Evde biri varmış hissi, olmayan sesler duyma, sürekli korku ve dahası.. aynı dertten müzdarip acaba kaç kişiyiz?

Tanıştığım insanların 10 da 8 inde rastladığım bir problem.. Çıldırma derecesine getirten cinsten..

Yanında sürekli biri varmış hissi, evde kimse yokken dahi duyulan sesler, aynaya bakarken sanki birini görecekcesine bakma korkma gibi durumlarla baş başayım. Özellikle gece vakitlerinde ne kadar ışık yanarsa yansın ne kadar ses olursa olsun sanki derinlerden biyerlerden başka sesler duyuyorum tuvalete bile gitmek istemiyorum korkudan, duş alırken başıma bişey gelecek diye kaygılanıyorum. bunun sebebini ise bir türlü bulamıyorum mantıklı düşününce korkulacak birşey yok ne olabilir ki? fakat işin arka tarafına baktığımda daha önce defalarca başıma gelen olaylardan ötürü yine mi sorusu aklıma geliyor.. yine mi? daha önce bir çok kez hocaya gittim gittikten sonra yapılan şeylerden ötürü 3 4 5 ay civarı rahatladım düzeldim fakat sonra ki süreçte yine aynı şeyler olmaya başladı. ve dert git gide büyüdü aslında işin devamında daha derin daha karışık olaylar var fakat bunu anlatmaya dil varmıyor.. bu tarz olaylar yaşayan arkadaşlarım neredesiniz? siz nasıl çözümler buldununuz? bulabildiniz mi? yardımlarınızı bekliyorum. umarım birlikte aşabiliriz..
Evde biri varmış hissi, olmayan sesler duyma, sürekli korku ve dahası.. aynı dertten müzdarip acaba kaç kişiyiz?