bunu söyleyen insanlar bence kara cahilin önde gidenleri,düsünsene kiz cocuklarina önceden aman ne okutacaksiniz nasil olsa yarin bir gün evlenecekler derlerdi ve yazikki okula göndermez 18 yasina girmedende evlendirirlerdi!simdi sana birak okulun tadini cikar ilerde nasil olsa calisacaksin diyen kisilerin de benim nazarimda acikcasi onlardan farki yok!
okul tad cikarilacak yer degil hayata karsi bir güclü olabilmenin bir basamagidir,bunu yaparkende gerek kendine gerek ailene destek olmak maddi yükün tamamini ailene yikmak bence simariklik olur!ayrica üniversitede okumanin basli basina sorumluluklari var!elinde calisabilme gibi bir firsat varsa bu firsati hic kacirmamani tavsiye ederim(unutma her üniv.okuyan is sahibi olamiyor yani o yüzden nasil olsa ilerde calisacaksin)diye sacma sapan bir düsünce tarzina tamamiyle karsiyim.41 Yorumla
+1 yılçevren doğru söylüyor... ama şu var maddi imkanın elverişsiz ise çalışman doğrudur... ama maddi durumun eğitim hayatını sürdürmeye kafiyse bence hayatını yaşa derim... ben ıspartada okudum... mesela kimisine güzel gelmez... ama ben şarkikaraağacından keçiborlusuna kadar gezdim... küçücük yerden ne güzellikler cıktı... çoğu arkadaşımın ailesiyle tanışma imkanı buldum... araba kiraladım bölge turuna çıktım... hani ortam da vardı... güzel hatıra kaldı...
22 Yorumla- +1 yıl
benimki haliyle tavsiye arkadaşım... seçim senin...
bir cio dan birebir alıntıdır: 1. sınıftaysanız her şirket size kapılarını açar orda staj imkanı da bulursunuz part time iş imkanı da.. okurken çalışma isteği az bulunan bir özelliktir ve şirketler böyle potansiyelleri kısa sürede iyi yerlere taşırlar. 4. sınfa gelip şirketlerin kapısını çalmaya başladığınızda sıradan iş bekleyen mezunlar ordusundan olursunuz ve işiniz çok zordur.
hevesin var zamanın varsa çalış derim... ki ben de finans alanında okurken çalıştım ve çok iyi paralar kazanmam bir yana iyi referanslar edindim.. şimdi seçilmeyi beklemek yerine işimi seçme sansım var30 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. tam tersine, en iyisini yapıyorsun.
öğrenciliğin zevkini çıkaranlar mezun olduklarında tırım tırım iş ararken, sen o dört yılda yarattığın kapı gibi özgeçmiş ile en az bir adım önde olacaksın. öğrenciliğin keyfi dedikleri laklak edip takılmaktan ibaret, bunları istediğin zaman yapabilirsin zaten...60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılİşe alırken cv ne bakıyorlar ve de referanslarına.. okulu da boşlamadan çalışmanı şidettle öneririm...
Ayrıca bu hayatını ve öğrenciliğini yaşayamama anlamına gelmez de. tam tersine sosyal çevren daha da genişleyecektir. Çalıştığın yerdeki sosyal faaliyetlerse hem sana ileride faydalı dostlar kazandıracaktır.( sadece böyle gör demiyorum fakat bu yönü de var)
bunun da ötesinde eğer ki dediğim gibi okulu da boşlamadığın takdirde akranlarından hep bir adım ötede olursun...30 YorumlaSevgili arkadaşım, güzel bir üniversitede ve makbul gören bir bölümde okuyormuşun seni tebrik ederim. Çalışma konusuna gelince geleceğin için harika bir karar almışın; arkasında durmanı tavsiye ederim. Akıllı kadınlar, eğlenmesini de, kariyer yapmasını da ve hatta zamanı gelince çocuk yapmasını da üstesinden en başarılı şekilde gelerek bilirler:) Dost selamlarımla, sağlıcakla kal..
40 YorumlaYoo hiç de mantıksız değil tam tersine doğru olanı yaparsın yaşıtlarına göre 1 - 0 önde başlarsın. Ben de şuan üniversite okuyorum ve haziranda bitecek. 3.sınıftan itibaren bilişim sektöründeki bi firmada çalışıyorum ve halen çalışmaktayım 2.yılımı haziran sonu gibi dolduruyorum. Oldukça tecrübe kazandırıyo insana iş hayatını tanımış oluyosun. Ya en basiti üst düzey kişilerle nasıl konuşacağını bile öğreniyosun. Kesinlikle yapmalısın
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 875 cevap paylaştı. bence böyle düşünme ne güzel işte hem çalışıyorsun hemde okuyorsun bundn daha güzel ne olablr kendi kazanıp kendi harcıyorrsun.. ayrıca çalışmanın sana faydası büyük olucak hem bir firmada finans bölümünde çalışmşsn ne güzel referansın adına olumlu bişi...
10 Yorumlalise okurken bile calis ancak tek kosul egitimini aksatma. sanirim arkadaslarin yeni mezunlarin tak diye acikta kalip tecrubelilerin ise alindigindan bihaberler... sen her kosulda is ve egitimi bir arada gotur. alanim farkli olsa da ben 12 yasimdan beri ufak tefek isler de olsa calistim, para kazanmanin ve emegin degerini o zamanlarda ogrendim ki su an oldugum yeri bunlara borcluyum. bosver sen tembelleri, en iyisini yapiyorsun.
10 YorumlaSahsen ben calismazsam bunalirim. Konsantremi birtek okula veremem, depressiona girerim, ise gidincede havam degisiyor :)
Sende böyleysen hic durma calis derim.12 YorumlaAslında çalışmak güzel. Zaten iktisat da okuyrsan işe girmelisin biryandan. Ögrencilikelbet bitiyor sonra millet iş peşinde sürünüyor bulamadım diye.Giriyor bir bankaya belki ama bu aralar iktisat mezunu cok o yüzden calışmak iyi
10 YorumlaÖzel sektörde çalışmayı düşünüyorsan deneyim kazanman iyi olur, boşver arkadaşlarını. Mezun olup iş marketine atılınca, faydasını göreceksin.
13 YorumlaBence çalışmalısın!İnsanın görünmeyen iki sermayesi vardır biri emek diğeri bilgi birikimi;..Çalışmak bunları herkesten önce edineceksin anlamına gelir ki bu da 1-0 onlardan önde olacaksın demektir.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEe nasılsa bu yıl geçti sayılır 1.5 ay sonra okul kapanıyo zaten... İş bulursan çalış tabiki zaten kim doğru düzgün gündüzleri okula gider ki gece de eğlenirsin eğlencemde olsun diyorsan :S:S
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılbence iş hayatına erken girmek gelecegin icin seni hazırlayan bir sürec...parası degil sana ogrettikleri cok degerli
10 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 470 cevap paylaştı. Hem çalışığ hem okuyup hem hayatın keyfini çıkarabilirsin.
10 Yorumlane mutlu sana. Aman sen napıyosun işi bırakma falan. Piyasanın halini biliyosun heralde. 3 gün yeterli. Ben gerçi sınavdan sınava okula gidiyorum. Devamsızlığı bi şekilde hallediyoruz artık :)
00 Yorumlaöğrencilik hayatının yaşa cümlesinden birşey anlamıyorum ben. zaten yıllarca öğrenciydin. eğer iyi bir gelecek düşünüyorsan çalış referansların güçlü olsun ve sana neler kattığını diğer arkadaşların çalışma hayatına katılınca anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılparan varsa ne deyü paran yoksa ;) çalış babe ohh yeahh köle izavra mode on
10 Yorumlahayır imkansız değil .. ama istediğin iş olması zor olablir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOraya nasil girdin var mi taktik
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat