Hamile halimle eşimi aldattım? Eşim istemediği halde ondan boşanabilir miyim?

Evet aldattım... Şimdiden burada bana hakaret etmeye hazır veya trol diyecek kişiler olduğundan eminim ama umrumda değil. Sadece yazmak istedim... Aslında eşimle severek evlendik. Her şey çok güzel gidiyordu. Ben hamile kalana dek... Eşim benden uzaklaşmaya ve bana soğuk davranmaya başlamıştı. şu an beş aylık hamileyim ve eşim başka bir kadınla beraber yatıp kalkıyor. Bu yüzden defalarca tartıştık ama ben aldatmıyorum diye inkar etti. Hamilesin deyip bahaneler üretti. İhtiyaçlarını gideriyormuş falan filan... Oysa bu çocuğu tek başıma yapmadım ve onun çocuğunu taşıyorum. Umrunda mı? Değil! Yaklaşık üç aydır bir beyefendi ile beraberim ve eşimin bana hamileliğimde göstermediği ilgiyi o gösterdi. Kötü biri değil bundan da eminim. Eşimi aldattığım için pişman değilim her gün eşimi başka bir kadınla görmekten gözüm dönmüştü. Kısasa kısas olsun istedim ve öyle de oldu... şu an beraber olduğum beyefendi evlenmemizi ve eşimden boşanmamı istiyor. Eşimse boşanmamakta direniyor. Eşim istemese dahi ben istediğim için boşanabilir miyiz?
Hamile halimle eşimi aldattım? Eşim istemediği halde ondan boşanabilir miyim?