Babamı evden kovdum?

Babam zamanında bize yapmadığı kötülüğü bırakmadı annemi beni hep döver bağırır rezil ederdi sonra annemle babam ayrıldı babam hastalık geçirmiş ondan sonra akıllandı gibi bişey oldu bizi bir yerlere çağrıyodu ben gelmek istemiyodum ama annem zorla götürüyodu gitmezsem üzülüyodu onun hatrına gittim bugün annem dışarı çıkıcam hava alıcam dedi tamam dedim saat bir dönmedi 2 oldu nerdesin dedim babanlayım dedi ben de sen eve gel konuşalım dedim bir baktım onu da getirmiş utanmadan eve geliyo o gideli bir yıl olmuştu sessizce anne bu adamı ben sildim sen elin adamını eve getirmişsin gibi benim gözümde dedim o senin baban avukatlar uzlaşabilirsiniz ne var bunda dedi hep bizle mi yaşıyacak dedim evet dedi ben sinir krizi geçirdim içerden duymasın diye sessizce söylüyorum bu arada odayı kapattım yatağıma yattım annem şimdi benim onu istemediğimi söylemiş o da gitmiş bana sonradan annem diyo ki hastaneden getirdik bugün kalacaktı sadece böyle dese bişey demezdim bu yaptığı ne şimdi o adamın çocukluğumda bana neler çektirdiği full gözlerimin önüne geldi ama şu an acı çekiyorum vicdan azabı duyuyorum ama akıllanması önceki benim çocukluğumu öldürdüğü gerçeğini değiştirmez sizce tüm suç bende mi şu an bunları ağlayarak yazıyorum
Babamı evden kovdum?