi buna konur mu gormuyormusun dedi ama bakarken fark etmemistim yag cok yogundu gozukmemisti. Sonra tabi yorulana kadar dovdu beni ittirmeye calistim her defasin da sonra salona gittim bir iki dakika sonra geldi simdi sen annene vurmadim dersin dedi beni yine dovdu dovmesine alistim artik sorun degil ne dayaklar yedim ben yedigim dayaklari bir baskasi yese Şu an coktan olmustu dayaklara alistim da soyledigi sozler cok agırdı bana Çok yaşa öl nefret ediyorum senden olmeni istiyorum ol artık bok surat demisti bu sozler tabi daha hic birsey ne sozler duydum ben artik cok yoruldum ve konusabilecegim. anlatabilecegim kimsem yok :(
Cevabın nedir?
+1 yılNe yazık ki bu aile içi şiddet her yerde var, Ama dinimiz de anne baba ya laf söylemek günah olduğu için sessimiz çıkmıyor yediğimiz dayakla kalıyoruz! Beni annem senin yaşlarında baya döverdi bana uyguladığı şiddeti görsen acirsin oklava, terlik, hakaret dolu dayaklar yerdim bana resmen zalimlik ederdi ama artık burama kadar geldi kendimi savunuyorum artık dövemiyor, en fazla tokat atıyor dün babamı gazladi dövdürdü, geldi kafama sert bir şekilde iki defa vurdu. Çok yarama dokundu ama bana öyle kötü davranıyor babam anlatamam bu yaşıma kadar hiç vurmamisti Annem sayesinde dün sağlam bir tokat yedim. Senle aynı derteyim tek kurtuluş ya okumak, ya evlenmek ama evlenmekten de çok korkuyorum kocam şiddet uygularsa diye kimseye güvenmiyorum Allah yardımcımız olsun.
23 Yorumla- +1 yıl
Öncellikle okuyup beni dinlediģin ve bana vakit ayirdigin icin teşekürederim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki defalarca dayak yiyip hic birsey olamamis gibi davranmak cok zor yasadiklarinin hepsini yasadim seni cok iyi anliyorum oklava terlik hakaretler bunlari fazlasiyla yasadim daha biraz once bile Şu an bunmari yazarken bile her yerim agri icersinde bize ne yaparlarsa yapsin biz sineye cekip anne babamizdie diye ses cikartmiyoruz ama onlarin bize yasattiklarina bak. soylediklerin icime cok dokundu en guvendigin insanlardan tokat yemenin ne demek oldugunu iyi bilirim ikimizde ayni derdi paylasiyoruz ve kurtulumus yok evlenmek bana Şu an cok uzak erkeklere guvenemiyorum kucukken tacize ugradigim icin onu gectim ilerde esimdende dayak yersem yasayamam uni gitmeyi istiyorum ama kafami toparlayamiyorum. yoruldum artik ne yapicaz hic bilmiyorum allah seninde yardimcin olsun insallah ailen duzelir
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım inşallah sana da yardım eder Rabbim, ne yazık ki çok baskıcı bir toplum da yaşıyoruz, annemin baskısı yetmiyormuş gibi bir de akrabalar, komşular çıkıyor bana resmen Fah*ise lafı yapıştırıyorlar hiç bir günahım olmadığı halde sadece makyaj yaptığım için bu yaşıma kadar 22 hiç bir erkekle yakınlık kurmadim, en fazla el ele Namusumu hep korudum yine de giyimimden, makyajımdan toplum tarafından kötü kız olarak aniliyorum! Edepsiz, alçak bir kız olarak bıktım artık o taciz olayı benim başımdan da geçti çalıştığım iş yerinde patron tarafından El tacizi, laf tacizi, aşağılık kompleksi yaşadım çalışmaya korkuyorum herkes laf ediyor kızıyor Hayat herkese adil davranmıyor ne yazık ki senin adına çok üzüldüm Allah aal sığın tek yardımcımız o.
- +1 yıl
Ne yazık ki çok baskıcı bir toplum da yaşıyoruz, ailenin baskısı yetmiyormuş gibi bir de akrabalar, komşular çıkıyor ve bu aile içi şiddet her yerde var ama dinimiz de anne baba ya laf söylemek günah olduğu için sessimiz çıkmıyor yediğimiz dayakla kalıyoruz! Beni annem senin yaşlarında baya döverdi bana uyguladığı şiddeti görsen acırsın oklava, terlik, hakaret dolu dayaklar yerdim bana resmen zalimlik ederdi ama artık dövemiyor çok şükür ayrı şehirlerde yaşıyoruz yoksa yaşıma bakmazdı valla. Tek çaren şehir dışında okumak hatta yurtdışına gidebilsen daha iyi olur ama nerede olsan daa kendini ezdirme, dik dur, belki de evlenirsin ama yalnız olsan dahi çalışıp bi şekilde hayatını yoluna koyabilirsin. Sabret.
En İyi Cevaplar
çok üzüldüm gerçekten herkes illaki az ya da çok ailesinden görür bende görmüşümdür ama kesinlikle seninki gbi değil bir ya da iki kez çok sıkılırdım annemden babamdan ama üniversite şansım oldu kendimede her zaman güvendim çıkıp gitsem bile kendime bakabilecek durumda olurdum tabi sana evden ayrıl diycekler ama öyle kolay olmuyo o işler en azından çokca dua et ve evlenmeyi düşünüyo musun bilmiyorum ama şansını evlilikten yana kullanmaya çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgecmış olsun neden şıkayet etmıyorsunkı alo 183 e bak nasıl annenı alıyorlar senın o evde hakkın var kesınlıkle sanael kaldıramaz sesını cıkart sıkayet et yok evlatlıktan redderım felan derse hıc bır sey yapamaz sana
00 Yorumla
Üniversiteye gitme durumun yok mu. Ya da karşı koymaya gücün yetmiyo mu? bir iki kere karşılık versen vazgeçer.
01 Yorumla- +1 yıl
Yillardir boyle ne yaptiysam olmadi malesef para acisindan oyle bir durum yok
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
15Cevap
+1 yılSöylediğin şeyleri benden başka hiç kimse seni anlayamaz çünkü daha demin küçücük 1 sebepten dolayı abimden ve annemden o kadar çok dayak yedimki sırtımı hissetmiyorum abimin annemin kafama defalarca vurmasindan kulağım boynum o kadar çok ağrıyor ki sağır oldum galiba diye bile düşünüyorum, boynum ve sırtım tutulmuş halde... Ders çalışmam lazım bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum fakat bana o kadar çok iskence yapiyorlarki bu yazıyı bile şu an ağlarken sirtimin acısına dayanamadan zar zor yazıyorum gerçekten artık dayanamiycak haldeyim intar etmeyi bile düşünmüyor değilim neyse hayat her yerden bir insana nasıl vuruyor dersen cevabı bende :((
10 Yorumla
+1 yılSığınma evlerinden yardım alabilirsin. Savcılığa başvurabilirsin. Hukuksal anlamda birçok yol mevcut. Bunun yanı sıra psikolojik desteğe de ihtiyacın olduğunu düşünüyorum. Ayaklarının üzerinde durman gerekli...
00 Yorumla
+1 yılHer ailede ufak tefek olan tartışmalar vardır illaki annenin sinirle söylediği sözler bence ama şiddet artık vücuduna zarar vermeye başlıyosa 20 yaşındasın zaten ayrı bir eve çık
03 Yorumla- +1 yıl
Evet heryerim agriyor ve morarıyor
- +1 yıl
Bir işe girip çalışsan böylece evde daha az zaman geçirirsin bu sürede de para birliktir ayrı eve çık anladığım kadarıyla ailenin olduğu için polise gitmek istemiyosun bu durumdan kurtulmak için ya ayaklarin üstünde duracaksın ya da ailenin karsina alip bu durumdan çok rahatsız olduğunu dile getirceksin
- +1 yıl
Haklisin is bakacagim kendime
Oha yani acikcasi benim annem tam tersi ne desem yapiyo elimi hic bir ise surmuyorum yinede kotu tek laf etmez yani uzuldum senin adina ama cocuk olmadigini anlamasi lazim
01 Yorumla- +1 yıl
Çok şanslısın annenin kıymetini bil keşke benimde senin gibi bir annem olsaydi tum isleri yapmaya raziyim en azindan insan muamelesi gorseydim
+1 yılYaşım çok küçük 11 yaşındayım annem sürekli bana fiziksel ve sözel şiddet uyguluyor beni ölüm ile tehtit ediyor babam ise olan biteni izlemekle yetiniyor annem sürekli bana bağırıyor geçen hafta 2 gün boyunca bir odaya kapattı annemin ve babamın akıl sağlığı yerinde değil ne yapacağımı bilmiyorum
01 YorumlaEger imkanin varsa psycoloji gorme tavsiye ederim ve allah sabir versin simdi ata ne diyebilirim ki ama inan cok uzuldum okurken.
08 Yorumla- +1 yıl
Malesef boyle bir imkanim yok ne yapicagimi bilmiyorum surekli bana Çok yaşa allah belani versin senden nefret ediyorum diyor
- +1 yıl
Onlar anneme hak veriyor ben sucluymusum
- +1 yıl
Bazen annemin onu da tekmeledigi oluyor ama cok nadir genellikle oni daha cok seviyor her konu da onu hakli bulur
- +1 yıl
😢😢😢
+1 yılAllah yardimcin olsun demekki zamanında oda şiddet görmüş ondan öyle... evlenince kurtulursun ozaman kıymetli olursun
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır annem zamanın da hiç şiddet görmemiş birisi ananem ve teyzelerim asla siddet uygulamazlar ama babam da annemde beni surekli dovuyor artik olmek istiyorum
- +1 yıl
Ölmek çözüm degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük olsan derim ki gücün yetmez ama dayak yiyeceğini bile bile kaçmıyorsun en azından kaç yeme dayak. Ayrıca çok basit sebepten köpürmüş annen üzüldüm
00 Yorumla- Diğer konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardimcin olsun. Yapabilcegimiz bisey varsa yapalim tabi
08 Yorumla- +1 yıl
Keşke artık çol yoruldum ve boģuluyorum bıktım artık bu yaşıma kadar çok şey yaşadım daha 11 yaşındayken kiz kardesimin bakıcısının oglu tarafından tacize ugradim o pislik bana igrenc seyler yapti bunu da kimseye anlatamam birde ustune ailemden siddet goruyorum beni oyle bir dovuyorlar ki bir erkek dahi dayanamaz
- +1 yıl
Sanki butun dertler seni bulmus gibi... Dokunsam aglayacaksin dokunmaya korkuyorum
- +1 yıl
Artık sadece ölmek istiyorum
- +1 yıl
Hangi sehirdesin
- +1 yıl
Mugla
- +1 yıl
Babani dövsek olmaz mi
- +1 yıl
Biktim artik
- +1 yıl
Ettim
+1 yılSenin yas kac nasil boyle muamele gorursun sikayet et bir kuruma sigin ne bilim bu yasta dayak mi olur yaa
00 Yorumla
+1 yılBende de aynı sorun vardı odamdan dışarı çıkmıyorum muhattap olöuyorum artık omlarla
01 Yorumla- +1 yıl
Seni oyle iyi anliyorum ki🙁
+1 yılBenimde babam içki içiyor annem olmasa tanımam bile babamı giderim uzaklara hayat kurarim yeni
00 YorumlaDertlesmek ister misin ne bicim insalar var ya polise git bir daha yaparsa
010 Yorumla- +1 yıl
Evet cok isterim
- +1 yıl
Kim oldugumu bilmenizini istemiyorum
- +1 yıl
Gercekten kim oldugumu gosterecek kadar guclu degilim
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Tamam ama ismimi vermek istmyrm
artık ergen değilsin ayrıl onlardan çalış ama onlara inat evlelik yapma
00 Yorumla
+1 yılBaban ne diyor bu duruma
07 Yorumla- +1 yıl
Babam mı babam da sag olsun her firsatta bana Çok yaşa der ol der babamin bana uguladigi siddeti anlatsam buyuk dram olur
- +1 yıl
Çok üzüldüm ya ama böyle olmaz ki nerde yasiyosumuz
- +1 yıl
Muglada yasiyorum
- +1 yıl
İs falan bulamaz misin kendi ayakların üstünde durup kendi hayatını kuramaz misin
- +1 yıl
Is bulabilirim calisabilirim ama bu evde oldugum surece bu boyle disariyi goruyorsun ne kadar kotu insanlar var basima daha kotu seyler gelebilir
- +1 yıl
Dışarıda kendini bildikten sona başına kötü bişey gelcegini sanmıyorum
- +1 yıl
Goruyorsun dunyanin halini yalniz yasarsam basima kotu seyler gelebilir erkeklere guvenmiyorum kuccukken tacize ugradigim icin
+1 yılbu ne ya🙄 gücün etmiyor mu sen döv öyle anneyi
05 Yorumla- +1 yıl
Gücüm yetmiyor ki sadecw ittirdim bana vurmasin diye sonra geldi simdi sen annene vurmadim diye yalan atarsin diyip öl Çok yaşa diyerek dovdu beni sirf ittirdim diye doven kisi ben oldum
- +1 yıl
sen az geliştir kendini dövmeye çalış :))
- +1 yıl
Ben onun bana yaptigi gibi ona vuramam
- +1 yıl
o zaman daha çok dayak yersin
- +1 yıl
Evet
+1 yılSavçılıha şikayet et polise gitt 😱😱
17 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Demi knki 👍👍
- +1 yıl
Polise gidemem ki gitsem ne değişecek hadi diyelim gittim ve tutuklandılar kendi başıma ne yapacağım birde 9 yaşın da kızkardeşim var
- +1 yıl
Ne 9 mu yok artık 😱😱😱😱😱😱😱😱😱
- +1 yıl
Evet şoyle birsey var bilirmisin anne babalar cocuklara her ne yaparsa yapsinlar cocuklar onlari hep affederler hep affetim ve sonun da cok yoruldum polise gidersem yine vicdan azabi ben cekecegim sikayet ettigim icin lanet olasi bir acima duygum var.
- +1 yıl
Tamm bni takipe al gel hele konuşalm blki yardımm dokunur 👍👍
- +1 yıl
Tamam
Gel bana gel gel bana
03 Yorumla- +1 yıl
Olmek istiyorum artik
- +1 yıl
Ne yapabilirim ki
- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılCek git evden durman kabahat.
03 Yorumla- +1 yıl
Nereye gidebilirim ki gidecek bir yerim param yokki hem etraf cok kotu insanlarla dolu basima daha kotuleri gelebilir
- +1 yıl
Calis o zaman.
- +1 yıl
Calissam da birsey degismiyor
+1 yılHukuken hakkını arıyabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklisin ama bu cok zor
+1 yılGerçek olmadığını söyle lütfen.
00 YorumlaPolise git
02 Yorumla- +1 yıl
Keske sanildigi kadar kolay olsa
- +1 yıl
Kolay kolay ben şu an çok mutluyum yarın evden kacicam artık dayanmak istemiyorum şerefsizlere
+1 yılGel anlat Benim de kimsem yok
00 YorumlaO ne biçim. Aile
11 Yorumla- +1 yıl
Demi bende baska ailelere cok ozeniyorum daha bir kez olsun annem beni karsina alip gunun nasil gecti diye sormadi saclarimi oksamıyali bana sarilmayali belki 10 yili gecti
+1 yılBence kaç o evden kurtul
00 Yorumla
+1 yılEvlen
00 YorumlaNeden
06 Yorumla- +1 yıl
Sebebini bende bilmiyorum bir defasında ben 15 yasındayken okuldan kacıp eve gelmistim okulda zorlabiga ugruyordum surekli hakaret isitiyordum okudugum lise cok kotuydu ve bende pisirik birisiydim bu yuzden benimle dalga gecerler ve ugrasirlardi okulda beni dovmek icin rezil etmek icin tehdit ederlerdi iste mutsuz oldugum icin kacmistim ogleden sonra okuldan eve gelmistim. oyle gezen bir insan degildim babam gelmisti babama kizacagi beni dovecegi icin korkudan hoca derse gelmicek dedim yine dayaktan kurtulamadim beni oyle bir dovdu ki hareket dahi edemedim o kadar vurma diye agladim ki koskoca adamin gucune nasil dayandim bir hesap et sonra oyuncak bebegimle vurmaya basladi bana yani o kadar vurdu ki o kadar sert bebek benim uzerimde parcalandi
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Sen yaz ben cevao veririm
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Hmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolisi ara
01 Yorumla- +1 yıl
Arayamam rezillik cikmasini istemiyorum hem arasam ne degisecek ki en fazla hapse atarlar sonra ne olacak herkese rezil olacagiz onu gectim gidecek bir yerim yok
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Gerçek mi
00 YorumlaTrol soru mu bu
012 Yorumla- +1 yıl
Keşke öyle olsaydı şu an her yerim ağrıyor
- +1 yıl
Hayir ilk defa soruyorum ama buna benzer hayatlar cok var
- +1 yıl
Dovuyorlar iste bende anlamiyorum
- +1 yıl
Bir sebebi yok siddetin ne gibi bir aciklamasi olabilir ki sadece sinirlerini benim uzerimden cikariyorlar onlar icin bir sinir topuyum sıkıldıklarin da vurduklari
- +1 yıl
Malesef boyle olsemde kurtulsam
- +1 yıl
Olursem kurtulurum
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?