Bir ay sonra alırım deyip bir yıldır evinizin garajını işgal eden kuzenin arabasını hurdacıya satıp cezalandırsam ne olur?

Hırsızlık ve dolandırıcılıktan içeri girersin ne olacak.. Sonra satarken nüfus kağıdın işe yaramaz ruhsatta ki kişi olacak orada..
satamazsın suç çünkü senden davacı olduğu an 5 katını ödersin geri
W 115 te iyiye benziyor 230 .6 sa fena
Hapishanede sürünürsün
Cevap
15Cevap
Satıyorsan sat da hurdacıya da verilir mi vallahi cenaze namazına geliriz artık
Bu ceza değil kazık olur 😂😂
Soyle gelsin alsin. Yoksa balyozla uzerinden gececegini soyle, hemen gelir.
Bence yolun ortasına park edip kaç yesin bütün cezaları
Lastiklerini sıfıra kadar indirmen yeterli bir ceza bence..
Bana ver ben parcalar satarim 😊
Cok uyaniksin sen ☺ olur olur nerde bu alet?
Cinayet çıkar, bu arabaya kıyılır mı ya? 😂 😂 😂
Binmemek başka kıyamamak başka. Bu arabayı yatırıyorsa yazık be. 😂 😂 😂
Bari hurdaya satma, çiz. 😂 😂 😂
Sen çiz, de ki arabanı çizmişler bak, yarın camını falan da kırarlar. Alır gider o meral etme. 😂 😂 😂
Super olur hurdacı geldi hurdaciiiı😂
Cinayet sebebi. Evlerden ırak.
Gözüm sen o adamın gözünde o arabanın lastiği bile olamazsın 😂 Baksana abi arabaya...
Vallahi dedim bile 😂 O arabaların temizi yoktur. İyi bakmış Maşallah.
Sen arabayı boşver de dediğini yaparsan başına gelecekleri bir düşün bence 😂
Iıhhh pek inandırıcı değil bu 😃
Hayır ben kötü değilim araba çok güzel 😂😂
Sen bunu hurdacıya satarsan 5 verir. Galericiye satarsan köşeyi dönersin onda da bizi görmezsin zaten. Hislerime göre aşırı paragözsün sen, bize koklatmazsın 😂😂😂
O yüzden araba çok güzel demeye devam edicem. Ve evet, kuzenin sana saldırırsa adamı sonuna kadar desteklerim 😂😂
Dur dur şu an ilk defa yanılıyorum 😂 Mesya parayı sevmiyor. Vay be. İlk defa parayı sevmeyen birini gördüm 😃😃
Zaten para ile mutluluğu kıyaslayanlar aptaldır bence. Ha şu var, paran olunca rahat ediyorsun 😄 Buna da mutluluk deniyor da o öyle olmuyor işte. Olmaz yani şimdi benim aldımda mersedes yok diye ben evlenemicem mi? bir dakika lan harbiden yok 😕 Aha evde kaldık 😂
Yahu zaten öğrenci psikolojisinden yeni yeni kurtuldum bu halde tabii ki olmaz 😃 ömrümü yedi bu öğrencilik. Bu arada Eşim olacak lanet olası pislik her nerdeyse bir gelsin bişey dicem 😂😂
Ah... biliyorum o da beni iplemiyor 😂 kim bilir kimlerle konuluyordur 😂😂
Konuşuyor olacağdı 😂
Bence görüşüyordur 😄😄 herkes görüşüyor herkesle. Yok ki kimseyle görüşmeyen birileri
Artık bilemiyorum, tahminlerim beni yanıltmıyorsa şu an üniversitededir ya da üniversite sınavına hazırlanıyordur. İki türlü de arkadaş ortamı vardır. Aklıma kötü kötü şeyler getirmek istemiyorum 😄
Benim derdim biraz değişiktir. Karamsar değilim aslında ama iyimser de olamıyorum.
Şöyle diyeyim, bazen düşünmek bile engelleniyor bir şekilde. Düşünmek tuhaf oluyor bazı zamanlarda. Ama tabiiki de insan olarak düşüncelerim var.
Kendimce belki 😊😊
Yazik olur kuzenine degil arabaya.
Çekici ile çektiriyorum de yeter
Parayı bölüselim.
Yazik yapma ona bu kötülügü
hurda olursun yapma
Mantikli
cezalanmıs olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar