Bir öğrencinin öğretmeniyle aşk yaşaması ve evlenmek istemesi anormal mi?

Lise son sınıfta biyoloji öğretmenimle birbirimeze karşı duygular besledik ve çıktık. O zamanlar on sekizimdeydim. Belkide çok yakışıklı olduğu için etkilenmiştim bilmiyorum. Okuldan mezun olmama yakın ayrılmayı denedik çünkü o benim ilerde onu sadece bir öğretmen olarak görmemden korkuyordu ve büyük bir tartışmanın ardından ayrılma kararı aldık ama ayrılamadık bir kaç gün sonra barıştık. Evet çok şey yaşadık... Belkide bu yüzden yargılayanlar olacak ama yargılayacak olanlar boşuna tartışma yaratıp yazmasın. Cevap dahi vermeyeceğim. şu an hala beraberiz ve ben 19 yaşındayım 20 yaşıma girmeme de az kaldı. Üniversite birinci sınıf öğrencisiyim. Onu gerçekten çok ama çok seviyorum aramızda abartı bir yaş farkı da yok.26 yaşında. Onunda beni çok sevdiğinden adım kadar eminim. Sorun şu ki artık evlenmemizi istiyor bende öyle. Çünkü artık ikimizde bir aile kurmak istiyoruz. Fakat arkadaşlarım üniversite okurken hamile kalmanın pek iyi bir fikir olmadığını düşünüyor. Ailemdense konuyu anneme açtım. Doğrusu demediğini bırakmadı babana bahsetme bile dedi. Ailem bu durumu ayıp karşıladı ama ben öyle düşünmüyorum. Yanılıyor muyum?
Bir öğrencinin öğretmeniyle aşk yaşaması ve evlenmek istemesi anormal mi?