Kursta boşa alın dediler ama babam 1'e tak vitesi diyor.
Boşta bırakılır.
1. viteste bırakılır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana tecrubeyle diyor onlar kitabina gore diyor sen sinavda filan bosta birak normal hayatinda. 1. viteste birak abanin freni patlar ya da fren sivisi bosalirsa 1. Vitese gitmez birbyere ama bosata olursa akar kendiliginden onun icin 1. Vites mantikli ama sinavda filan bosta birak
Rampa yukari ve duz yolda dogru.1 de birakilir kurzda dedikleride digru bosta burakma fakat acemilerin 1 de burakmasi uygun olur cunki yeni arkadaslar cigunlukla el freni cekmeyi unuturlar ozaman. bosta araba hareket eder fakat vitesde bosdada olsa hareket etmez
6 da sonra araba çalıştırılırken vitesteyken çalıştırılır
Kandirmayin kizcagizi 😂😂😂
birde bırak
Cevap
19Cevap
Viteste bırakılır özellikle de eğimli yüzeylerde mutlaka viteste bırakmak gerekir. Burada dikkat edilmesi gereken konu aracı çalıştırmadan önce ya da stop ederken boşa almak gereğidir sonra vitese takıp bırakabilir ya da hareket edebilirsin.
normalde boşta bırakılır ama eğimli zeminde araç kaymasın diye bire alınır veya geri vitese alınır eğimin yönüne bağlı, bunu düz zemindede tapabilirsin ancak manasız
yokuş sa araba kaçacak gibiyse benim 4 e taktığım bile oldu eğer araca güvenmiyorsam ohooo geriye bile takarım :D...
Bayırda ıse yukarı dogru 1 de başagi dogru ise vites geride aracın yonune baglı olarak degısır. Boşta olabılır
Stop Ettikten Sonra Araba Çalışmıyorken El Frenini Çeker. Vitese öyle Takarım Ama Benim Arabam Otomatik Zaten :D P Ye Getirip El Fren Düğmesi Var Ona Basıyorum :D
Boşa al. Olmadı 1. veya geri viteste bırak. araç eğer rampada ise.
Ne olur nolmaz diye ya 1 de ya da geri viteste bırakılır
dik bir yere bırakmıyorsan arabayı cok sorun degil el freni tutar, vitese takarsan ekstra guvenlik
1 de birak ne olacak sanki..
Ben ikide bırakıyorum alışkanlık oldu
1. Vitese tak sağlam olsun
Hocani değiştir, viteste bırakılır boşta degil.
tam durdunsa aslında anaryaya atılmalı vites.
Boşta diye biliyorum
Babaniz taksi soforu mu?
1.'de bırakılıyor.
Vites P ye alınır
boşa alınır.
Boşta
boşta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar