biçok arkadasım özel güvenlik sınavını kazanmış nasıl oluyor bu sınav sartlar nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİki tip güvenlik var dedikleri gibi silahlı ve silahsız öncelikle sağlık raporu alman gerek sonra kayıt dersler sınav ben sınava girmedim daha yeni kayıt oldum silahlıya eğer ki kpss üzerinden atanırsan güzel bir maaş alabilirsin millet maaş az demiş ama birçok kişi zorlu işlerde çalışıp oiaynı ücreti alıyor senin işin zor da değil benim arkadaşım kpss üzerinden atandı ve 9.500 TL maaş alıyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
özel güvenlik kursları var. gidiyorsun eğitimini alıyorsun sonra sınavlarına giriyorsun sertifika alıyorsun aynı ehliyet gibi. silahlı silahsız sertifikaları var. sonra özel güvenlik şirketlerine basvuruyorsun. onlarında ihtiyacı varsa seni bir yerde görevlendiriyorlar. hastaneler, AVM ler kamu binaları vs vs maasları da galiba asgari ucretin minicik üzerinde.
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi meslek değil yanı
+1 yılÖzel güvenlik görevlisiyim , merak ettiklerini akşam yazarım istersen , şimdi uyicam , sen merak ettiklerini altıma yaz mesela , ben de akşam cevaplim .>)
16 Yorumla
Soran+1 yılşimdi ünide okuyan bı arkadasım özel guvenlık sınavına girmiş kazanmıs nasıl oluyo
- +1 yıl
istersen direk güvenlik işi bulim sana .
bak bu sorumu oku link :D burda bahsettiğim kız güvenlik iş yerinden .
2 çeşit güvenlik var , biri serfitikalı güvenlik , biri danışma , eğer proje de danışmalık da varsa kimliğin olmasa da oluyo ama kimliğinin olmasın da fayda var . kursa kayıt oluyosun ve sınavlara girip kazanıyosun , sonra devlet sana kimlik veriyo , sen millete bakma biton güvenlik kız var - +1 yıl
merhaba. guvenlik gorevlisi ile ilgili sorularim var bana no verir misin ya da instagram hesap adini ordan sorularimi sormak istiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılher 4 ayda bır oluyor sınavlar ve çok kolaydı ama zorlaştırdılar artık sorular bıras zor kursa mecburen gıtmen lazım bence almalısın nıyetın varsa tabii temız rahat guzel bı iş :))
tabii yerde onemlı calısacağın yer00 YorumlaKadının güvenlik olması nedense bana çok itici geliyor,belki sorunun cevabı değil ama ahım şahım bir ücretide yok başka iş bakınsan daha iyi olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılnıyekı arkadas kazanmış üniyi bırakıcak
sınava gireceksen onların verdiği notlara aldırış etme ben 1 ay çalıştım sınava hgiçbirşey anlamadım çünkü çok kapsamlıydı internetten son 3 4 yıllık sorularını inidirip 1 hafta kala sınava ezberledim cevapları en düşük not 80 aldım
11 Yorumla
+1 yılÇok gereksiz bir kurs artık herkeste nasıl nufus cüzdanı varsa o şekilde var her önüne gelen özel güvenlik kartı veriyorlar çok saçmalık...
10 Yorumla
+1 yılşartlar çok fazla değil öncelikle sertifikan olmalı.sertiikan varsa zaten boy ve kilo başka şart yokkk
12 Yorumla
Soran+1 yılsertifikayı nerden alıyoruz ama arkadaslar sınavına girip kazanmış o nasıl oluyo
- +1 yıl
srtifikada almadan olmaz.özel gvenlik kursları var onlardan sertifika alanların % 90 ı kazanıyor zaten netten araştı kurs çok fazla
+1 yılozel guvenlik egtimi veren firmalara git silahsız 400 sillahlı 600 fian
01 Yorumla
+1 yılarkadasına sormuyorsun burada cevap arıyorsun .)
00 Yorumlasınavları çok zor mu?
00 YorumlaMantık soruları hep
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası