Ailemden sürekli şiddet görüyorum ne yapmayalım?

20 yaşındayım kendimi bildim bileli sürekli ailemden şiddet görüyorum. Artık çok yoruldum o kadar saçma sebeplerden dayak yiyorum anlatsam inanmazsınız belki daha biraz önce annemden çok kötü bir şekilde dayak yedim sırtım saç diplerim kollarım olmak üzere her yerim ağrıyor sırt üstü bile yatarken canım acıyor şu an sebebi de şu dün akşam karnım acıkmıştı ve patates kızartmıştım ama yağ tavasın da balık kızartılmış olduğunu düşündüģüm için başka bir tava kullandım kalan yagı da doktum tekrar kullanilmayacagi icin annem tabi delirdi neden kizartma tavasını kullanmadın diye anneme onda dun balik kizarttigini sandigim icin baska bir tava kullandim dedim yagı ne yaptin dedigindeyse aklıma annemin kalan yagi attıgım icin bana kizabilecek olacagini dusunup ayırdım dedim demez olaydım nereye koydun dedi bende ona hatirlamiyorum dedim bul dedi aklima annemin daha once kizartma yaglarini koydugu kavanoz geldi onu buldum buldugumu sanmisim buna koydum dedim meger icinde zeytinden kalma yag varmis icinde bir iki zeytin delirdi tabi buna konur mu gormuyormusun dedi ama bakarken fark etmemistim yag cok yogundu gozukmemisti. Sonra tabi yorulana kadar dovdu beni ittirmeye calistim her defasin da sonra salona gittim bir iki dakika sonra geldi simdi sen annene vurmadim dersin dedi beni yine dovdu dovmesine alistim artik sorun degil ne dayaklar yedim ben yedigim dayaklari bir baskasi yese Şu an coktan olmustu dayaklara alistim da soyledigi sozler cok agırdı bana Çok yaşa öl nefret ediyorum senden olmeni istiyorum ol artık bok surat demisti bu sozler tabi daha hic birsey ne sozler duydum ben artik cok yoruldum ve konusabilecegim. anlatabilecegim kimsem yok :(
Ailemden sürekli şiddet görüyorum ne yapmayalım?