9 ay oldu annemi kaybedeli ama daha dün gibi hatırlıyorum hastanede yaşadığım o büyük travmayı. İnsan kokusunu el dokusunu gece yatarken ayaklarimi onun ayaklarinla isitirdim o his hâlâ devam ediyor. Annemle birlikte yatardik biz. Sarilirdim operdim şimdi yok 9 aydır 9 ayda neler oldu neler insan hâlâ bekliyor ama camdan gelişini goruyosun odadan girişini ve o mükemmel gulumsemesi ile bana himbil derdi bende tabi sinir olurdum ama insan sinir olduğu saçma sapan şeyleri bile duymayi bu denli Özler mi? Acılar derinse sonsuzdur benimle mezara kadar gidecek sanırım sonsuza dek gözlerimi kapattigimda unutacagim annemi. Yaşım 23 fakat ben yinede kendimi anneme muhtaç hissediyorum insanın beyni yokluğu kabul edemez düşündukce beynim resmen acıyor ve ruh sağlığımı korumak adına düşünmemek istiyorum annemin hakkını ödeyemem fakat inşallah günahları varsa bana geçsin diyorum bütün annelere burdan sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum iyi geceler arkadaslar.
Cevabın nedir?
İhtiyac olmaz mı anne annedir 60 yaşına bile gelsek isteriz yanımızda olsun ama hepimiz göçüp gidicez ve hem kendin için hem annen için dualarını eksik etme inşallah cennette buluşacaksınız, dünyada bu kadar kötülük varken bu kadar kötü insan varken insan elbette yanına bir destekçi arıyor bir sevgi şevkat arıyor ama yanlızda bu dünyada birşeyler yapabilmeyi ögretiyor bize hayat Allah yardımcın olsun kardeşim dualarla kalman dileğiyle iyi geceler...
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim guzel dilekleriniz ixin çok sağolun
En İyi Cevaplar
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm kardesim. Bende annemden ayrı yaşıyorum inan bu bile zor geliyor ama şunu söyliyim sana insan alışıyor herseye alışıyor zor oluyor hep bir ukte kalıyor içinde ama alışıyor işte dünyanın kanunu bu en önemlisi allah evlat acısı yaşatmasin o daha kötüdür işte
12 Yorumla
Soran+1 yılHayat devam ediyor malesef bunun farkındayim 9 ay boyunca illaki zaman nasıl geçti dün gibi hatırladığım olay üstünden 9 ay geçti taze hala ama tabi öyle ya da böyle geçti zaman ama inan alisamiyosun alisamam
+1 yılallah dayanma gücü versin. bol bol dua hediye et, zor malesef bu acı geçmicek ama alışıcaksın bugün annem ölen annesini gözleri dolmuş halde andı yine 24 sene olmasına ragmen özlem hep var ama alışıyo insan, insan kaç yaşında olursa olsun hep anneye muhtaç sevgisine şefkatine rabbim güzel yerlerde buluştursun sizi
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız anneniz içimi çok acitti anne kaç yaş olursa olsun bir söz var ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna diye o hesap işte
+1 yılÇok acittin..
12 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilerim cidden üzmek kırmak istemedim
- +1 yıl
Kırmadın ki özür dileme lütfen.. Keşke acini biraz da olsa dindirebilseydim asıl ben ozur dilerim senin için hiç bisey yapamıyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
39Cevap
+1 yılGece gece içim acıdı mekanı cennet olsun senin yavaş yavaş toparlanman lazım ilerde sende anne olucaksın onun isteklerini yerine getirmelisin eminim evlenme yuva kurmanı istemiştir artık zor da olsa ileriye bakmalısın yoksa sağlığında olursun lütfen bukadar düşünmemeye çalış değişik meşguliyetler bulmaya çalış burdan yazması kolay eminim yapması çok zordur ama dik durmalısın kendini üzmen anneni üzmen demektir sen Mutlu ol ki oda rahat uyusun
21 Yorumla
Soran+1 yılBu sadece o ayin içimde birikmiş kırıntılarını dökmek istedim insan bazen rahatlamak istiyor güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağolun
Allah yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim. Ara sıra bu siteden olsun başka bir yerden olsun bu konu Hakkı'nda bişeyler paylaşırsan buna benzer rahatlarsın. YAKIN çevrene anlatamazsın bu konuyu. Ama tek başına da giderilmesi çok zor. Rabbim annenin günahlarını affetsin. Sanada sağlıklı hayırlı ömürler versin. Başın saolsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnanin amacım 9 ayın kırıntılarını döküp biraz rahatlamakti bu bile yetti allah razı olsun çok teşekkür ederim
ne diyeceğimi bilemedim, Şu an ne söylesem de zaten senin anneciğinin acısını dindirmekte aciz kalır, anneler öyledir hayatımıza ufak dokunuşlarla yön verirler ve en önemlisi kimsenin bizi sevmediği, değer vermediği kadar sevip, önemserler, ama herkesin gideceği yer orası ve senin yapman gereken güçlü olmak, sabretmek ve en önemlisi çok dua etmek, annenin duaya ihtiyacı var, ALLAH rahmet eylesin, mekânı cennet olur inşALLAH,
12 Yorumla
Soran+1 yılAnne gerçekten çok başka dinmez acısı çok teşekkür ederim çok sağolun
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 ay önce babam ölümden döndü doktor umutlanmayın dedi. 3 gün hastanede beklerken yaşadıklarımı anlatamam. Hala etkisindeyim kaybetmesem de heran herşeyin olabileceğinin farkındayım ve ilk kez kendimi çaresiz hissettim. Seni çok iyi anlıyorum. Başınız sağolsun. İnancımıza göre ölüm bir son değil yeni bir başlangıçtır. Anneni bol bol dualarla an kardeşim
. Allah hepimizin yardımcısı olsun.11 Yorumla
Soran+1 yılİşte kaybetme korkusunu yaşamak bile bazı şeylerin kafamiza dank etmesini sağlıyor çok üzücü bu durum çok teşekkür ederim sağolun
Allah rahmet eylesin allah dayanma gücü versin.. ama sen agladikca o seni görüyor unutma lütfen , senin göz yasin ile o orada boğulurmuş. Canım benim Kıyamam ya dua et mekanı cennet olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama inan zor hayatta kalmaya devam etmek gerek ediyorum ama bazen sancılı nöbetler geçiriyorum bu olacak olmak zorunda
Çok üzüldüm 😔😢Allah yar ve yardımcın olsun canım Rabbim annenin taksiratını affetsin 😔 Ve öyle bir eş öyle bir aile nasip etsin ki sana annen kadar seni sevsinler eksikliğini unutturaunlar inşaAllah dilerim ki Amin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sağolun
Başın sağolsun arkadaşım. Bazen düşünüyüroum da annem ve kardeşime birşey olursa nasıl yaşarım diye. Düşünürken bile gözlerimden yaş akıyor.. Çok üzüldüm arkadaşım senin adına allah sabır versin.. Ne desek boş Şu an saat 6'ya geldi annemi arayıp konuşmak istiyorum. Kıymet bilmiyoruzzz
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef kıymet bilmiyoruz ve kaybedince anlıyoruz teşekkür ederim çok sağolun
- Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılIçimi dağladın. Bende annemle böyleyim çünkü. Seni anlıyorum dersem yalan olur bu acı tarif edilemeyecek kadar zor olur. Başın sağolsun :/
11 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yazman bile insanı mutlu ediyor teşekkür ederim sağolun
+1 yılAyyy canım benim kurban olurum.. biz de Halami kaybettik iki ay önce aniden... ikinci annemdi. çok sarsildik.. Ben boyleysem kuzenim napiyor su an... benle yaşıt yapayalnız kaldı... hep destek olmaya çalışıyorum.. rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin... sabrını artırsın inşallah...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılokuduktan sonra bir süre durdum yazamadım ne yazıcağımı ne diyeceğimi bilemedim. burda şimdi herkes seni anladığını, sabretmen gerektiğini, geçiceğini söyleyecek ama bu acıyı tatmadan bilemeyiz. bende bilemiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız yazmanız bile yeter sağolun
+1 yılİyi geceler, hayırlı bir evlat ol ve amel defterini kapatma annenin.
Allah cennette kavuştursun.11 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim sağolun
+1 yılAllah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Okurken tutamadım kendimi ağladım. Anneler çok farklı gerçekten.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilerim inanin aglatmak için değil içindekileri bırakmak paylaşmak için yazdim
- +1 yıl
Özür diliycek bişey söylemedin sen canım ☺
+1 yılYaşımız kaç olursa olsun, anne babamıza muhtacız. Allah sabrını artırsın, annenin mekânı cennet olsun inşallah.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim evet hepimiz ana kuzusuyuz
Allah sabır versin arkadasım , Mekanı cennet olsun Zor bir durum onune bak arkayı dusunmemeye calıs kafanı dagòtacak aktifeteler bul
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim allah razı olsun
+1 yılallah rahmet eylesin, gerçekten okurken çok üzüldüm , senin de ne jadar üzüldüğün içinin ne kadar yandığı sözlerinden anlaşılıyor, allahtan sabır diliyorum sana..
11 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin cennetine alsın. Artık prenses sen varsın onun eseri olarak
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağolun
+1 yılElbet buluşacaksınız. Allah cennetine kabul eylesin hepimizi inşallah. Başınız sağ olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun
Ben 31 yaşındayım ama ben bile düşünüyorum bazen anneme birşey olursa ne yaparım diye. bunu düşünmek bile üzüyor beni. başın sağolun mekanı cennet olsun annenin ve bütün ölmüşlerimizin.
01 Yorumla
Biliyorum o duyguyu ben de kaybedeli 12 yıl oldu ve Şu an belki sana en ağır küfür gibi gelecek bu sözüm ama alisiyorsun biliyor musun? En yakin olduğun insanin herseyinin yokluğuna alisiyorsun. Insanoglu bu kadar adi bir varlık işte
02 Yorumla
Soran+1 yılAnne çok başka ıste annem 20 yaşında askerden yeni gelen abim vardı o 2003 senesinde vefat etti ondan çok yakın bir zaman sonra yani 2015 çok uzak bir zaman değil annem o yüzden insan dayanamıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamam canım ya inan acını üzüntünü kalbimde hissettim 😢😢Rabbim anneciğinin mekanını cennet eylesin inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim canım inanin böyle paylaşmak bile insanı rahatlatiyor
+1 yılAllah'a inancın varsa, sığın "O"na
Ve ziyaret et annenin mezarını sık sık..
Emin ol, huzuru yakalayacaksin...02 Yorumla
Soran+1 yılGidiyorum mezarı çok uzak abimin mezarı orda olduğu için annem de cimsit mezarlığına gomulmek isterdi diye zaten çok dertli gitti annem evlat acısını da yaşadı. Bugün yasin okudum cuma günleri daha çok beklerler diye.
- +1 yıl
Istersen içeriden yazayım...
Başın sağolsun ne diyebilirim başka. Bende 15 ay önce babamı kaybettim alışıyoruz zamanla özlem hiç bitmiyor tabi.
00 Yorumlagoz yaslarimi tutamadim ya :( Allah rahmet eylesin, sana sabir diliyoru, :(
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun gerçekten
+1 yılAglattın ulan beni 😢 Allah mekanını cennet etsin. Her anne kendi evladınin kalbinde özeldir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAglatmak için yazmadım ama insan birileri kalbimdekileri görsün okusun istedim amin inşallah
+1 yılbenim de 9 yılı geçti merak etme zamanla unutuyorsun hatta nasıl biri olduğunu bile unutursun geçer acısı
04 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılÇocukken de eksikliği eminim zordur çünkü anne sonuçta senin destekcin elinden tutup kaldıran merak eden arayan çok zor cok
+1 yılmekanı cennet olsun hislerine ne desem az... anne baba gibi kayıpları ilerleyen yaşlar da tatmak ayrı bir travma... ama kendini 23 yıl böyle bir anneyi tanıdığın için şanslı gör
00 Yorumlabende 19 yaşımda babamı kaybetmistim sana bisey soyliyeyim insan böyle travmalar sonrası psikolojisini duzeltemiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBasınız sağolsun ayakta durmak zorundayim mecbur ama onu asla kalbimden sokup atamam aşk gibi ulasilmaz bir aşk benjm icin
Gizli Üye(36-45)+1 yılartık annne içn üzülmek yerine dular edebilirsin bu daha hayırlı ve güzeldir öteki türlü hep üzüleceksin diyceksinki acıyı cekmeyen anlamaz ben dayımı dedemi ve eşimi kaybettim...
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@1907ank benim dua etmekten başka yapacak birşeyim yokki beterin beteri oluyor hayatta
Soran+1 yılSizinde basınız sağolsun inanin çok üzüldüm ölümün önüne gecemiyoruz giden gelmiyo ah getirebilsek eş başkadır tabi dayı dede de illaki başkadır ama esiniz siz de ayrı bir yer etmiştir
Cevap sahibi+1 yılöyle tabi artık saldım kendimi saten ne kimseyi sevebildim ne unutabildim hayat sınavda cok azı anlıyor vede geciyor
Kıyamam ya. Başin sagolsun. Bir gün hepimiz toprak olacagiz biliyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBu acı çok başka abimi de kaybettim fakat küçüktüm o zaman annem daha ağır geldi
+1 yıltam uyucaktim ki yazini gordum ve empati kurmam bir oldu cidden kotu Allah sabir versin cennetiyle haşreylesin :((
01 Yorumla
Ah kuzum.. ben buna yorum yapamam acinida bilemem ama okadar kotudurki çok kötüdür belki ben yasasam hayatta kalmak istemem
00 Yorumla
+1 yılyaa yapma böyle şeyler ağlıyordum okurken ve sayende annemin kıymetini bilicem 4 gündür o da yoktu yarın gelecek
00 Yorumla
+1 yılSanırım ilk defa anlamak istemeyip anlıyorum. Başın sağolsun
01 Yorumla
+1 yılInna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allah mekanını cennet eylesin. Size de sabır versin:(
01 Yorumla
Başın sağ olsun
İyi geceler11 Yorumla
Okurken gozkerim doldu resmen. Allah rahmet eylesin, zaman ancak ilacı..
00 Yorumla
+1 yılAğlattın kardeşim. Mekanı cennet olsun, kalbim acıdı.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun hayırlı geceler
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende babami kaybettim ama alıştık 13 yil oldu özlüyorum ama boş ne yaparsan yap geri gelmiyor 😔😔
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef geri gelmiyor basınız sağolsun
+1 yıl26 yaşındayım 3 yıl oldu kaybedeli ama ona muhtacım.
00 Yorumla
+1 yılAllah rahmet etsin annene ve sevdiklerimize
11 Yorumla
Ağlattin :( :(
12 Yorumla
Soran+1 yılAglatmak için yazmadım lütfen Özür dilerim
Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin Allah sabır versin...
11 Yorumla
allah yardımcın olsun zor tahmin edebiliyorum
01 Yorumla
+1 yılMekanı cennet olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler sağolun amin
+1 yıl😳😳😳 başın sağolsun
01 Yorumla
+1 yılbasin sag olsun😕 Anneler keske olumsuz olsa😏
01 Yorumla
+1 yılözlenmez mi lan kıyamam mk
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ne diyeceğimi bilemedim tebessüm ettim
- +1 yıl
@loveyouuu kötü amaçla yazmadım ya ne bilim benim annemi falan düşününce üzüldüm ona dayanarak yazdım bu yorumu
+1 yılAllah rahmet eylesin canım
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim teşekkür edecek birsey yok sabırlar dilerim
+1 yılBen 8 yıldır özlüyorum :) Başın sağ olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBasınız sağolsun sizinde teşekkür ederim sağolun
hepsini okuyamadım yazının. başın sağolsun :(
01 Yorumla
Ağladım :( Allah mekanını cennet eylesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem kardesşimi hem babamı özlüyorum :( :(
02 Yorumla
Soran+1 yılBasınız sağolsun
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler
başın sağ olsun ALLAH rahmet eylesin.
00 Yorumla
+1 yılBaşın sağolsun kardeşim
01 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=epHjtt4F9qo Arkadaşımın Annesine yazdığı şarkı dinlemek istersen bu arada.
+1 yılAnana saygin varsa buraya yazmasdin troll
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi insanlara üzülüyorum neden biliyor musun? Gerçekten Sevilmemis sevmemis çektiği acı bile sahte olan bu hayatta hiç gerçek duygu yasamamis hayatın hiç gerçek yüzünü görmemiş sonra gelip burda çektiğin acıya saygın varsa burda yazmazdin diyorsun ben bunu kalbimin en derinliklerinde yatan saf ve temiz göz yaşları içinde yazdım ölüm üstünden prim yapacak kadar aşsalik bir insan olmadım olmam ben burda annemi yermedim acitasyon yapmadım sadece kalbimden geçenleri birileri duysun istedim profilimden lütfen çıkın. Sizin gibi bir insan ile daha fazla muhattap olmak istemiyorum.
+1 yılAllah yar ve yardımcın olsun
00 YorumlaAllah sabrini versin
00 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah rahmet eylesin
01 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz