askerlik hakkında bir bilgim yok fakat açıköğretimden okumak çok daha zor
sonuçta kitapları okuyarak kendi kendine çalışarak belirli sınavlara gireceksin
eğer yapabileceğini göze alıyorsan karar senin
ben bu zamana kadar kalmadan sınıf geçen ya da diploma alan açıköğretim okuyan birine rastlamadım03 Yorumla
Soran+1 yılher gece calıscam belki kalmam ?
Soran+1 yılya şehirdışına gitmek istemiyorum hem sevdiğim kız var hem de özgüvenim yok dışarda okumaya
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilemedim şimdi
20 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. askerlik için bile okunur oku bence 15 ay yapma imkanın varsa eğer ayrıca 2 yıllık bir bölüm seç onun diplomasını al sonra 4 yıllığa tamamlarsın bende açıktan okuyorum ama öylesine
19 Yorumla
Soran+1 yılaskerlikten yırtmak için mi okuyorsun ? 4 yıl açıktan yazsam 5 ay oluyor di mi
- +1 yıl
15 ay askerlik yaparsam intihar ederim piskolojim elverişli olmaz oraya
- +1 yıl
bu benim diğer hesabım ( yanlısıkla bayan acmısım) bu hesapta da buna benzer soru sordum ama az cevap geldi yeni üyelik açtım bir de bu soruyu sordum işte . yanlıs anlasılmasın :)
Soran+1 yıl4 yılda mezun olursam 25 yaşında 5 aylığına askere gidicem 5 ay da mı koyar adama ?
Soran+1 yılmaaşlı askerlik için bişi okumak gerekiyor mu napmak lazım çavuş olmak için falan :)
evet, mantıklı. açıktan üni okumanın en büyük avantajı çalışmaya olanak sağlaması zaten. askerlik de 5 ay oluyor tabii.
15 Yorumla
Soran+1 yıldalga mı geçiyorsun ?
Soran+1 yıliş bulmak zor diyorlar açıktan mezunlara
Soran+1 yılonun kursuna gidicem işte :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaz tabiki açıktan oku şu anki sistem çok zor değil murat yayınlarından kitap alırsın sınavdan 1hafta önce göz at testlere geçersin
14 Yorumla
Soran+1 yıliyi de eskisi kolay değil diyo herkes yeni sistem içn ? sınavlar test usulü mü :D ?
Cevap sahibi+1 yılevet test usülü 4yanlış bir doğruyu götürmüyor atabilirsin ama çalışmanda gerek tabi
Soran+1 yıl5 şık mı 4 şık mı :P
Cevap sahibi+1 yıl5şık
yapamazsın kesinlikle açıktan okumak sandığından daha zor bir konu okul iş aile birini seçmek zorundasın kesinlikle
05 Yorumla
Soran+1 yılniye yapamam zor olmayan şey yokki
Soran+1 yılbabamın işi kolay ona yardım etmekte zorlanmam ama vaktim bol olacağı için açıktan 4 yıl yazıp belki ilerde iş bulma durumuna düşerim diye okumak isterim + 5 ay askerlik istiyorum .
Soran+1 yılailem git diyo gidince okursun diyo git demek okumak demek onlar için
+1 yılsordugunuz sorunun cevabini naptiniz acaba bende 2 yillik okuyorum ve 1. yilim bitti ama mutsuzum orda ailemdwn uzak yapamiyor ve basarisiz oluyorum 2. yilimi aciktan devam etmek istiyorum ama nasil siz naptiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Meraba aciktan universite isini ne yaptiniz
eğer düzenli olarak evimde ders çalışırım dersen sorun olmaz... ama nasıl olsa sınavlardan 1-2 gün önce şöyle bir bakarım dersen; hiç deneme bence...
04 Yorumla
Soran+1 yılyok eşeği sağlam kazığa bağlayıp mezun olmak istiyorum açıktan . iş bulur muyum
Soran+1 yılama işe alınca işverne ilk önce normal mezunlara olanak sağlıyormuş yani bazıları açıktan mezunlara önyargılı ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaz bence egıtım sonucta
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol da neden yazim
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat