Arkadaşlar parfümeri işi ile ilgili bilgisi olan var mıaranızda? Yapmış olan falan nedir ne değildir maliyeti nedir ne kadar kazandırır? Birde parfümeri için isim önerisi verirseniz sevinirim..
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 455 cevap paylaştı. Moda işyerleri vardır. Simit dünyası hadi hooop heryer simitci dükkanı, video-film dükkanı hadi hooop her yer filmci. Son dönemin modaişyeri de parfümeri ve mantar gibi türedi heryerde.
Bu tür işyerlerini moda başladığında açanlar iyi kazanırlar sonra sayıları arttığında hepsi birden puff.
Bence siz yükselen dalgayı kaçırdınız siz dükkanı açtığınızda artık bu iş düşüşte olacak.
Yine de açarsanız bol şans ve başarı dilerim parfümeriye isim önerim ŞİZOFRENKARINCA.03 Yorumla- +1 yıl
:D :D Düşengeç şöyle bir durum var parfümeriyi bayramtepeye açıcaz (pek bilinmesede istanbulda) Ve bulunduğumuz yerde 1 tane bile parfümeri yok. Ondan yola çıkarak parfümeriye karar verdik zaten. yinede bilgin varsa bilgi verirsen sevinirim. Ayrıca 5* verirsen sorunun görülmesini sağlayıp sevindirirsin beni :D
- +1 yıl
teşekkr ettim :D
+1 yılgünaydın şizo :)
olay şu bayilik alacaksın ilk alımda 20-40 bin arası mal alım zorunluluğu vardır. mekanın işlek bir yerde olacak yoksa bayilik vermezler mekanın dizaynı marka aittir buna da 10-20 bin arası bişey isterler karı yüksek bir iş kısa sürede iyi para kazanırsın02 Yorumla- +1 yıl
franchising düşünmüyoruz yalnız :D Normal atıyorum karınca parfümeri dye bişey açıp kendimiz öyle devam edicez. daha az maliyetli oluyor sanırım öyle
- +1 yıl
o zaman 30 bine mal edersin herşey dahil ama yorucu bir süreç olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
buradan illa bir iş fikri cıkaracaksın sanırım. çabanı takdir ediyorum.
06 Yorumla- +1 yıl
hayır ilgisi yok. Eşim ve arkadaşı açmayı düşünüyor. Bende fikir almak için soruyorum. Adı üstünde kızlar soruyor.
- +1 yıl
ee normal bişey değil mi burada böyle sorular sormam?
- +1 yıl
Ne bileyim söyleyiş şeklin tam tersini hissettirdi de bana ondan ters konuştum biraz. Hani yeter artık ne çok sordun der gibi :D
kazancı güzeldir ancak başta biraz sermayeye ihtiyacın olacak.
06 Yorumla- +1 yıl
Mesela ne kadar gibi? Bunu yapıcak olan kişiler 5bin tlye halledileceğini düşünüyorlar da. (her ne kadar ben düşünmesemde okadar) Bulunduğumuz yerde hiç parfümeri yok dükkan kiraları da uygun 1000tl kirayla çok güzel dükkan bulunabiliyor.
- +1 yıl
yani düşün ki 600tlye bile kirlaık dükkan vardı ama çok küşüktü diye sanırım istemiyorlar henüz. İstanbulda oturuyorum bayramtepede. Parfümeri yok hiç burda. Mobilyayı tanıdık olduğu için sadece malzeme parasına kapatıcaklarını düşünüyorlar. 1000tl de kira olacak sanırım. Ama parfüm maliyeti ve diğer maliyetler ne kadar tutar bilmiyorum.. Bilgin var mıbunla ilgili? Buarada 5* verirsen belki daha fazla cevap gelir.. Teşekkürler şimdiden.
- +1 yıl
bilemiyorum ama bizim burda 1000tlye buldular sanırım.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşler açık parfum ve tuhafiye <3
00 Yorumla
+1 yılSoley ,D&P. Benim bildiklerim bunlar :)
00 Yorumla
+1 yılhipnotic posion
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası