Ablama şiddet uyguladım?

Arkadaşar sonuna kadar okuyun lütfen bizim bir aile dostumuz var babamgil gidip gelirler bunların bide kızları var birbirimizi severiz benden 5-6 yaş büyük abla kardeş gibiyiz ayrıca ablamlarlada baya yakın arkadaşlar neyse ablamin biri başka bir ilde annemle babam onu ziyarete gittiler bu aile dostumuzun kızı bizde kalmaya geldi ailevi sorunları varmış benle o kız aynı odada yatıyoruz ablamda diğer odada yatıyor annem ablama demişki ayrı odada yatirma onları 18 yaşında erkektir belki bişey yapar demiş aile dostumuzun kızı telefonla konuşurken duymuşmu artık bilmiyorum o olaydan sonra gitti birdaha gelmedi annemle babam ziyaretten geldiler diğer ablamda gelmiş ben annemle konuştum dedim 18 yaşında erkektir bişey yapar demişsin hadi kıza güvenmiyorsun banadamı güvenmiyorsun falan dedim baya tartıştık baya sinirliyim durum çok iğrenç zaten bide annen söylüyor tam annemle tartışırken ablam araya girerek " yaranmı var gocunuyorsun niye kızı koruyorsun " dedi bunu söyleyince iyice çıldırdım tuttum boğazından kesinlikle hiç sıkmadan ittirdim annemgil araya girdi sonra ablamda bana yumruklar tekmeler atmaya başladı hakaretler etmeye başladı ben yaptığım hatanın farkina varip zaten hiç bisey yapamadım bu olaydan sonra aramız hiç duzelmedi ben özür diledim ablam kendini ufakta olsa haksız görmedi özür dilemedi aradan bir yıl geçti sürekli bu durumu yüzüme vuruyor sen erkekmisin kadına şiddet uyguluyorsun falan benimde artık içim kaldırmiyor sıcak davranamıyorum kardeşine ve arkadaşına iğrenç bir iftira attı resmen ne olur bir akıl verin?
Ablama şiddet uyguladım?