Sevgilim bana şiddet uyguladı?

Sevgilim demekten bile iğreniyorum. Özet şu hayatında başka biri olduğunu düşünüyordum kıza yazdım kızda hayır bana hiç yazmadı dedi ve erkek arkadaşım bu muhabbeti duymuş sinirli bi şekilde yanıma geldi tartıştık beni tehtid etti hayatını karartırım bir daha böyle bir şey olursa dedi. Sonra ben haksız olduğum için özür diledim bana sarıldı bunu burada unutuyorum bir daha böyle bir şey olmasın dedi. Sonra tam ben arabadan bir şey alacakken o kızdan mesaj geldi ve ben zaten sinir krizi geçirdim ağladım bağırdım buna sonra bana bağırma ağlama dedi ağlamaya devam ettim bogazımı sıkmaya başladı bende senden korkmuyorum dedim sonra bıraktı ben sakinleştim sonra tekrar bağırmaya başladım bırak beni gideceğim dedim bırakmıyor sonra tekrar bıgazıma yapıştı dayanabildğim kadar dayandım ama en sonunda nefesim daraldı bıraktı dedim beni bırak şurda oturcam iyi değilim dedim kustum yanıma geldi diyorum ki bak ben bunca şeye rağmen unutacağım beni bırak unutalım diyorum bırakmadı uzadı mevzu sırnaşmaya çalıştı gitmedi götürmedi beni de. Ben normalde şu an her yerden engellerdim ama korkum benim onda açık fotoğraflarım var ve küçük bi yerde yaşıyoruz bunu aileme veya yaymasından korkuyorum. Yüzüm yok ağzım var sadece ev bizim ev olduğu belli. Yaşadığım şeyleri de es geçiyorum bogazım şişti ama şu an böyle bit şey yapmasından korkuyorum. Böyle bir şey yapabilir mi?

Sevgilim bana şiddet uyguladı?