Pdr ye geçmenin bir yolu yok mu arkadaşlar yaa psikoloji ve pdr hayalimdeki meslekler 3.sınıfım artık çok geç zaten bir sene geç başladım ünv ye ne yapcam yaa
Cevabın nedir?
bi şansın var ama vermezler... çift anadal :) ben çok ısrar ettim dekan pdrciydi izin vermiyodu biz alana uzakmışız (bu arada aynı bölümü okuyodum senle ortalamam da çok iidi derecedeydim). sekteri izin vermedi ama ben açtım odasına girdim söledim söledim ikna etmeye çalıştım işe yaramadı. izin veren üniler var mıbilmiyorum. 3. sınıfta bir arkadaş psikoloji istiyordu tekrar oturdu hazırlandı okulu bırakmadan sonra kazandı ve gitti şuan çok mutlu bir kaç yıl değil önemli olan sen işinde bir ömür geçireceksin. istiyorsan gerçekten tekrar hazırlanabilirsin
119 Yorumla
Soran+1 yılGeçen sene denedim hatta büyük aptallık edip dershaneye gittim ama yürütemedim çoğu zaman dershaneye gidemiyordum zaten dershaneden çıkıp okula gidiyordum ders çalışmaya vakit olmuyordu.ayrıca dersler çok yoğun bizde bu sene hocalar çok ödev veriyor sen de bilirsin öğretim dersleri hep bu gene geçen sene bile yapamadim şimdi nasıl yapcam
- +1 yıl
3. sınıf yogundur gözlem stajlarınız da başlamıştır.. dersanesiz yap. sen bunu yapabilecek seviyedesin bence. dersaneye para vermek aptallık olur hemde zaman kaybı. ben gerçekten ne istediğimi çok sonra anladım.. eğer gerçekten istiyorsan elinden geleni yap olmazsa yaz okulunda alırsın okul derslerini bırak bir kaçını? yaz okulu var değil mi?
Soran+1 yılAhh ablacim ya kurtulmak için çok debelendim artk umudum kalmadı yaz okulu başka okulda alsak da kabul ediyorlar senle açık konuşyim benim hiçbir dersim iyi değildir temelsizim çalışmayı pek sevmem burayi bile nasıl kazandım bilmiyorum kapasitem yok
Soran+1 yılAslında istegim psikoloji benim ama pdr eğitim fakültesinde olduğu için ortak dersleri aldığımdan daha kısa sürede biter diye düşündüğün için pdr istiyorum bide ataması iyi psikolojiye ilgi duyuyorum sınıf öğretmenliği yapabileceğimi sanmıyorum zor bir meslek bence
Soran+1 yılÇocukları seviyorum ama sadece çocuk sevmekle yetmez ki sabır lazım ben pek sabırlı değilim yine girecem sinava inşallah yapabilirim
Soran+1 yılİkinci üniversite olarak açıköğretimden okuyabiliyoruz o bölümü öyle mi yapsam
Soran+1 yılNeyi istemediğine karar verdin
Soran+1 yılNeden ki ben hala istiyorum
Soran+1 yılNeye karar verdin peki
Soran+1 yılİyi düşünmüşsün bende çok isterdim ama onun için azim ve çalışkanlık lazım ve bende zerre yok üniversite sınavına bile doğru düzgün çalışmadım fakültedeki derslere de pek çalışmadım hep son gün baktım falan. Ortalamam da akademisyenlik için yeterli olur mu bilmem 3.02 ortalamam
Soran+1 yılİstek var ama faaliyet yok bende :))
Sınıf öğretmenliği okumasaydın keşke çünkü atama yapılmıyor zaten şu anda üniversitelerde 'Lise' eğitim programlarını bile kaldırdılar sınıf öğretmenliğini sen düşün artık. PDR nin atama sıkıntısı yoksa direk git.
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun ataması iyi de ben kazanıp okuyana kadar degisir diye korkuyorum
Soran+1 yılEşit ağırlıkta branş öğretmenliği pek yok felsefe grubu falan var
- +1 yıl
Artık bölüm farkı yokki istediğin bölüme çalışabilirsin Mesela Türkçe Öğretmenliği Bölümünün Sınav Türü TS-2 Yani Tm ci olduğun halde mat-2 ve geo-2 Yi çözmeyebilirsin. Türkçenin hem puanı çok yüksek değil hemde atanma şansın diğer Öğretmenlik Bölümlerinden yüksek. İlla öğretmenlik diyosan Türkçe derim
tekrar sına gir ve pdr oku başka yolu yok ya da üni bitirince psikoloji oku
06 Yorumla
Soran+1 yılOnca senem boşa gidecek
Soran+1 yılAslında pdr olsa şu an aldığım dersleri saydirabilirim ortak dersler var
Soran+1 yılZonguldak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Hangi okul ?
04 Yorumla
Soran+1 yılZonguldak karaelmas
Soran+1 yılBölümler arası gecisten bahsediyorsun bizim okulda yok sanırım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sınıf ogretmenligi okuyorum ama pdr istiyorum ve cok gec kaldim artik ne yapcam bilmiyorum ya akil verin
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat