Anaokulunda bir çocuk annesine anne öğretmenim bana seni öldürürüm dedi dedi ben bu durumda ne yapmalıyım?

Çocukla yemekhanedeydik saçımı toplar mısın? dedi bende canını acıtmadan topuz yaptım sonra birden ağladı ben birşey demeden sonra zaten yemekhanede çok kalabaliktı hoca analamadı ne olduğunu aldı onu konuşmaya çıktı sonra sınıfa çıktık faaliyet yaptırdım velisi geldi bana güleryüzlüyle davrandı sonra gididnce öğretmenin telinden aradı hoca bana verdi bana sen benim kızıma seni öldürürüm mü dedin dedi bende kesinlikle hayır saçını toplamamı istedi bende canını acıtmadan topladım dedim sonra telefonda peki çatalı yere düşünce ne dediğiniz der misiniz dedi bende dedim ki kızınıza bilerek ya istemeyerek çatalını düşürebileceğini fakat dikkat etmesi gerektiğini söylediğimi telefonda kibar bir dille dile getirdim. Şu an annesi bana inanmadı yarın görüşürüz dedi iyi siz bilirsiniz dedim ne yapmalıyım iftira bildiğiniz
Anaokulunda bir çocuk annesine anne öğretmenim bana seni öldürürüm dedi dedi ben bu durumda ne yapmalıyım?