Sevgilim şiddete meyilli?

Çok yakışıklı aslında çok akıllı efendi gibi duruyor doğu kültüründe yetişmiş. Bazen kadına şiddetle ilgili bir reels atıyorum kadın hak etmiştir tarzı şeyler söylüyor. Arkadaşımın annesinin dayak yediğini söyledim yine buna benzer şeyler söyledi. Bi ara bana bağırdı çağırdı ben sesimi yükseltince boğazımı sıktı o gün ağladım sonra geldi gönlümü aldı. O gün sessiz kaldım ama hala içimde kaldı yani o hareketi çok zoruma gitti gerçekten çok üzüldüm öyle yapmasına. Onu gerçekten seviyorum 8 aya yakın ilişkimiz var. Ciddi ye doğru gidiyor sanki ilişkimiz bana diyor ki ben benim dediğim hep olsun isterim karım karşımda çok konuşmayacak falan aslında biraz bazı konuşmaları cahilce. Bazen canımsın ve sürekli kendini tekrar eden birisi gibi oluyor. Karşısında mükkemmel birini istiyor. Ha bide şu şiddet olayına gelmişken arada şiddetin yanlış olduğunu söylüyor kısaca dengesiz.
Sormak istediğim şu; ask her şeyi görmezden gelir mi? Bu çocuğu çok sevsem bile onla ileriyi düşünmeli miyim? Ne yapmalıyım nasıl tavır sergilemeliyim lütfen fikrinizi belirtin
Sevgilim şiddete meyilli?