Yüzümün güzel olduğunu ama dişlerimi gördükten sonra dişlerin yüzünden çirkin oluyorsun diyen bile oldu tel taktırma imkanım yok dişlerimi ben ellerimle böyle bükmedim ya nasıl kendimle barışayım ki güldüğüm zaman sanki herkes dişlerime bakıyor gibime geliyor ne yapabilirim sizce
Dişlerim eğri ve gülerken aklıma geliyor gülemiyorum?
Yahu ne alakası var sen insanlar için mi yaşıyorsun? Kendin için yaşıyorsun. O çirkin oluyorsun diyenin adresini verir misin bana bir bıçaklayıp gelicem. Saçmalama lütfen. Hiçbir sorun yok bence. Var olduğunu düşünüyorsan içinin rahat edeceğini söylüyorsan da bir şekilde o imkanı yaratıp tel taktırmaya bak.
gayet şirin ve hoş bir gülüşün var. şimdi fotodan gördüğüm kadarı ile tel takılsa düzelir de imkan yoksa şöyle düşün dişlerinin yapısı yaratıcının eseri o yüzden seninle dalga geçicek embesillere aynaya bakmalarını söyle. kimseyi umursama herkese inat gül dişlerini göstere göstere gül
Bizi biz yapan özel kılan kusurlarımız farklılıklarımızdır. Mükemmel olmak zorunda değiliz. Ki bence tatlı duruyorsun kötü değill. Buna fazla takılma. Ne dertler tasalar var Allah sağlık versin gerisi kolay.. :)
Inan okadarda kötü değil. Unutma bu dünyada senden bir tane var. Ve sen bu dünyadaki en güzel insansın. Bende, bir başkasıda.. Oyuzden insanlari pek fazla umursamamani tavsiye ederim ❤
Insanlarin ne dedikleri umrunda olmayali yillar oldu. Onlara gore cok cirkin, yarim dünya balina iken, beni ben olduğum icin seven bir sevgilim vardi. Hala daha var. Ama ben simdi ne yarim dunyayim ne balina. Ozamanda mutluydum simdide. Ama senin mutluluğun uzgunlugun baskasinin umrunda olmuyo. Oyuzden sadece kendin icin mutlu ol. Dislerinde inan hic kotu degil. 😙
Teşekkür ediyorum motive edici yorumundan dolayı 😊 bide kafama takılan bu var sevgilim yok yıllardır. Tüm arkadaşlarımin var benim yok acaba dişlerim yüzünden mi yok diye düşünüyorum malesef
Sakın oyle düşünme. Her insanin bir kaderi vardır o kaderin icinde senin icin en hayirli olan bir kismette vardır. Vardır yaradanın bir bildiği. Sen sen olmaktan asla çıkma. Seni sen oldugun için seven biri mutlaka vardır ama belkide zamani degildir. Cıvık cıvık sadece sevgilim olsun amacıyla bir iliski istermiydin? Bencede hayir :)) oyuzden zamanini bekle sabret. Allah büyük.
Teşekkür ederim 😊 bide kafama takılan bir şey var tüm arkadaşlarımin sevgilileri görüştükleri falan var benim yıllardır yok acaba dişlerim yüzünden mi yok
Tabikide hayir mesafeli duruyosun sanirim ondan cekinio erkekler olabilir mesela bu arada kendinde genel anlamiyla kusur arama zamani gelmemistir oldugun gibi sevmeli seven eminim tatli sevimlisindir o kisi cikinca karsina butun yalniz kaldigin zamanlarin uzuntusu kayboluyor kendimden biliyorum👍🤗
Evet mesafeli duruyorum topluluk içinde dikkat çekmemeye çalışıyorum ama insanın aklına da dişim yüzünden mi diye gelmiyor değil 🙂 teşekkür ederim umarım benimde karşıma çıkar o kişi
En İyi Cevaplar