"Ey iman edenler, içki, kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak şeytanın amelinden bir murdardır. Bunlardan kaçınınız ki, felaha eresiniz. Şeytan içki ve kumarla aranıza kin ve düşmanlık sokmak, sizi Allah'ı anmaktan ve namazı kılmaktan alıkoymak ister. Artık vazgeçtiniz değil mi?" (Mâide, 5/90-91)
İnanan insalar için yeterli bir ayet zannedersem...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyokda alkolikler ola bilir :D olurda elinde olmayan birşeyi isterlerse sana sinirlenip laf ede bilirler :D ve ailen izin vermesine cok garip
02 Yorumla- +1 yıl
hıım patron yanındaysa hiç birşey olmaz
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. gecmi gündüzmü balim :)
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılgece kalmadığın sürece sorun olmaz gunduzcu olursan rahat olursun gececi olursan sarhosu gelir müptezeli gelir asılır sarkıntı olur vs
02 Yorumla- +1 yıl
gece pek kalmanı tavsiye etmem sarhoşu var müptezeli var dengesizi var birde malum ülkemizde o saatte dışarıda olan kıza kötü gözle bakan dangalaklar çok
Kazandığın paraya haram para karıştığından haberin var mı. Kısaca haram para kazandığından haberin var mı
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 339 cevap paylaştı. sigara çeşitkerini öğrenmen baya uzun sürecek bide geceleri durursan sarhoşu falan çok olur çalıştığımdan değil daimi müşteri olarak söylüyorum
00 Yorumla
+1 yıltekel bayi içki satısı falan gece çalısmıyosan basın agrımaz
02 Yorumla- +1 yıl
gece sarhoşlar geliyo tekele sıkıntı olur
Rent a car Ahmet abiye dikkat et tekel savaşları olmasın 😂😂
00 YorumlaÖncelikle yanlış anlama, bahşişin gözünü aglatırsın onun dışında gayet zevkli sakin bazen gereginden fazla gergin yogun rahatsız edici olur, kız başına böyle bir risk almak güzel bir şey ama dikkatli ol özellikle geceleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru sormak için sormayın yaa... Sen değil tekel bayii de çalışma biraz şişesinin kapağını açmışlığın var mı acaba?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLütfen bekliyorum?
Ne güzel işte iş bulmuşun çalış hiç olmazsa katıkın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç inanmadım tekelcilerin kapanış saatini bile bilmiyorsun ama yine de sorayım ginsengli Çikolata var mı
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı olmaz heralde, hangi şehirde?
01 Yorumla
+1 yılFazla abaza gelebilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Abaza artarsa müşteri artar demek güzel iş
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,4b cevap paylaştı. gece çalışmıyorsan sorun olacağını sanmam
00 Yorumlafiyatları karıştırma yeter
00 YorumlaBir sorunla karşılaşmazsın kız ayool
01 Yorumla- +1 yıl
Niye her kıza kız ayool diyorsunuz? Benim soruma da yorum yapmıştınız dikkatimi çekti tesadüfen rastladım, bir erkeğin ayol demesi :S
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaşta nasıl korkmuyosunuz çalışmaktan
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 790 cevap paylaştı. Başka bir işyeri bulamadınmı?
00 YorumlaIcki satılıyor mu
00 Yorumla
+1 yılzor sarhoşlarla
00 Yorumla
+1 yılberaber içelim
01 Yorumla- +1 yıl
yani genelde böyle gelirler
+1 yılSıkıntı olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026