bir markanın bayiliğini almak istiyorum bildiğiniz çok beğenilen ve fazla pahalli olmayan bir giyim markası varmı çocuk giyim de olabilir ayrıca bayilik almak için ne gibi şartlar isteniyor bilgisi olan yazarsa sevinirim teşekkürler
Cevabın nedir?
Merhaba; Aylarca çocuk sektöründe bu sorunun araştırmasını yapan biri olarak sana yazayım istedim.
Öncelikle tümüyle Nasıl çalışmak istediğine bağlı, Çünkü tekstil en riskli ve aynı zamanda kazançlı bir alan Riske girerim dersen büyük firmaların çoğunluğu belirli katılım paylarıyla bayilik veriyor. Cebinde paran olduğu sürece hepsinin kapısı açık. Ama ben büyük firmaların isimlerini vermeyeyim neredeyse hepsinin sözleşmesini vs okudum ve aynen banka kredisi kullanır gibi hepsi bizim alehimize. En sonunda biriyle anlaşmak üzereydik ki anlaştıkta sayılırdı aslında son imzalara kalmıştı. Tesadüfen hiç alakasız bir arkadaşım Deniz Çocuk diye bir firmadan bahsetti. sitelerine girdim inceledim sonra telefon ile görüştük. Adamlar ürünlerini toptan veriyor. Onlarda bir sürü kaliteli markanın bayiliği var. Ve hiçbir şart koşmadan ürünlerini toptan fiyatlardan satıyorlar. Gerçi pardon minimum beşyüzliralık alışveriş yapıyosun. Tabii şu var zaten gizlemiyorlar sonuçta onlarda aşağı yukarı yüzde on falan üzerine koyuyor ürünlerin. ama sonuçta risk yok. Biz tam anlaşmayı bitiriyorduk diğer büyük firmayla bir bahane uydurup iki hafta süre istedim ve deniz çocuktan 6 paket ürün aldım tam 500tl yapmıştı hatta:). Ve bu ürünleri önce eşe dosta derken bir hafta sürmeden bitirdim. sonra tekrar aldım onlarda yine bir haftaya kalmadan bitti ve yüzde ellinin üzerinde karla sattım ki bu çok iyi bir rakam. Ardından bu arkadaşlarla oturup daha büyük partiler için konuşmak istedim. Ama adamların fiyatı fiks. İster beşyüzliralık al ister ellibinliralık fiyatları değişmiyor. Gerçi bu bir nevi küçük çalışan bizler için iyi. Sonra diğer büyük firmaya vazgeçtiğimizi ilettim inan vazgeçmek bile maliyetli oldu. Şimdi bir yıla yakındır deniz çocukla çalışıyorum. Arada aksaklıklar olmuyor değil ürünleri kalmıyor falan ama bu her firmada olur. önemli olan asla seni yüz üstü bırakmıyolar. ürün kalmadı ödemeyi yaptıysan hemen para iadesi yapıyorlar ya da başka ürün alabiliyorsun paranı tutmuyorlar. çok hızlı bir sirkülasyon oluyor. valla ben memnunum. dene istersen. Ama ben daha büyük çalışacağım mağaza açacağım dersen cebine güveniyorsan giyim sektöründe en iyisi bence çocuk giyim hemen işe koyul derim.12 Yorumla- +1 yıl
Bu firma hala bayilik veriyor mu bilgi vermek mümkünü ilgileniyorum
Büyük markalar düşünüyorsan Seven Hill ,Colins falan o tür firmalar ortalama kdv hariç 1.7 ile 1.8 arası kar veriyor çoğu teminat ile çalışıyor ,teminat miktarı ortalama alacağın toplak ürün fiyatı kadar oluyor aldığın ürünleri bir defaya mahsus değişim yaparlar çek ile çalışırsan 45,60,75 günlük çek ile mal alımı yapabilirsin.
LCW çok ürün satarsın ama bayiilik almak onlardan çok zor bildiğim kadarıyla 70 bin usd teminat istiyorlar .15 Yorumla
Soran+1 yılyuzde olarak mı 1.7 ?
Soran+1 yılanladıgım kadarıyla bılgın var mad-gırl :)) ıznınle bır kac sey daha soracam ozelden
- +1 yıl
Mevcut mağazamıza yeni bir marka ile anlaşmak istiyoruz. Ürün çeşidi olarak Defacto vb. Marka da olmayan ürünlerden de satıyoruz. Ama çoğu ürünümüzü markadan almak istiyoruz. Bu sisteme yakın hangi marka var tercihen hangisi alınabilir. Teminat çok problem değil. Teşekkür ederim
+1 yılFaturahane online ödeme sistemleri türkiye genelinde online fatura ödeme bayiliği veren bir sistemdir. sistemimizden ücretsiz bayilik alarak tüm kurumların fatura ödemelerini online yapabilirsiniz. tam yetkili fatura ödeme merkezi olmak için büyük paralar harcamanıza gerek yok. bizimle irtibata geçin ücretsiz tam yetkili fatura ödeme bayiliği verelim. detaylı bilgi web sayfamızda mevcuttur.
faturahane.net10 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılbayilik tavsiye etmem o verdikleri 1 7 karları kendileri olduruyorlar şu an büyük firmalardan sadece lcw para kazanıyor oda bayilik vermiyor!kendi magazanı aç nerde acmayı düşünüyosun kaç metrekare alanın var ne üzerine calışmak istiyosun bay bayan çocuk? bunları söylersen yardımcı olabılırım. mağazaçıyım bende yönlendiririm seni.
22 Yorumla- +1 yıl
Çocuk giyimi üzerine bir yer acmayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Pardon ben kendi mağazamı açmak istiyorum bana instagramdan ulaşır mısınız rica ediyorum lütfen insta= damar. videolar.21
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
https://www.miso.com.tr/
BAYAN GİYİMDE MAĞAZA BAYİLİĞİ VERMEKTEDİR DEĞERLENDİREBİLİRSİN ;)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılözelden düşündüğün markaların ismini yazarsan sana yardımcı olabilirim.
22 Yorumla
Soran+1 yılbulundugum ılecede olmayan markaları ıstıyorum herhangı bır tanesı bılgın varsa sevınırım :)
Cevap sahibi+1 yılbayilik zaman zaman franchise ile karıştırılıyor, her marka franchise vermez anladığım kadarıyla sen tek bi markanın ürünlerini satmak istiyosun? yanlış mı anladım?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,5b cevap paylaştı. hangi mağazanın bayiliğini almayı düşünüyorsun koton falan al bari :)
10 Yorumlaalacagin markaya ve onun bayilik sartlarina bagli hepsinde önemlisi cebinde en az 200 milyar olsun
03 Yorumlasite patron ve üst düzey yöneticiden geçilmiyordu, eminim sana yardımcı olacak birileri vardır(!) ehi : )
11 Yorumla- +1 yıl
:D doğru valla
Her firmanın şartları farklıdır bunu bizden değilden bayiliğini almak istediğin firmayla görüşsen daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılçokkkk param olması lazım çünkü ben bu aralar açmayı düşünüyorum yani çok zor eğitim alma gerekiyor
00 Yorumlaevt çok kararlı olduğunu buradan bilgi almandan hemen annadık zaten...
210 Yorumla- +1 yıl
bak güzel kardeşim ben seni rezil etmek ile ne uğraşıyım. insanların yorumlarına açık değilsen o vakit ortaya soruyu sallamayacaksın. soruyuda soruyorsan da her türlü cevaba açık olacaksın.. iyii oldu a.q senin keyfinin istediği cevapları verelim beğenmediklerini silelim.. acısı çıkartabilende varsa çıkartacak,kurusu sıkıya ruhsat istemez... sık sıkkk durrrr...
Gizli Üye(30-35)+1 yılo işi herkes yapamaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Giyim markası bayiliği almak istiyorum. Bayilik almak için ne şartlar var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat