İnternet & Teknoloji 2 ay Kullanılmayan hat kaç ayda kapanır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 En son Nisan ayında yükleme yaptım Kullanılmayan hat kaç ayda kapanır? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
lunaamia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Genelde 1 yıl sonra diye biliyorum seninki 3-4 aya kapanır herhalde 0 1 Yorumla Soran 2 ay Teşekkur ederim kapansada kurtulsam Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 59% 2 ay Bir sene sonra tamamen kapanır 0 1 Yorumla Soran 2 ay Teşekkurler Yorumla
stephencurry Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 82% 2 ay 9 ay 0 3 Yorumla Soran 2 ay 2 ay sonra kapaniyor mu yani whatsappta silinir mi Yorumla stephencurry 2 ay Hiç bir şey kalmaz o numaraya ait Yorumla Soran 2 ay Anladim teşekur ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Kapanmaz 0 5 Yorumla Soran 2 ay Kapanir diye biliyorum Yorumla Görüş sahibi 2 ay Benim kapanmadı canım Yorumla Soran 2 ay Ne kadar sure oldu Yorumla Görüş sahibi 2 ay 2 sene Yorumla Soran 2 ay Ben baktim 9 ay diyor kendi sitesinde Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay 6 ay sonra 0 7 Yorumla Soran 2 ay 6 ayi gectim ama açık hala Yorumla Soran 2 ay Tamamen ne zaman kapanir Yorumla Görüş sahibi 2 ay Ben 6 ay biliyorum Türkcell öyle Yorumla Soran 2 ay Turk telekom ya benimkisi birde şoyle 6. Ay aramalar kapaniyor galiba Yorumla Görüş sahibi 2 ay Tt yi bilmiyorum gerçi ben bi 10 sene öncesini falan diyorum Yorumla Soran 2 ay Hm bakalim teşekkur ederim Yorumla Görüş sahibi 2 ay Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Genelde 1 yıl sonra diye biliyorum seninki 3-4 aya kapanır herhalde
Teşekkur ederim kapansada kurtulsam
Bir sene sonra tamamen kapanır
Teşekkurler
9 ay
2 ay sonra kapaniyor mu yani whatsappta silinir mi
Hiç bir şey kalmaz o numaraya ait
Anladim teşekur ederim
Kapanmaz