Hukuk kazanmak istiyorum kazanıcamda sanırım. Ama savcı olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor bilen var mı ? Master falan mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kız arkadaşımda Savcı olmayı çok istiyor ona söylediğimi sanada söyleyeyim.
4 yıl hukuk fakültesini bitirdikten sonra önünde 2 tane büyük sınav var biri mülakat diğeri yazılı sınav mülakat yazılı sınavdan zor ilk sınav mülakat o sınavda Fiziki yeterlilik çok önemli senin duruşuna ve konuşmana bakıp bu kişi savcı olur mu olamaz mı diye karar verebiliyorlar boy kilo da var bu arada sonra yazılı sınav bu sınavıda geçtikten sonra 1 yıl staj yapıyosun sonra görevine başlıyosun.74 Yorumla
Soran+1 yılfiziki derken boy ve kilo sınırı nedir ve diğer bildiğin önemli hususlar nelerdir
Soran+1 yılteşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılhukuk fakültesini bitirip 2 yıl daha staj yapman gerekli savcı ya da hakim olursun kura da ne çıkarsa şansına artık..tabi ki bir de sınavı var onu kazanman yeterli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
önce hukuk fakultesi bitirmen lazım öyle biliyorum ben yani ondan sonr alan secıyosun hakım savcı falan
00 Yorumla
+1 yılyüksek lisansla ilgisi yok. hakimlik-savcılık sınavına giriyorsun. kpss gibi bir şey.
00 Yorumla
+1 yılSabah akşam düzenli olarak arka sokaklar izlemen yeterlidir.
101 Yorumla
Soran+1 yılo polis oluyo arkadasım karıştırdın sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılsavcı olmak için 30 yaşın üzerinde olmak ve barolar birliğine kayıtlı olman ve 10 yıl avukatlık yapmış olman gerek ...
sonra savcılık ve hakimlik sınavlarına girmeye hak kazanırsın00 YorumlaBir yakınım savcı, o da bayan...
Keşke öğretmen olsaydım der hep...11 Yorumla
+1 yılHukuk fakültesini bir kazanda sonra düşünürsün bunu
00 Yorumla
+1 yılşimdiden hayırlı olsun savcı hanım Marmara hukuk oku
09 Yorumla
Soran+1 yıleskişehir düşünüyorum ama
- +1 yıl
kazandıkmı kazancakmıyız eskişehırde güzel olur bu sene kazanmayı düşünüyorz sanırım
Soran+1 yılkazanıcam daha bu sene giricem
- +1 yıl
akıllı ve öz güvenı yüksek bırısın sanırım çokgüzel ama savcılık zor ve hakka ve hukuka vicadana dayanır
Soran+1 yılzaten bu ülkede hak hukuk yerine gelmediği için savcı olup azda olsa elimden geldiğince hak hukuk yaratmak sağlamak istiyorum. İstanbul çok pahalı bir şehir
- +1 yıl
yavaş yavaş deyişiyor da önce ahlaklı ve edeplı çocuklar gençler yetişmelı devletını vatanını dinini seven koruyan ist pahalı evet
Soran+1 yılYavas yavas değişiyor fakat olumsuz yönde değişiyor.Ahlaklı, edepli, kültürlü,başka zihniyetlerin etkisi altında kalmadan özgür düşünebilen,Atatürkün izinden yürüyen gençler yetişmeli.Kimsenin dinide sizi ilgilendirmez
merhabaaa hukuk kazabildinizmi acaba çok merak ettim.
00 Yorumla
+1 yılbende savcı olmak istiyorum ya hukuk okuyan yok mu söylesin bir ne kadar sıklıkla ders çalışılmalı?
00 Yorumlaben avukatım sınava giriyorsun savcı oluyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kazandın hukuk bölümünü, öneri verirsen çok sevinirim
Soran+1 yılhayır yani kazanmak için nasıl çalıstınız günde kaç saat kaç soru vs.
- +1 yıl
Hukuk harici bir ksc bölüm daha varmış bu doğru mu
Boy sınırı var deniliyor doğru mu
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem