sizce gazetecilik nasıl bir bölüm cok kararsız kaldım yazıyımmı
Cevabın nedir?
+1 yılSiz daha ne olacağınızı bile bilmez iken böyle bir sorumluluğa girebilecek bir kapasitede olabileceğinizi pek zannettmiyorum. Ha yanlış anlaşılmak istemem,siz bu sorunuz ile zaten kararsız biri olduğunuzu gösterdiniz. Bu çok meşakatli ve zorlu bir meslektir.Devamlı uyanık olmak ve herşeyden haberdar olmak zorundasınız.Siz daha seçmeyi düşündüğünüz mesleğin bile nasıl birşey olduğunu bilmiyorsunuz. Dışarısı kurt kapanı gibi, gazeteci olabilmek zor iş hem de çok zor... Paparazzi olursanız, flaş haberlerle iki fotoğraf çeker işi götürürsünüz. Bu işi yapabilecek gücünüz (çok koşuşturmaca var) ve zamanınız var mı? Okumuş olmak için okuyupta sonra işçi bulma kurumuna kayıtlı olanlardan olmayın.Severek yapacağınız bir meslek seçin her zaman mutlu olursunuz.Kararsız kaldığınız anda o meslek ile yola devam etmeyin...Yanlış yaparsınız.
09 Yorumla
Soran+1 yılya varya kesinlıkle haklısın katılıyorum sana gazetecılık ıstediğim bişey diğil hocalar yaz dıye yazıcaktım
- +1 yıl
Dediğim gibi hacıları, hocaları, ana babayı boşverin. Siz yapabileceğinizi bildiğiniz bir meslek seçimi yapın...En iyisi bu bence .Kolay gelsin:)
Haydi bakalım, Gece iner, karanlık çöker, elmadeğilayva gider, sohbet biter.Hepinize iyi geceler, iyi sohbetler, sevgiyle kalın, sağlıcakla kalın, kendinize iyi davranın:)
Soran+1 yılsaolda meslek ne onu soyleseydnn
- +1 yıl
Ben basın yayın mezunuyum.Gazeteciyim, anlıycan:) Benimde doktor falan olmamı bekledilerde, bende o kapasite yok. Heyecan gerek benim hayatıma, oturamam.Tempolu ve yorucu ama eğlenceli, fakat dediğim gibi, stres ve uykusuzluğa varım, dersen o zaman yaz. Bana soracak olursanız, yazmayın, bu size göre değil, korkuyorsunuz. Daha mantığınıza uygun kendinizi ehemmiyette hissedeceğiniz bir meslek yazın.
Soran+1 yılsuan çalışıyomususz ewet korkuyorum acıkcası ama yapamıcam anlamına gelmez
- +1 yıl
Bunu sana özelde yazsam, nasıl olur?
Soran+1 yılyaz ac ben eklıyımm
Soran+1 yılyada mesaj acın ?
- +1 yıl
Teklif atın, sizi ekleyeyim.
okuyan arkadaşlarım var. iyi bölüm diyolar.( kimse kendi bölümüne kötü demez de neyse). hangi üniversitede okuyacağına bağlı.hangi üni de yazıcaksın ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılcumhurıyet üni
günümüzde siyasi görüşüne göre değişen bir meslek. yandaş medyayı desteklersen güzel para kazanabilirsin. ama doğru haberleri yapaım yayınlarım dersen ve o yönde bir seçim yaparsan sadece adın doğru kişiler tarafından doğru gazateci olarak bilinir. mesela bugün Sözcü, Cumhuriyet gibi gazetelere ödenek çıkartılmazken zaman vakit gibi safsata gazeteler ücretsiz dağıtılacak kadar ödenek almaktadırlar. tabi bu bir seçim. sporda da magazinde de kısaca gazateciliğin her alanında bir taraf seçmek zorundasın...
00 Yorumla
+1 yılgazetecilik diye bir meslek yok. haber ajanslarında calısan bir muhabir program yapımcısı sunucu olabiliyorsun. ya da gazetede yazı yazan köşe yazarı veyahutta sette çalışan ya da rejide düzenleme yapan bir çalışan olursun.
gazetecilik sen milattan önce kaldın galiba handi yüzyıldasın bilemiyoruz :)02 Yorumla
Soran+1 yıllan yürü git manyağa bak ya :DDDDDDDDDDDDD
- +1 yıl
sıkayet edıldın by :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
İş bulmak zor bulunca alacağın para az ama ben idealistim diyorsan sevmediğim bir işi yapmak istemiyorum diyorsan oku bende istemiştim zamanında ama riske girmek istemedim şimdi ünide son yılım pişman mıyım yazmadığıma hiç bilmiyorum ama yinede insanın içinde acaba diye bir şeyler kalıyor hep .
02 Yorumla
Soran+1 yılşuanki bölüm ne
+1 yılHayatini mahfedersin sakın seçme. Zaten gazeteler iktidarın elinde. Gazete okuma oranı gün geçtikçe düşüyor. İş bulmak neredeyse imkansız. Yıllarca bedavaya çalıştırırlar. Bir sürü şey var ama uzun uzun anlatamam şimdi. Okuma daha iyi yani.
16 Yorumla
Soran+1 yılya ne bılıyım boyle dergi düzenlemde fılan iş bulamammı
- +1 yıl
Çok iyimsersin derim. Kaldı ki orda da neredeyse bedava çalıştırırlar.
Soran+1 yılhocalar hiç düşünme yaz dıyolar neden szce
- +1 yıl
Hocalar çok biliyor. Diğer seçenekleri değerlendir.
Soran+1 yılbüro yonetimi nasıl sizce
+1 yılMemlekette gazeteciliği bitirdiler bence işin olmamalı..Operatif gazetecilik mi araştırmacı gazetecilik mi orası da önemli..
Sizce gazetecilik nasıl bölüm şeklinde soru soran biri zaten gazeteci olmamalı..01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka soruyla
sana bu konuda en ıyı yardım edecek olan ben olurum galıba ıstanbul ıletısım fakultesı gazetecılık bolumu mezunuyum once bunu soyluyeyım ... guzel bolum ama olay sende bıtıyo okul okudugun sıralarda mutlaka bı yerlerde staj yap son yıllara bırakma gerısı gelıyo bosta kalmazsın yanı..
02 Yorumla
Soran+1 yılya mıllet boş bölüm cok yorucu dıyor bı bayan için
Soran+1 yılkoşturman lazım dıyolar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 532 cevap paylaştı. hayatını eskitir boş yere. bu zamanda haklı olanı susturup haksızı kral gösteriyorlar. doğrularla bir yere kadar gideceksin sonra yalanlarla için kan ağlıyacak. seçim senin.
00 Yorumlaillede gazetede yazcak degilsinki moda dergilerinde falan calisirsin ;) yaz tabii guzel bolum
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle bı ımkanı var mıdergilerde calısma vs
+1 yılGazetecilik öyle bir bölümdürki doğruyu bildiğin halde yanlışı yazarsın
30 Yorumla
+1 yılGazet Habercilik mi dedin hep yalan haber kardeş ben bunu gördüm yaşadım özellikle askeri olaylarda
00 Yorumlaistıyorsan yaz içinde istek varsa yanı yaaprım dıyorsan...
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. ailemde bir gazeteci var,hükümetiği yalamadığı için aç.Sen yalayabilirsen seç derim
01 Yorumla
Soran+1 yılya hocalar neden öğüyor
+1 yılHayatım boyuncu Gazetecilerden nefret etmişimdir hepsi boş insanlar. hepsi para kazanma peşinde
00 Yorumlahiç bulaşma çok küfür yersin
00 Yorumla
+1 yılvatana hizmettir ; doğrular için ölmek, öldürülmek
00 Yorumlagüzel meslek yorucu gibi
00 Yorumlanerde okuduğuna bağlı ama güzel bölüm genelde
01 Yorumla
Soran+1 yılsıvas
yalan haber yapmassan düşün derim :D
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılAç kalınıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadın için zor
03 Yorumla
Soran+1 yılkameramanlık yapmıycam gazetecılık :d
Cevap sahibi+1 yılher şekilde çok yorucu
- +1 yıl
Basın yayında kameramanlığından, spikerliğine dek her ince ayrıntıyı öğreniyorsunuz. İstemezeniz yapmazsınız fakat öğreniyorsunuz.Mecburi ders
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne