Esimden şiddet goruyorum?

Selamünaleyküm kızlar
Gerçekten benim dayanacak hiç bir gücüm kalmadı öyle yoruldum ki bu hayattan çok zor geliyor her şey şiddetin alasını yaşadım bosanamadim bir türlü eşim dediğim kişi iyiliğine iyidir ama bana karşı sinirlendiğinde çok kötü gozu dönüyor dünkü olayı anlatayım siz bana soyleyin sevdigine asla artık inanmıyorum sırf çocuklarım için katilamiyorum ama artık katlanamicam 7 yaşında bı evladım var ve 10 aylikta bir evladım var haliyle kg aldım ve veremedim bir türlü hamile kalmadan öncede doğumdan sonra zayıflamak için birşeyler aldım ama bir türlü beceremedim zayıflamayı bir gün öncesinden eşime dedimki canım hamburger çekti aldı yedik ertesi gün adam delirdi vay efendim neden yemişim domuz gibi olmuşum bilmem neler neler daha utanmıyormusun yasin daha 26 tuttu kolumdan aynanın karşısına gec diye geçmek istemedim çok pis bir şekilde dövdü beni döverek aynadan baktırdı bana kendime ve birden beni duvara yaslayıp boğazımı sıkmaya başladı bir daha bana karismicaksin ve bu kg lari vericeksin dedim ben olucem burada zor kurtuldum elinden bir insan kg veremiyor diye dövülür mu söyleyin? Evet bir türlü beceremedim birşeyler yapmaya çalışıyorum yavaş gidiyor kg ben ne yapabilirim öyle çok zoruma gitti ki benim bu hareketi kendimden nefret ettim 26 yaşındayım 9 senelik evliyim ve sürekli dayak yedim yuzunede söyledim senin bana karşı kinin nedir seninde kaderin bu dedi kolum benim 7 yaşındaki cocugum her şiddet uyguladiginda çocuğum gördü ben yoruldum gerçekten ölümü bile düşünüyorum artık belki bu şekilde kurtulucam ayrılırsak buralarda yasamicaksin başka yere gidiceksin diyo Türkiye'de yaşamıyorum ben gelin geldiğim yere alıştım ben ama 2 çocukla ben gidicekmisim uzaklara ve çocuklarıda sana vermem diyor daha neler neler çocuğu duymam uyurken yorgunluktan bana sen nasıl annesin o... Bile senden daha iyi annedir neler neler?
Esimden şiddet goruyorum?