Güncellemeler
+1 yıl
...
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 15,7b cevap paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
bunun ıcın oncelıkle bu sıgorta ışınden anlıyan bırını yanına alıp calıştırman ozellıkle emeklı mudur felan olursa onun bılgılerınden faydalanıp ışı ogrenebılısın ayrıca el ılanı bastırıp dagıtırabılırsın ozellıkle ış yerlerının oldugu bolgelerde tanıtım elemanı da tutabılırsın ış yerlerıne gıdıp şırket hakkında bılgı verır broşur verır ama en onemlısı bu ışten anlayan uzun yıllar yapmış tecrubelı bırının bılgılerı senın acından cunku onemlı bence ben boyle duşunuyorum
işlek yer olursa sorun olmaz aslında trafiğe yakın yerlerde zamanla müşteri oturur ama beklemek gerek
Annem de babam da 26 yıllık sigortacı. Ve çevre zamanla oluyor. Ağzın iyi laf yapıyorsa kaliteli şirketler liberty zurich gibi bunların acentesiysen cok iyi çevre yaparsın bir kalem bir ajanda güneşlik ver müşteri hemen bağlanır. Bir de ne kadar cok calıstıgın sirket olursa o kadar çok müşteri kaparsın.
Kalem ajanda derken hediye müşteriye vermek değil mi canjm?
Aynen öyle
Teşekkür ederim önerin için
Rica ederim
Canım ya biraz komik olcak ama hediye amaçlı şu verilen, güneşlik dediğin perde mi oluyor:)) ? Çünkü bu önerin çok mantıklı geldi
Araba güneşliği deniyor cama koyuluyor
Peki taktik almak adına soruyorum. Sigorta satışını gerçekleştirmeden önce mi yoksa satış işlemi olduktan sonra mı veriyordu bu hediyeleri annen ve baban 🙈 o konuda tüyo verirsen sevinirim canım.
Cevap
2Cevap
satış pazarlama profesyonel bir iştir kulaktan dolma yapılmaz eğitim alıp tecrübe etmelisin
Eğitim şart zaten. Acente yannda 1,5 yıl çalışma koşulu var
Bilmediğin işe girme bence

En İyi Cevaplar