Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı. En doğru düşünmen gereken vakittesin. Bu durumu vahim görme hayra da olabilir. Kısa süreliği başaracağın olanaklar sana hayatını verebilir. Endişe etmeyi bırak ve çözüm üretmeye başla... Allah yardımcın olsun.
He bir de karar verirken, en son verdiğin kararı da sorgulamanı tavsiye ederim. Arkadaşlarım diye çıktığın geceden geriye 1 arkadaşın kalıp onunda ailesini bilmiyorsan bu konu sıkıntılı görünüyor.24 Yorumla
Soran+1 yılben sirf bir arkadasimla ciktim o gece, onunda ailesi beni hic ama hic sevmez, benim de ailem o arkadasimi hic sevmez. ama arkadaslarimi ben kendim secmek isterim
Soran+1 yılpeki gün gelir devran döner derken kimi kastettin?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç aile yakınların yok mu aile büyüklerini ararsın onlar konuşur bir kızı atmak kolaydır toplamak zordur sende sözünde dur sana
erkek olsa bir şekilde hayatını sürdürür ama kadın başına zor olur
geçmiş olsun belediye ye git polise git onlar sana yardım ederler17 Yorumla
Soran+1 yılzaten abileri gaza getiriyor babami herseferine kov sunu kov sunu diyorlardi..
Cevap sahibi+1 yılo nasıl aileymiş lan erkek olsa anlarımda bir kızı dışarı kovman için çok kötü bir şey yapmış olması lazım
Soran+1 yılben kötü birsey yapmadim
Cevap sahibi+1 yılsadece geç kalmandan dolayı bunu yapmamalıydı
o kızgınlıkla bir dahakine eve gelme derdim ben olsam gözdağı verirdim
uymazsa o zaman uygulamaya geçerdim
genç bir kızında belli bir saatten sonra dışarıda ne işi ver
bu doğum günüde olsa ailenle kutlamak lazımdı arkadaş ne yaa
tabi insanın gözü dışarda olunca yapacak bir şey yok
Soran+1 yılsen ne bilisounki benim hayatim hakkinda yasadiklarimin hakkinda? biz aile gibi degiliz bir evde olsak bile, annem yemegi yapar acikcan ac olunca yer, benim bildigim düzgün bir aile hepsi bir masada toplanir hep birlikte yemegi yer. benim annem bana hic birzaman annelik yapmadi, kiz kardesim desen benimle konusmuyor nedenini bile bilmiyorum, babam zaten yaptiklari ortada, hele abileri varya onlari allaha havale ediyorum!
Cevap sahibi+1 yılben genel konuşuyorum senin hayatını bilecek neler yaşadın neler çektiğini bir sen birde Allah bilir
kız kardeşinle hiç konuştun mu benimle neden konuşmuyorsun ben sana ne yaptın gibisinden bu durumlar bana sanki üvey evlatmış gibi geliyor
o yüzden mi böyleler diye düşünmeden edemiyorum hiç bir ana evladına sahipsiz bırakmaz
seni düşüncelerimle üzdüysem özür dilerim dediğim gibi genelleme yaparak düşündüm sorumsuz evlat olarak gibisinden bu kadarı bilmeyince öyle yazdım
Allah yardımcın olsun inş. dilediğin istediğin gibi bir hayatın olur
Cevap sahibi+1 yılnaptın nerede kalıyorsun ailen geri eve almıştır diye düşünüyorum
Belli ki baban bu konularda çok hassas sende ona göre davran biraz. Senin için en iyi yer ailenin yanıdır bunu unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum ben baska biryerde yasamak istemiyorumki.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmadan önce düsünseydin kiz basina fildir fildir ne dolasiyon
016 Yorumla
Soran+1 yılkizlar dolasamaz diye bir kanunmu var
Cevap sahibi+1 yılVar ki adam öyle yapiyorrrrrrr
Soran+1 yılKöyde yasamiyoruz, ne anlatiyosun
Cevap sahibi+1 yılYaptiğim yorumdan anlamayacak kadar ma. l san diyecek bisey yok @gzdmat
Cevap sahibi+1 yılKöyle ne alakasi var böyle bir kisi her yerde ayni seyi yapar
Cevap sahibi+1 yılYa senin aklin basinda mi normal disari cikip zamaninda gelse adam niye bu kadar sinirleniyor o zmn bir genc kiza yakismaz gece hayati icip eğlenmek büyük konusmuyorum benim kizim olsaydi aynisini bnde yapardim. yüz karasi
Soran+1 yılaynisini senin cocugunda yapabilir ozaman cocuk yapma
Cevap sahibi+1 yılYa öyle bisey yapma iste sen de aileni zor durumda birakma birak gece hayatini falan her neyse hicbir baba durduk yere öyle bisey yapmaz ya
Cevap sahibi+1 yıl@gzdmat haddimi asmiyorum tanimiyorum etmiyorum ne bir yardimim dokunabilir ne de bir zararim sadece düsüncelerimi söyledim ve ayrica sen kimsin onu anlayamadim?
Soran+1 yıl@gzdmat babamda yüzde yüz psikolojik sorun var ben bunu hep diyordum..
bir keresinde evde cüzdanini kaybetmisdi herkes evin bir kösesinde o cüzdani ariyordu, bende ne oldu napiyorsunuz diye sordum, babam bana sen gelsene benimle bir dedi, odaya gittik kücük kardesime sen cik dedi, sonra bende efendim baba? dedim, bana diyorki hadi ver cüzdani ben bile bile senin gözünün önüne koydum sen aldin hadi ver diyo.. bende sok oldum gittim odama agladim, 5 dk sonra abisi arayip diyorki cüzdanini arabada unutmussun.. allah bu adami bildigi gibi etsin vallah
Cevap sahibi+1 yılZerre kadar inanmadim neyse hadi Allaha emanet olun bn kacar☺
Soran+1 yılzaten seni engelliyorum böyle sacmaliklari okumak icin paylasmadim derdimi burada, ve anlattiklarim hepsi dogru.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Samimi bir arkadaşın varsa bir süre kalırsın babanda sakinleşmiş olur ama kız başına sana bunu yapması büyük düşüncesizlik
nolursa olsun madem düşünüyor bukadar evde olmana neden sorun çıkartmış anlamadım ya başına bişeyler gelse dışarda..06 Yorumla
Soran+1 yılisde bende bunu diyorum, cok samimi arkadasimin babasi istemedi yukardada yazdigim gibi.
Soran+1 yılvarda onlar samimi degil, özel meselelerimi anlatmam
Soran+1 yıltabiki en iyi evim kendi evim ama o evde kaldigim sürece hep bir baski var üzerimde hadi onuda gectim, bana o laflari ettikten sonra bende ona ondan nefret ettigimi söyledim, arayi düzeltecek bir durum kalmadi
+1 yılBaban o duruma bir anda gelmemiştir neler yapıpta adamı o duruma getirdin kim bilir adam sana lanet okumuş unutma baba bedduası tutar. Burda bir ton yardımsever cıkar simdi sana merak etme herkes evinde kalması için teklif getirir
06 Yorumla
Soran+1 yılbaba bedduasi tabiki tutar bende tuttu isde, bela okuyor bende Şu an belami bulmus durumdayim
- +1 yıl
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ilk yapman gereken kadın sığınma evine gitmek olmazsa idareten bir öğretmen evine git orası her yerden ucuzdur o da olmadı resmi kurum misafirhaneler vardır onlara bak kendi ayakların üzerine durana kadar idare et sakın ola her önüne cıkana inanma ki başına belalar gelmeye tabi yapman gereken en önemli şey babana kendini affettirmek hic bir baba kızına dayanamaz bunu suistimal etme ama
Soran+1 yılalmanyada böyle seyler yok
- +1 yıl
Tek care var babana kendini affettirmek ne yap et düzelt akraban filanda yoksa işin zor
Soran+1 yılbabam beni bende onu assla affetmicem, zaten o bana agir laflar ettiginde aynilarini bende ona ettim geri dönüsü yok
- +1 yıl
bir iş bulup çalışmaya başla o zaman sırtınıda duvardan başkasına dayama
+1 yılzor bir durumdasın yaşın kaç hangi şehirdesin bilmiyorum ama en yakın polis karakoluna giderek durumu anlatırsan sana yardımcı olabileceklerini düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir olmuyorlar, aradim polisi biz ilgilenmiyoruz 18 yasini gecmissin diyip yüzüme kapatti telefonu, yasim dün 22 oldu almanyada yasiyorum
- +1 yıl
almanya ve türkiyenin hukuki ve sosyal kuralları farklı tabiki başının çaresine bakacaksın ozaman buradan birinin yardım etme ihtimali zor
+1 yılBabanın siniri geçince seni eve almaz mı acaba? Almaz diyorsan eğer ki, yatılı olarak çalışacabileceğin bir iş bulmalısın. Allah yardımcın olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılo beni birdaha ölürde almaz, tesekkürler :(
- +1 yıl
Bizim buralı olsaydın. Sana kalacak yer çok rahat ayarlıyabilirdim. Ne diyim Allah yardımcın olsun. :(
onu yapmadan önce düşünecektin derler adama insanların boyunduruğu altındaysan laf söz dinleyeceksin şimdi ayıkla pirincin taşını...
04 Yorumla
Soran+1 yılne olursa olsun kapiya atmak nedir, kizsin dövsün hakaret etsin, ama bu yaptigi vicdansizlik, bana gec vakit disari cikma ipsiz sapsiz dolu heryer derken iyi ama kapiya atarken hayatina ici rahat bir sekilde devam edebiliyor
- +1 yıl
kadın ayakları üstünde duruyor sen kim köpeksin demeye gelince erkeklerin ağzına sçıyorsunuz ama müstehak adam seninlemi uğraşacak e s. git dedi demek ki bakmaya mecburiyeti yok kızım adam olsaydın bunlar başına gelmez di demek ki iyi bir pabuç değilsin ki herif bıkmış koymuş kapının önü iyi yapmış çek şimdi baba sözü dinlemezsen olacağı bu küpe olmuştur umarım :D :D...
Soran+1 yılyo ben nereye gidersem gidiyim sirf kiz kiza takiliriz , erkeklere muhattap bile olmam kaldiki yanlis birsey yapiyim, saglam pabuc olup olmadigimi sirf ben bilirim, öyle kizlar varki evlenmeden hamile kaliyorlar sanki ben öyle bir insanim
- +1 yıl
O zaman yüzsüzlük yap git eve özür dile bir daha olmayacak de daha sonra birikim falan yap ayrıl evden bak başının çaresine baban haklı ama sokağa atımaz kız evladı o da onun karekteri dinlemeliydin babanı elbet yumuşar git özür dile bir daha olmayacak de ayakların yere bassın daha sonra ayrıl o evden madem öyle tr de olsan yardım edebilirdim ama almanya birader babanla konuşsam yumuşarmı sağlam fırça çekerim :D :D...
+1 yılSen en iyisi kendi ayakların üzerinde durmaya bak olmaz böyle düzelmez Herhalde
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ev bulayim gidicem o adamin evinden zaten
- +1 yıl
Nerelisin sen
Soran+1 yılalmanyada yasiyorum
- Aile & Toplum konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılBeni de 2 kere kovdular benzer sebeplerden gidebileceğin bir tanıdığın yoksa yurtlara gidebilirsin ucuz olan bu arada şehir ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılAlmanyadayim
- +1 yıl
Oraya elim kolum yetişmez ama Türkiyedeysen yardımcı olurdum.
Soran+1 yıltskler
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıleşyalı 1+1 evim var boş kiraya kasımda vercem gel orda kal 2 ay iş bulup kendi evini kurana kadar ciddiyim
13 Yorumla- +1 yıl
ya da ilçe kaymakamlığı sosyal hizmetlere git sığınma evleri var
Soran+1 yılben almanyadayim
- +1 yıl
olsun tc ye gel orda daha kötü olursun
+1 yılBüyük şehirde mi yaşıyosun bilmiyorum ama iş bulup hayatına devam edebilirsin madem bu kadar durumlar gelişti pek de yapacak birşey yok malesef 😔 ama illa ki baban seni affedicektir tekrar :/
04 Yorumla
Soran+1 yıletmez bana baba degil ismimle hitap et dedi.
isim var su an isdeyim zaten- +1 yıl
Güzel en azından hayatını devam ettirebilmen için işin var o da olmasa çok zor durum gerçekten 😔 umarım zamanla düzelir bence biraz zamana bırakırsan ailenlen aran illa ki düzelir sonuçta şu an sana çok kızgın ve bu zamanla azalıcaktır :/
Soran+1 yılben ailemi iyi taniyorum onlar aile gibi degil, düzelmicek
- +1 yıl
Detayını bilmediğim için çok yorum yapamıyorum ama bence sende o kadar ön yargılı olma 😔 yani umarım böyle bir sorun için ömür boyu konuşmayacak biri değildir istersen özelden mesaj atabilirsin detaylı konuşabiliriz belki yapılabilecek zamanla birşeyler vardır
+1 yılBabanda hakli yani basina buyruk davranma ala ala nyse hangi sehirdesn bir is bul calis
03 Yorumla
Soran+1 yılisim var calisiyorumda, babam hakli veya haksiz konu bu degil bir insani kapiya atmak nedir ya
- +1 yıl
Insan gbi davran ozmn babandr sozunu dinlemyeip tinalamazsan olacgi bu
Soran+1 yılsende isine geldigi gibi algilamissin bu konuyu, ben o adamin sözünü dinledim sirf dogum günüm diye ciktim
+1 yılBir işe girip çalışsan, Almanya'da bulamıyormusunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılbenim isimin olmadigini kim söyledi, su an isdeyim hatta
- +1 yıl
Ev mi yok kiralık orada, pansiyon felan da yok mu ki
Soran+1 yılev olmasina var ama o evi tutmak zor burada cok kagirt isleri , pansiyon falan bulamadim
- +1 yıl
İş yerinde yalnız yaşayan bir arkadaşına taşınabilir ve ortak yaşayabilirsin evde.
Soran+1 yılburdakilerin hepsi kos koca insanlar hepsi alman
- +1 yıl
Onlara durumunu izah et , yol gösterirler bence.
Merhaba siz yinede eve gidin baban kuvsa dahi çünkü içten kuvamaz siz kaç yaşında aınız
09 Yorumla
Soran+1 yıldün 22 yasima girdim, bana eve gelirsen polisle kovdururum seni dedi, yapmadigi sey degil
Soran+1 yılben babama kötü demedim bu olaylardan önce.
ama o baba degi 18 yasinda ergen bir cocuk , wpden engeller, bana baba deme der, kendisi icip icip sapitir, annemi döverdi, aldatirdi.. birde baba olcak
Soran+1 yılalmanyada yasiyorum, su anda isdeyim, ama isden ciktiktan sonra gidecek hic biryerim yok..
Soran+1 yılevet aynen öyle o yüzden polisler bile yardimci olmuyor 18 ini gecmissin diye
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHangi şehirdesin, yardım edecek birilerini yönlendirelim
07 Yorumla
Soran+1 yılAlmanyada
Cevap sahibi+1 yılHaydaa, oraya elimiz usanmaz ki. Mecburen sığınma evlerine başvurman gerekiyor. İstanbul olsa birilerine ulaşmak mümkündü
Cevap sahibi+1 yılEn azından polise git, bir şekilde bir yerlere yönlendirirler
Soran+1 yılpolisin hic ama hic umrunda degil dedikleri tek " yasin kac? ben 22 dedim, onlarda: cocuk degilmissin kendin bul cagresini" diyip kapatiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılİşin gücün yok mu? Çalışmıyor musun?
Soran+1 yılsu an isdeyim hatta
Cevap sahibi+1 yılPeki lojman gibi bir yer yok mu yerleşecek? Ev tutmaya çalış en azından.
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yıldevlete sıgınman en doğrusu
05 Yorumla
Soran+1 yıldevlet 18 yasini gectigim icin karismiyor bu duruma
- +1 yıl
yakın akraba var mı
Soran+1 yılyok malesef
- +1 yıl
allah sabır versin
Soran+1 yıltskler
+1 yılpeki semit neresi ıstanbul da uygun paralar var
03 Yorumla
Soran+1 yılalmanya
- +1 yıl
ora sıkıntı ıstanbul uygun paralar vardi
Soran+1 yılanladim
+1 yılYurda git polis karakoluna git anlat
02 Yorumla
Soran+1 yılyurd gibi yerler hepsi doluyuz dediler, polislerin umrunda bile degil bu konu telefonu yüzüme kapatti resmen
- +1 yıl
Karakola gidiceksin seni yurda alıcaklar
Allah kahretsin oylr babayi lanet olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılallahindan bulur insallah, o cok kiymetli evi basina yikilsin birgün
Ünidemisim yurda başvur.
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ben okula gitmiyorum calisiyorum
Soran+1 yılbüroda calisiyorum kazancim idare eder
+1 yılBabalardan nefret ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende :(
evi yok interneti var...
11 Yorumla
Soran+1 yılis yerindeyim su an büroda calisiyorum
- Aile & Toplum konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılBabanın Sözünden Çıkmayaydın yavrum
02 Yorumla
Soran+1 yılcikdim olan oldu olmus birseyi degistiremem sonucta dogum günümdü
- +1 yıl
Hayatta Herşeyin Bir Bedeli Var Sende Bu Bedelleri Ödeyeceksin Artık Hayatta Başarılar Sana... Baban da Zayıf Bir Adammış... Kız Çocuğu Sokağa Atılmaz
+1 yılOtele katçı lazım gel çalış
08 Yorumla
Soran+1 yılbenim bir isim var, su an isdeyim zaten
- +1 yıl
İşyerinde yat Ozaman
Soran+1 yılis yerinde yatilmiyor
- +1 yıl
Napım kank Almanya'ya uçak kaldırıp seni aldıracak halim Yok 😂😂 bak başının çaresine
Soran+1 yılsen bir tavsiyede bulundun bende cevap verdim, seni kim zorladiki buraya yorum yap diye?
allahim insallah senin basina iki katini verir.- +1 yıl
Sen bir soru sordun bende aklıma gelen cevabı verdim. Cevabı ma cevap ver diye zorlayan olmadı. Allahım inş senin başına 4 katını verir 😂
Soran+1 yılallah benim belami vermis verecegi kadar, senin bedduana ihtiyacim yok
- +1 yıl
Beddua etmiyorum dua ediyorum
+1 yılBir baba bunu evladına nasıl yapar
06 Yorumla
Soran+1 yılyapti.. cok kötüyüm gercekten
- +1 yıl
Dışarda kalınır mı ya git akraban falan yok mu
Soran+1 yılAkarabam falan yok, Annemin umrunda degilim, Kiz kardesim bitarafina bile takmiyor beni, babaannem fitnenin önde gideni, iki amcam daha var zaten babami onlar gaza getiriyor, halam olacak kadin kücüklügümden beri sevmezdi beni. Arkadaslarim yok bu konuyu anlatabilecegim sirf birtane var onunda babasi kabul etmedi.
- +1 yıl
Üzücü bir durum ama bir çıkış bulmalısın böyle olmaz
Soran+1 yıldedigim gibi cagresizim
- +1 yıl
Aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvur çıkarcı insanlara güvenme tanımadığın
+1 yılPolise git yardım ederler
05 Yorumla
Soran+1 yılpolisin umrunda degil 18 yasini gecmissin kendin bak cagresine dediler bana
- +1 yıl
Ozaman babanın elini öp özür dile
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun sıkıntı etme sessizce odana gir bişey yapmaz baban
Soran+1 yılevet kendi evimde olmak gibisi yok gercekten
- +1 yıl
Sevindim adına 😊
+1 yılNerde yasiyosun?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı. Hikaye
017 Yorumla
Soran+1 yılja vallah billah dogruu ama inanmassanda inanma napiyim
Soran+1 yılinanmaaa
Soran+1 yılnebicim hemserisin
Soran+1 yılne bilim 55 herhalde yasin degil ya
Soran+1 yılyasa veya yasama samsunlusun isde bende hayatimda hic samsuna gitmedim ama samsunluyum allah allah
Soran+1 yılallah büyük bakalim
Soran+1 yılberlinde
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılonlar benim muhattapim bile olamaz
+1 yılSaçmalık bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama yapti bunlari
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılIs bul.
03 Yorumla
Soran+1 yılIsim var su an isdeyim
- +1 yıl
O zaman kiralik ev ara
Soran+1 yılamacim zaten bu ama kiralik ev bulana kadar sokakta kalamamki
+1 yılndense inanmyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılvallahi billahi yalan söylemiyorum yoksa bu konuyu dünde paylasmazdim burada, gercekten perisan haldeyim
- +1 yıl
bunu bana kanıtlayabilir misin?
- +1 yıl
@sefilbilo90 Hocam sana neden kanıtlasın? Öyle bir zorunluluğu mu var? Kız yardım istiyor, birşey önerin diyor bu yaptığın ayıp.
Soran+1 yılaynen bunu ben sana niye kanitliyim? inanmiyorsan inanma kanitlamak zorunda degilim
- +1 yıl
@Duygusalgenc22 dostum burda o kdr çok yardım isteyen var ki kime yardımcı olacağız kim doğruyu söylüyor belli değil
- +1 yıl
Sende haklısın hocam ama olsun genede ön yargılı olmamak gerekiyor.
- +1 yıl
@Duygusalgenc22 tamam ozaman ben bu soruyu madem bilişim suçlarına paylaşacağım kendileri bu arkadaşımızı bulup ilgileneceklerdir
- +1 yıl
Paylaşmayanı sksinler lan adamdan lafının arkasında dur.. madem çok yardımseversin incr düşünüyorsun. Paylaş bize de kanıtla
Soran+1 yıl@sefilbilo90 ben burada yardim falan istemedim akil istedim ne yapabilirim diye sordum
- Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılKaç 👍
01 Yorumla
Soran+1 yılnereye
buyur gel bizde kal
03 Yorumla
Soran+1 yıltskler ben almanyadayim
Soran+1 yılyok niye kusura bakiyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalaninin ya
01 Yorumla
Soran+1 yılvallahi yalan söylemiyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!