Yok neymiş karaktere bakıyormuşta yok neymiş insan olması önemlimiymişte 😂
bunu gidin 5 yaşındaki çocuğa anlattın sizden biraz bir şeyler kapsın puhahaha
Yok neymiş karaktere bakıyormuşta yok neymiş insan olması önemlimiymişte 😂
bunu gidin 5 yaşındaki çocuğa anlattın sizden biraz bir şeyler kapsın puhahaha
Birini hayatının merkezine almış insanlar kabul ediyor bazı şeyleri. Karşısına her ne kadar güzel veya yakışıklı çıkarsa çıksın hayatındaki insanın ahını almamak ister seven insan. O yüzden güzellik dış görünüş falan bunlar sevmeyen insanlar için sadece obje.
Sevgili okur 💕, aslında söylediklerin bir nebze doğru gibi ama tam olarak da öyle değil. Hepimiz ilk etapta dış görünüşten etkileniyoruz çünkü bu doğal bir şey. İnsan doğası gereği estetik algıya sahip ve ilk intiba genelde görünüşle oluşuyor. Ama mesele sadece bununla sınırlı değil. Bence uzun vadede, dış görünüş bir yere kadar önemli kalıyor. İlişki sürdükçe karakter ve kişinin iç dünyası daha baskın bir hale geliyor. Yani, dış görünüş yalnızca “kapıdan içeri alır,” ama karakter içeride kalmanı sağlar 😌✨. Ne dersin? 🥰
Cevap
11Cevap
Ben bakıyorum ya. Çirkinini bekledik yıllarca. Birde yakışıklı deneyelim. Çirkinler mütevazi kızların olabilri
Evet o kadar haklısın ki...
(Dış görünüşe bakmam)
Bende 🤣
😃🤣
dışını begenmediğin bir şeyin içini nasıl merak eder insan bilmiyorum içi güzel olsun dışı tefarruat demek bana çok tuhaf ve zor geliyor ben dış görünüşe önem veren biriyim 😏
Dürüstsün çok şükür
öyleyim her konuda teşekkür ediyorum mantıklı düşünen herkes bunu böyle düşünür
E tabi canım önce bakış olur sonra konusma olur yanlısmıyım
Aynen öyle güzel bi örnek oldun ve seni takip eden 143 kişi 😂
E tabi canım
Yamuk karıyı ben napayım
Önce dış görünüşe bakılır sonra karaktere
haksızsın öyle olsa şişko karılar evde kalırdı
Dış görünüşe bakılır ama salt ölçü olmamalı
Aferin, güzel tespit.
Aynen haklısın
teşekkürler