Çene kaymasını duzeltmek icin napabilirim?
Nasil cenem duzeleblr yanii

Ya ne adamlarsınız takılmayın böyle şeylere ya. Kendinle barışık ol arkadaş. Bak bana tip desem yok, yakışıklılık desem yanından bile geçmez. Ama mutluyum. Neden, şimdi şöyle düşün. Ben yakışıklı olsaydım başım beladan eksik olmazdı. Şimdiye kadar kaç abiden dayak yerdim hesap bile edemiyorum. :D
bir tek agzimla problemim var 😊
Boşver. Yaşıyon mu yaşıyon, mutlu musun mutlusun hadi eywallah :D Bu kadar basit hayat ya.
Deme oyle ama kendine bakmak da onemli
Simdi sen hic kulak burun vs vs bakimini yapma o zaman nasil olsa o senin hayatin sen mutlusun :)
Bakim farklı bir şey çene kayması bambaşka bir şey. Ufak tefek şeyleri halledersin ama ameliyat vs isteyenlere takılma salla gitsin.
Salla gitsin mi wtf peki mehmet özdemir tırcı abimiz
:D hahah Valla ben mi çok rahatım insanlar mı takıntılı anlayamıyorum. (Lafım sana değil) Çok umursamam yani böyle konuları
Eger soylediklerinin arkasindaysan gunluk hayatta uyguluyosan rahatsin ama sirf ogut vermek amaciyla soyleyip kendin uygulamiyorsan..
Estagfirullah sana öğüt vermek ne haddime. Umursamam yani.
Tamam uyuyacagim cok uykum var goz altim rengi degistirmeden uyusam iyi olcakk
Da.. ak mi gectin diye dusunurken, dislerin carpti gozume, bir an ah benimde boyle dislerim olsaydi dedim, aklima bir an benimde dislerimin boyle oldugu geldi rahatladim.
Pekala 😁
cidden kendi kendine düzelteceğini mi sanıyorsun git diş kliğine
Sinsi gülüşü gibi knk
:))
Cevap
4Cevap
Kardesim yanlis anlama dalga da gecmiyorum ama kadin arkadasin da dedigi gibi cok sinsi bir gulusun var 😅 ayrica cenen de kayik degil ki yav
Nasil ya neye bakarak anliyorsunuz sinsi gulusumu 😂
bence belli değil ama gene de rahatsızlık duyuyorsan önce psikolağa git tavsiyelerini dinle belki sen doktora gitmeli miyim? dediğin düşünceler ynlıştır
Psikolaga neden gidiyim
O nasıl ağız şekli kardeşim site 404 not fount hatası verecek
Ne demek istiyosun :)
Kayık olduğu belli olmuyor ki
Ortodontiste gitmen gerekiyor. Geçmiş olsun.
Yooooo
Tsk 😊
Güzel bence
Tesekkurler :)
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar