Yani kamera kaydiyla falan cezasi var mi bunun arkadaslar? Lütfen ciddi cevaplar istiyorum kendinizi benim yerime koyarak cvplayin kopegin yerine koyarak degil. Saygilar
Cevabın nedir?
Herkes durumun nasil ve ne sekilde oldugunu bilmeden vicdansizlikla suclamis hanimefendi yi ama cidden onun yerinde olsaydiniz napardiniz.
Evet bende yavru bir kopege carptim ama merak etmeyin en az sizin kadar vicdanliyim komsinun kopegine carptim yavruydu yola ve aracin icin asiri gunes isigi vurdugundan gorus alanim daraldi ve araba saga sola savrulmaya basladi tam onumdede viraj varfi cok zor durdum nerdeyse takla atiyordum.
Etrafdan cigliklar koptu bagiris cagiris ben kopege vurdugumu dahi bilmiyordum sonradan farkettim, o bagrismalara panik oldum ve olay yerinden hizlica ayrildim daha sonra ise olay yerine jandarmayla gittim anlastik ve hayvan sahibine yaklasik 1000 tl odedim aracta hasar yok.
O panikle gitmeseydim durup tartissaydim belki kavga cikacakti aracta ruhsatli silahim var belki o an ki panikle baska bir kazaya sebebiyet verebilirdim. Olay yerinden ayrilmasaydim iste o zaman vicdansiz olabilirdim. Ama sizden daha vicdanliyim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Köpekten daha acizsin ne gibi cevap bekliyorsun ki?
Niye kaciyorsun o yavruyu orda bırakıp eh be vicdansız. Bir de para cezasi alir miyim diyosun. Gel ben sana para cezani veririm salak karı. Bide saygilar demis senin saygini soyunu sopunu sikiiyim. O orda ölüp giymistir sen para cezasi diyorsun. İnsallah o köpekten 40 kat daha büyük acılar içinde geberirsin.220 Yorumla
+1 yılVicdanen rahat mısın Şu an gerçekten bu nasıl bir insanlıktır sen bir cana çarptın farkında mısın senin yüzünden o hayvanın canı yanıyor belki de öldü ama sen burda para cezası yer miyim diye soruyorsun yazıklar olsun gerçekten yazıklar olsun insanlık ölmüş
70 Yorumla
+1 yılYaa rahatsızmısın sen niye kaçıp gdiyon ya tamam kaçtın be gerizekali diye burda yayınlıyon mal git polise anlat derdini
68 Yorumla- +1 yıl
Uzak dur konyaki
- +1 yıl
Durmazsam nolur
- +1 yıl
Anlatmayim gece rüyalarina girer
- +1 yıl
Nolur anlat gözünü seveyim
- +1 yıl
gonyalı anneni zincire vururuz bak :D
- +1 yıl
Annem hakkında düzgün konuş senin ecdadını severim bak bacım çocuğu yaylan hadi
- +1 yıl
ahahah ecdadımı sevsen kahrolurlar :D
böyle sevgi olmaz olsun diye - +1 yıl
Ayy yazık Kiyamam ya rahatsiz 😉
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
54Cevap
- Diğer konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun arkadaşım. Ama sana bir çift diyecek lafım var. Araçla bir hayvana çarpınca onu eğer korku duymuyorsan yapabilirsen veterinere götür. Trafik sigortası masrafını ödüyor. 155 i arayıp kazayı bildirsen onlar da götürebilir. Sen kendinde götürebilirsın sana kalmış cepten çıkan 5 kuruş masraf olmuyor. Ceza dersen işin cezası para olmamalı. Para en son şey. Vicdanen nefes alan bir varlığın canını almış oldun katil olmuş oldun. Bunun vebali bunun psikolojisi en ağır ceza zaten. Olay paraysa para cezası almazsın. Ama almış olsan ne yazar ki. Arabası olan insana 2 kuruş ceza mı dokunur. Geçmiş olsun cezası yok ama vebali var ahirette cezası var. Allah başına bir daha vermesin ama olduda aynısı olursa ölüme terketme merhamet et veterinere götür günün birinde bir bela gelir başına. İçin rahat etmez. Acaba o günahımn vebali yüzünden mi başıma geldi dersin. Sen iyi ol ki vicdanın rahat olsun
30 Yorumla - Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYakalanirsan ceza alirsin tabi, kacmakta Moda oldu,
Düsün sana araba carpti kacti agir yaralandin veya saglik durumun kötü yürüyemeyeceksin naparsin?
O yüzden hayvan diye umursamamazlik yapmasaydin iyi olurdu yazik biraz Kalb ve vicdan olsaydi keske senin gibilerde20 Yorumla
+1 yılMadur sensin dimi? Kendimizi senin yerine koyalım, ponçik kalbin üzülür yoksa. Ne denir ki senin gibi ruhsuz yaratıklara. En yakın zamanda, araba çarpması sonucu gebermen dileğiyle. Saygılar.
90 Yorumla
+1 yılsen yine köpeğe çarpmıssın ben koyun sürüsüne dalıp kaçtım
23 Yorumla- +1 yıl
Hay canina gurban gocum ceza alir miyim
- +1 yıl
yok bee kamera yoksa rahat ol
- +1 yıl
İnşallah biri de sana önce vurup, sonra da çarpıp kaçar. O.. Evladı seni.
Köpeğin yerine koyarak değil derken.. Bence ortada yerine koncak bir siz (vizdanınız) kalmamıs... keske sizde kendinizi köpeğin yerine koyup ta çarpıp kaçmasaydınız (!)
40 Yorumla
+1 yılKendimi senin yerine koyuyorum ordan kactiim icin vicdan azabi duyar polise teslim olurdum.
Ki ben olsam kacmam zaten kopege yardim ederim veterinere gotururum olduyse surekli vicdan azabi duyarim en azindan onu gomerim.10 YorumlaUmarim toplum senin gibi hayvanlardan temizlenir ve saglam bir ceza yersin. Hayvana carptin anladik neden kaciyorsun? Ne bicim insanlar var mk. Bunun gibiler trafikte coluga cocuga carpar kacar o potansiyel var.
20 Yorumla
+1 yılKöpeğe vurup kaçıyorsun sonrada kendinizi benim yerime koyun diyorsun. Kusura bakma senin yerine koymaz kimse kendini. Yaptığın yanlıştan da öte vicdansızlık.
30 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞu kanun bir çıkmadı ya. Ne güzel şimdi hapisteydin.
66 Yorumla- +1 yıl
@oguzhan1419 laf söyledi balkabağı...
- +1 yıl
Hapis 😂😂 o kadar da abartma
- +1 yıl
@_SecretLife_ Sen öyle san :)) yeni kanun çıkınca görürsün.
- +1 yıl
İnşallah çıkar böyle köpek gibi surenleri içeri atsınlar sürecekse adam gibi sürsün
- +1 yıl
@oguzhan1419 Ankara Emniyet Müdürlüğünün önünde buluşalım yarın bekliyorum.
- +1 yıl
@_SecretLife_ kesinlikle öyle.
O köpeğin ahı umarım bir gün senden çıkar. Ve çıkarkende ceza falan verilmez umarım..
50 Yorumla
+1 yılAlmayacaksın maalesef. Seni insan onu da hayvan yerine koyacaklar ama burada çelişkiyle yürüyüp gidecek ilişkiler.
60 YorumlaNasıl ruh ve kişilik bozukluk varki.. bunu düşünüp soru sorabilirsin..
Hayrete düşmemek mümkün değil...30 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBide bunu burdan soruyormusun? Tek derdin ceza yani köpeğe ne olduğu umrunda değil. Yazık cidden çok yazik
30 Yorumla Umarım birgün sana da çarpıp kaçarlar ve sadece para cezası alırlar. :)
32 Yorumla- +1 yıl
Insallah adminim
- +1 yıl
dont give up kız
+1 yılKöpeğin yerine koymak mı... sen şimdi insanım diye geziyorsun değil mi... cezadan da korkuyorsun... Allah sana öyle bir ceza versin ki o Köpeğin çektiği açıdan daha fazla acı çek... köpek dediğin şeyin ağzı var dili yok... sana insan demeye bile dilim varmıyor ama sürün inşallah
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılVeterinere götürseydin iyiydi..
Trafik sigortası masrafları karşılıyor31 Yorumla- +1 yıl
Hangi şrefsiz eksiledi lan beni , siz bu köpeğe çarpıp kaçan üyeyle aynı safta olarak iyi bir şey yaptığınızı mı sanıyorsunuz? Çarpıp kaçılan sizin yakınınız çocuğunuz da olabilirdi siz vicdansız şrefsizler bundan ne anlarsınız?
Kacmak yerine Neden onu alip bir veterinere goturmedin
30 Yorumla
+1 yılTrafik sigortan kaskon yokmuydu keşke bir veterinere götüreydin ceza almazsın ama belki hayvanın hayatını kurtarabilirdin
12 Yorumla- +1 yıl
Dislike atıyor dostum çocukları böyle söyleyince 😀
- +1 yıl
Yapcak birşey yok
+1 yılKöek sikayetci olmassa yırtarsın, ulan carpip kacicana veterinere goturseydin bu aksam ki sorun ceza almak degil , Sevap alırmıyım olucakti?
10 Yorumla
+1 yılSana küfür edesim var ama işte kaldırırlar daha çok sinirlenirim
20 YorumlaNeden kopegin bir cani yok mu. Nekadar cani birisin madem bukadar korkuyorsun dikkat etseydin senin gibi beyinler yuzunden bu olaylar oluyor zaten
20 Yorumla
+1 yılVicdanı parayla satın alabilecek bir zengin var mı aranızda
10 Yorumla
+1 yılKendimi senin yerine koymam o hayvanı bir veterinere götürsen daha iyi olurdu
10 YorumlaEvet, tutanak tutuluyor artık bunun ile ilgili resmiyet kazandı cezası
10 YorumlaVeterine goturseydin ne diye kaçıyorsun belki önüne fırladı olabilir niye bıraktın
10 YorumlaPara cezasını geç de, vicdan cezası ne olacak?
Para cezası almayabilirsin, bu ülkede hayvanları korumaz adalet.01 Yorumla- +1 yıl
Bu yazıyı yazandan vicdan mi bekliyorsun 😀
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe vicdansızsınız ya para cezasını düşünüyorsun sana insan bile denmez. O köpeği alıp bir veterinere götürmek ne kadar zor olabilir ki yazik cidden senin adına ben utandın
10 Yorumla
+1 yılKaçmak yerine o masum canlıyı bir hayvan Hastanesine götürebilirdin.
10 Yorumla
+1 yılKöpeğin yerine koymayın demişsin de köpek hanginiz ben onu anlayamadım.
10 Yorumla
+1 yılKoca görünme geri dönemedin. dimi nerede o. hayvan cani açıyor mu?
01 Yorumla- +1 yıl
Gotunle*
+1 yılarabayla bir cana çarptın sonra da bastın kaçtın öyle mi?
00 Yorumla
+1 yılKendimi senin yerine koyamam vicdansiz degilim cunki
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. belliki bizi tahrik etme amaclı yazıyorsun bunu ondan bosver :) ama yok ceza almazsın sanırım
00 Yorumla
+1 yılVicdan yerine parayı düşünüyorsan git kenara öl ya bunun neresinde emlati kurulabilir
10 Yorumla
+1 yılAllahından bul. Adi insan veterinere götüremedin mi
30 Yorumla
+1 yılCezasi yok.. Sonucta kaza.. Sen vicdanen kendine verecegin cezayi dusun..
10 YorumlaDiğer konusunda 432 cevap paylaştı. Onum canı yok mu!
Keske oyle biri denk gelse bana10 Yorumla
+1 yılZaten kendimizi senin yerine koyamayiz ki vicdan denen şey sende zerre yok
10 Yorumla
+1 yılYazik ya bole insanlardan tiksiniyom.. o da cannnnn kopek hayvan die gecmeyin gunah vurup kactim ne demk allh cezani verir inslh. Hayvanlar bile senin gbi bazi insanladan daha iii daha vicdanli pislik
20 YorumlaCezayi verince vicdanin rahat eder mi seni kopek yerine koyarim ama ayip olur hayvancığaza
10 YorumlaBöyle bir şeyi yapmazsın. Yapamazsın. Yaptıysan senin aqü.
00 Yorumla
+1 yılSen insanlik gözünde ceza aldin para gözünde olsa ne olur olmasa ne olur!!!
20 YorumlaLan sen ne kadar kaypak birisisin anana sovuyon köpeğe vuruyon at amkkk bizde yiyelim
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDönüp bir baksaydin veterinere göturseydjn ya beyinsizi
03 Yorumla- +1 yıl
çok fazla köpek var bir şey olmaz
- +1 yıl
@oguzhan1419 araba kullanmasını bilmiyorsa binmeyecek sağda solda cocuk kedi köpek herhangi bir hayvanın çıkması ihtimal olan yerlerde 60 70km yi geçmeyin ya
- +1 yıl
köpek belki otobanda çıkmıştır bilemeyiz.
kamera kaydına ne gerem var Allah görüyor ve senin vicdanın yok mu umursadığın şey sadece para cezası mı biri sana çarpıp kaçsa ne yapardın acaba
21 Yorumla- +1 yıl
Gelde bu gibi beyinsizlere anlat
Sen cezanı Allah cc alacaksın zaten ana görüyorum ki g. t korkun Allah korkunun Önüne geçmiş
10 Yorumla- Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım bol bol ceza alırsın..
55 Yorumla- +1 yıl
Bozar mi sandin cezalar
- +1 yıl
Allahimi karistirma
- +1 yıl
O çirkin ağzına Allah'ın adını alma!
Pardon o köpek sen değilmiydin !
30 YorumlaVeterinere götürmeyi neden düşünmedin?
20 YorumlaSen bir kere kaçtın mı
İstersen servet öde..20 Yorumla
+1 yılCezadan önce vicdanin nasil rahat durabiliyosun?
32 Yorumla- +1 yıl
Meleklerimiz toplanmis
- +1 yıl
Burda bilmişlik yapma bana icinde vicdan olan insan öyle bırakıp gitmez tek dedigim bu işine gelmeyince laf sokma
Sana da çarpıp hasarı sormak gerek
23 Yorumla- +1 yıl
Yersen burdayim modcum xd
- +1 yıl
Yasina boyuna göre hadi canim
Ne kadar hayvansever bir site
10 Yorumla
+1 yılKöpeği tedavi ettirdin mi!
11 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar aptalca bir şey sorduğumu farkettim
Sen bunu cidden yaptın mı?
10 Yorumla- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılköpeğin yerine nasıl koyayım o kaçmazdı
10 Yorumla
+1 yılKöpek köpeği nasıl ezebildi acaba
49 Yorumla- +1 yıl
Helal 👏👏
- +1 yıl
@_SecretLife_ eyv cano
- +1 yıl
İğrenç insanlara köpek benzetmesi yapmak çok çirkin bir şey değil mi ya?
- +1 yıl
@mutantnproud ne diye anlatalim
- +1 yıl
@_SecretLife_ Hangi köpeğin insanlardan daha iğrenç olduğunu gördün de kötü insanları onlara benzetiyorsun? Mantıklı olmak zor bişey değil.
- +1 yıl
@mutantnproud sende abartma küfür mu edelim köpek demek yerine 😊
- +1 yıl
@_SecretLife_ evet?
- +1 yıl
@mutantnproud tamam birdaha ki sefer öyle yaparoz
- +1 yıl
@mutantnproud helall
Diğer konusunda 921 cevap paylaştı. Para cezası mı tek korkun bu olsun bu hayatta
00 Yorumla- Diğer konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılCezayı beynine vermişler.
10 Yorumla
+1 yılSana sövmek istiyorumda neyse
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?