Diğer Bir insanın annesini kaybetmesi kadar derin bir acı var mı bu dünyada? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu baska birsey Boyle bir acıyı yaşıyanın hayatı eskisi gibi olmuyor. Ne yapsa olmuyorYaşayan bir ölüden farkı olmuyor.Gercek acıları yasamayan yasadiklarini acı sanırmış Bir insanın annesini kaybetmesi kadar derin bir acı var mı bu dünyada? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
87burak Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aslında var derler. Annesini kaybedenlere yetim babasini kaybedenlere oksuz derler ama evladini kaybedenlere isim verememisler. Beterin beteri var 1 0 Yorumla
twingoo Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Ben anne acısı yaşayımda annem evlat acısı yaşamasın Allah sıralı ölüm versin. Bende sevdiklerimi kaybettim Allah bizlere sabır versin 1 0 Yorumla
gizemliyarasa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Annem gibi gördüğüm birini kaybettim 4 ay oluyor acısı hala taptaze. Ölüm çok farklı bişey. 1 0 Yorumla
celis Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok kötü bir durum, çok üzücü. Daha çok üzen tek şey evlat acısı olur sanırım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cok kotü keske ben ölseydim ama bu acıyı hissetmeseydim Yorumla
sanaldabirgercek Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Allah sabırlar versin tüm sevdiklerini kaybedenlere, ölenlere de rahmet etsin. 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bir insanın annesini kaybetmekten daha bir acı varsa dünyada, o da babasını, annesini ve kardeşini kaybetmektir.. 1 0 Yorumla
nuttin_but_human Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Evet var. Bir annenin evladını kaybetmesi.Allah yolunu açık etsin. 0 0 Yorumla
busra136 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Yoktur tabiki Rabbim bana annemin ve evladimin acısını göstermesin 0 0 Yorumla
piremses_piremses Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Ben biliyorum acisi hic gecmyr 😢 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet gecmiyor Yorumla piremses_piremses +1 yıl Rabbim sabır versin bacım 😢 Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla
Imlegends63 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yalnız ölenlere yas tutulmaz ki, feryadım yaşarken ölenler için. #Selahattin Ö. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Annemin son günleri ve bunu annem bilmiyor böyle dünyanın A**** s**** 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı. 2014 de beyin kanamasindan kaybettim bende, zaten onunla birlik'de bende gömüldüm. 0 0 Yorumla
lpinhan Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl yaşamayan bilemez bunu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet bilemez keske ben ölseydim yaYasanmiyor boyle Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı. sanmıyorum yoktur 0 0 Yorumla
falcıdayı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanırım yoktur... 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. Yok ne yazık ki 😞 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar