Herkes dış görünüşümle ilgili yorum yapıyo çıldırıcam napmalıyım?

Ya özellikle ailem hele annem sürekli çirkin olduğumu ima ediyo yüzüme karşı okadar takmış ki bana ne desem konuyu çirkinliğime getirip laf vuruyo bana. Kardeşlerim de öyle sanki başka işleri yokmuş gibi güzelliğime çirkinliğime takmışlar kafayı geçen gün duşa girerken kardeşim temizlenmek seninde hakkın abla dedi düşünün artık ne denli deli olduklarını hayır ben kendimi çirkin bulmuyorum ailem dışında da beni bukadar ezen olmadı hayatımda hiç hatta güzel buluyolar ya diyelimki çirkinim bunu ben sizin kadar takmıyorum size noluyo. Hele bir kuzenim var tam canım. Çocuğu beni çok seviyo sarılıyo falan yüzüme karşı gelip sen bunun nesini seviyosun oğlum dedi çocuğuna. Sanki sevilmeye hakkım yokmuş gibi hadsizliğe bakarmısınız ya. Evde de o çok çirkin nesini seviyosun falan diyomuş ve daha birsürü alttan alttan laflar bıktım artık bıktım sürekli susuyorum ama bigün fena patlıycam yolucam saçlarını nasıl tepki vermem gerekiyo benim bu hadsizlere ya susmaları için napmam gerekiyo hayattan soğuttular artık?
Herkes dış görünüşümle ilgili yorum yapıyo çıldırıcam napmalıyım?