Sevgilim şiddete eğilimli birisi?

Sevgilimle 3 aydır birlikteyiz normalde asla ama asla bana karşı bi canımı yakıcak bir şeyi olmadı ki beni çok seviyor bunu da biliyorum geçenlerde bir şeyden kavga ettik ve üzerine yürüdüm buda benim üzerime yürüdü arkadaşımızın evindeydik bana asla zarar vermedi ama o an vermesinden korktum çünkü kendini zor tuttuğu belliydi bu gece ise şöyle bir şey oldu cafede oturuyorduk ve benim bir tanıdığımla karşılaştım (abim diyordum ama bu kişi zamanında bana yürümüştü ben ona o gözle bakmadığım için onunda bakmıycağını düşündüm) ve selam versem mi falan dedim çocuğa direk mesaj attım sen misin o falan diye sevgilim hayatıma girdiğinden beri konuşmuyor görüşmüyorduk ve çıldırdı kavga ettik cafede sonrasında beni eve bıraktı arkadaşım bende kalıcaktı o arabadan indi ve düzgünce konuşmaya çalıştım ama kavgamız büyüdü çok büyük olmasada kalbimi kıran hakaretler etti (karaktersiz, kardeşim falan dedi) çocuğa karşı hislerim olduğunu ve onu görünce mutlu olduğumu falan söyledi baya tartıştık telefonumu aldı ve eski konuşmalarımızı okudu çocukla (samimi yavrumlu bebeğimli ve küfürlü konuşmalar vardı) buda sinirlendi yazık sana diye bağırdı bende buna bağırıp ona yaklaşmaya çalıştım ama sertçe 2 kere omzumdan ittirdi uzaklaşmam için o an çok korktum bana bir zarar vericek diye sonrasında biraz sakinleşti tartışmaya devam etsekde en sonunda ben sinirle bağırıp indim arabadan (arabada ağlama ve sinir krizine falan girdim zor sakinleştirdi bu yüzden sakinleşti biraz zaten) eve girdiğimde seni seviyorum tarzında mesajlar attı ve kıskançlığım yüzünden oluyor her şey bir daha böyle bir şey olmazsa asla şiddet olmaz aramızda falan dedi ama ben çok korkuyorum ne yapmalıyım cidden çok seviyoruz birbirimizi ama bu gün resmen gözü döndü o konuşmaları görünce ve sonrasında çocuk masaya gelip selam verdi çocuğa vurmamak için zor durduğunu ben bile anladım orada biliyorum bana kıyamıyor bir yandan ama bunun ileride kavgalarımızda şiddete dönüşmesinden çok korkuyorum lütfen bir akıl verin
Sevgilim şiddete eğilimli birisi?