Babam beni evden kovdu, cok cagresizim?

Dünde bu konuyla ilgili sorumu sizlerle paylasmistim, babam beni evden kovdu, sebepi ise eve gec gelmelerime karsiydi, bende bir yandan ona hak verdim ve sözünü dinledim eve vaktinde geliyordum, dün dogum günümdü diye cumartesi gecesi arkadasimla biryelere gidip birseyler icecektik.. o saate ciktim diye kiyameti kopardi, bana "sana hakkimi helal etmiyorum, nalet olsun sana, senin gibi evlat olmaz olsun, birdaha evime adimini atarsan polis cagiricam" dedi. Odami nasil yikip döktügünü resim cekip bana Wp'den atti. Arkadasima gittim ama babasi istemedi.. bir gün sokakta kaldim bu sogukta.. yardim yerlerine basvurdum hepsi doluyuz dedi.. apartlar cok pahalli, ben ne yapicam cok cagresizim
Güncellemeler
+1 yıl
Son durumu bildirmek istedim, baska cagrem kalmadigi icin yine Polisi aradim, bu sefer polislerle evime girdim en azindan kendime bir yer bulana kadar evimde kaliyim dedim polislerde evet buna hakkin var dedi, hep beraber eve ciktik tam o ara babam olacak sahis geldi, polisle nasil artis gibi konusuyor anlatamam, üstündeki formani cikar gec karsima dedi resmen polise baya tartisdilar.. ben inat ettim cikmadim evden. Su an kendisi isde yarin neler olur bilemem..
Babam beni evden kovdu, cok cagresizim?