Sevgilim şiddet uyguladı?

Arkadaşlar biz iki senedir birlikteyiz dün buluşucaktık beni evden aldı onun evine gittik film izlemek için ben telefonumu koltukta bırakıp mutfağa su içmeye gittim o sıra bi arkadaşım (erkek) bana mesaj atmış salona geldiğimde mesajı gösterdi mesajda ne zamandır görüşmüyoruz gibi şeyler yazıyodu bu kim benim niye haberim yok dedi kavga etmeye başladık lisede tanıştığım ve çokta samimi olmadığım biriydi neden mesaj attığınıda o yüzden anlayamamıştım ama sevgilimi ilk defa bu kadar sinirli gördüm kavga sırasında üstüme doğru yürüdü bende ittirdim geriye doğru ittirince daha çok sinirlendi bağırmaya başladı tokat attı yere düştüm sonra kolumdan tutup kaldırdı ben evden çıkmak istedim izin vermedi tekrar üstüme doğru geldi kolumu tutup sıktı o ara canımı acıtıyosun bırak dedim ağlayarak telefonunu ver dedi bütün mesajlara baktı sonra geri verdi bende alıp evden çıktım kendi evime gitmek için oda yalnız gitmemi istemedi beni eve bıraktı mesaj atıp özür diledi, aradı ama mesajlarına bakmadım hala kolumu çok sıktığı için morarmış eve gelince gördüm attığı tokatıda unutamıyorum daha önce sesini bile yükseltmiyodu bana ilk defa böyle bişey yaptı ama hala aklımdan çıkmıyo sizce ne yapmalıyım affetmeli miyim
Sevgilim şiddet uyguladı?