Dış görünüşümü çok dert ediyorum?

Lisede çok zorbalık gördüm dış görünüşümden dolayı, dış görünüşümün kötü olduğunu düşünüyorum ama bazen fotoğraflarda iyi çıkıyorum, bazen modum iyiyse kendimi iyi görüyorum tüm gün. Her neyse üniversiteye geçince her şey düzelir sanmıştım olmadı, sosyal anksiyetem oluşmuş birkaç seans tedavi aldım ama bırakmak zorunda kaldım, İstanbul'da üni kazandım, çok öğrenci var gidersem baya bi arkadaş ortamı olur iyi gelir diye düşünmüştüm ama arkadaş ortamı edinemedim doğru düzgün. Her neyse abi kafayı yiyorum, uzun süredir intihar etme düşünce kafamda dolanıyor (kesinlikle yapacağım bir şey değil) ama yüksek katlarda olunca koşarak pencereden atlama düşüncesi, ya da tek başıma otururken boğazımda bir ip kendimi sallandırırken istemsiz kafamda canlandırıyorum. Her şeyi nasıl toparlayacağımı bilmiyorum, bu süreçte bir sürü hobi edindim yeni yeni psikoloji üzerine bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum ama konu şey bu tarz şeyleri araştırarak öğrenebilirim zaten ama sosyalleşmeyi nasıl kazanabilirim? Umarım sorumu ciddiye alıp yorum yaparsınız :)

Dış görünüşümü çok dert ediyorum?