www.kizlarsoruyor.com/.../q7970101-babam-beni-evden-kovdu-cok-cagresizim
Babam beni evden kovdu ama?
www.kizlarsoruyor.com/.../q7970101-babam-beni-evden-kovdu-cok-cagresizim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benide sözde annem kovmuştu ama babam beni bırakmadı ne biliyim 10 gün dışarda orda burda yattım zor çok zor babam yağun bakımda yatarken bunları yaptı bana o yüzden kimseye güvenme korkma kimse den kendini geliştir kimseye muhtaç olmazsın ilerde kendin gidersin o senin peşinde kpk olur
Allah kimseyi evsiz birakmasin sokakta birakmasin helede bu sogukta.
Umarım bir çözüm bulursun sende yardımcı olmak isterdim ama bizim çevre biraz piss :D ne bulduğum evden hayır gelir sana nede bulduğum işten beyoğlunda otel işletiyoruz anla gerisini
anlamadim cünkü türkiyede yasamiyorum
Sen neyaptinki seni kovdu... yasin kac? Herhalde 18 i gectin. Kovsada hukuken hakliligi vardir. Sen 18 yasini gecmis resit bir insansin.
Ama sen ne yaptinda bana seni kovma geregi duydu... kendine neden dikkat etmiyorsun? Annen, kardesin varmi?
Link attim güncellemeye bakabilirsin, iki gün önce 22 oldum, polisler 25 yasina kadar sana bakmasi gerekiyor dedi ailen ya da sana kalabilecegin bir yer bulup evden yollamali dediler.
Okulami gidiyorsun, meslek lisesine falanmi gidiyorsun bilmiyorum, yoksa calisiyormusun, onu da bilmiyorum.
Almanya da yasadigini yazmissin, yasadigin sehirde kizyurdu falan yok mu... ya da ögrenci misafirhaneleri var... sosyardim subesi sana evde bulur mobilyada alir. Eger banadan korkuyorsan onlara basvur. Onlara babanin senin evden attigini anlat acilen bir eve ve finans destegine ihtiyacin oldugunu söyle. Sana gecici olarak ev blurlar. Sonra rahatca evbulur orada kalirsin Ve sosyal yardim subesi sana kesin yardim eder. Bunu iyi biliyorum ve bunada hakkin var cekinme... git onlara söyle...
Ben calisiyorum, evet almanyada yasiyorum ama inanki burada yardim etmiyorlar, bütün kizlar/kadinlar yurdunu aradim hepsi dolu, en son cagre hostele gitmekti pahallida olsa sokakta kalmiyim diye hepsi dolu ya da cok pahalli. polislerde aradi bir kac yeri hic biryer yok yardim edebilecek..
Neden tartıştınz? Ve kaç yasındasn ki polisler seni o evde bıraktı almaları gerekirken
iki gün öne 22 yasina girdim, polisler beni o evden aldi almasina ama gidecek biryer bulamadilar
Babanın seni evden kovacağı kadar ne hata yapmış olabilirsin ki?
Güncellemeye bakabilirsin
Geç kaldığım için evden kovmasi çok saçma. Bence bundan sonra daha güçlü olmalısın. Allah yardımcın olsun
Tskler ❤️
Bir de siteden gel bana falan diyenler olmuş kimseye güvenme sen kendi ayaklarının üstünde dur.
Sadece prensip diye tskr ederim zaten ben Almanyada yasiyorum
Cevap
21Cevap
yapmaz bak eve girdin sonunda konuş tatlı tatlı anlaş olur aile arasında sende üzme adamı daha fazla..
Ama o kabul etmedi eve girmeme, ben polislerle kapinin önüne indim babamda o ara cikti gitti ise, polis bana eve cikmasina cik buna hakkin var dedi sirf sana birsey yapmasindan endiselendigimiz icin gitme dedi bende baska cagrem olsaydi gitmem dedim ciktim eve
Tskler
Baban eve almıyor ama sen soluğu site de alıyorsun öyle mi 😆😆
Herseyi burada paylasiyorum hatta sokakta kaldigimda yapacak hic birsey yoktu bu sitede derdimi paylasiyordum tam üstüne bastin helal
Noldu da bu kadar gözü döndü yahu? Odanı kitle uyu ablacım.
Link attim bakabilirsin
18 yaşını geçtiysen eğer kovma hakkı vardır hukuken. Ama bu adama sen ne yaptın da bu kadar gözü döndü?
Güncelledim bu soruyu ordaki linkde okuyabilirsin olan biteni
neden kovdu ki?, neredesin? bize gel kal bu geceler istersen.
Tskler
Tskler ben almanyada yasiyorum ve size katiliyorum
Niye o kadar kızdı. Uyuma. ne olur ne olmaz
Uykum var yarin sabah ise gidicem
Ne yaptın ki baban o duruma geldi
Link attim bakabilirsin günecellemeye
Eve geç geldiği için kovulan kız değilmiydin sen?
Aynen o dogru hatirladin
Yaşın 18 den küçük o zaman polis zoruyla girdiysen 18 e kadar bakmak zorunda çünkü
22 yasindayim
Al karşına konuş polis zoruyla girdin bari özür dile belki yumuşar bidahada doğum günü yok yılbaşi vs geç gelme eve
Insan bir kere hayata geliyor ve nedense istedigim gibi degil baskalarinin istegine göre yasamak zorunda kaliyorum
Keşke herkesin istediği gibi olsa hayat ama değil
haklisin
Canım benim Allah yardımcın olsun
Tskler
yapamaz korkma, yaş kaç senin?
22 oldum iki gün önce
evde geç saatlerde dışarı cıkılmaz kızım
bu benim tercihim cocuk degiliz helede dogum günüm ise kimse karisamaz benim hayatima babam bile gerci artik babam degil benim
ya işte 22 yasına girdim böyle düşünmüyorum sonuçta o senin baban sende onun cocugusun.
Oha ya. Noldu ki? Niye kovdu yani?
Linke bakabilirsin
allah belami versinki eger yalan söylüyorsam, bu yazdiklarimin hepsi dogru vallahi billahi
psikolojik sorunlari var buna yüzde yüz eminim
kendime bir ev bulursam gidicem
22 yasindayim
ne yapmis olabilirsin ki seni eve almasin
Niye ama sebep ne yanı kimse boş boş kızını atmaz
Link attim bakabilirsin güncellemeye
Baktım da biraz haklı biraz haksız
Aynen haksiz demiyorum zaten ama karsligi böyle olmamaliydi, kizsin sövsün dövsün ama asla kapiya atmamaliydi
Yani orda baya yanlış yapmış sende dinle artık babanı artık
yok bundan sonra geri dönüsü yok o bana bunlari yasatti ya ben onun kizi mizi degilim bundan sonra
Sinirlisin ondan böyle konuşuyorsun bence
yok ben sinirli degilim ondan nefret ediyorum o kadar
Olay nedir?
Güncelledigim linke bakabilirsin
Niye ole dedi ki
Link attim
Yapamaz endişelenme
Peki
Ne yaptinki?
Güncelleme yerine link attim bakabirsin
Baban ya
Degil bundan sonra
evde ama o birsey yapmiyor
aynen bir ev bulsam terk edicem zaten
evet Şu an isdeyim
berlin
tam tersi burasi kolay falan degil kimse yarimda etmiyor
yinede tesekkürler allah kuluna kaldiramayacagi yükü vermezmis, ben bunlari yasadigimda ne kadar güclü bir kiz oldugumu anladim, arkadasim bile ben senin yerinde olsam bukadar sabredemezdim dedi
yapar
ne oldu anla
nerdesin hangi şehirde
Almanya
almayada öyle 18 yaşına gelin evden atırıyorlar çocukları bakamam diye
Böyle aileleri allah islah etsin
babam öyle anlatıyor babam almanya da çalıştı
bence evlen
yok mu kadın sıgınma evleri almanyada
Evlenmesine evlencemde hayatimda kimse yok
anladım yazlızsın
anladım yanlızsin