Yaşım 18 gayet güçlüyüm. Daha önce çalışmadım beni işe alırlarmı? Kendimi bu konuda ilerletmetmek istiyorum.
Cevabın nedir?
İnşaat da eğer mimar şerefsiz değilse iyi para olabilir amele bile günlük 50-60tl alıyor ama önermem kendini nasıl ilerleteceksin işi öğrenip kendine apartman dikemezsin. Ama illa da çalışmak istiyorum dersen çok zor amele olarak alırlar ve amelelik çok zor kimse acımıyor, acımaz. Deli gibi çalıştırırlar. 50 kiloluk çimento torbalarının sana çerez gibi gelmesi lazım başka türlü zor.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağlam fiziğim var, bide herkes en az 100 tl gunluk diyor eminmisin 50-60 olduguna? Ben normal tarkada bile 90 tl ye calisiyorum
Ne iş yapacaksın? Kalıp, sıva, alçı, boya, elektrik? Bu arada inşaat işinde feci şekilde nitelikli eleman sıkıntısı olduğundan, çok yüksek maaş alabilirsin bir ustalık kazanırsan, 3000 dolara adam bulamadık rusya ya biz. Beyaz yakalı asgari ücrete çalışan bir amele olmaktansa, mavi yakalı 5.000 TL alan usta olmak iyidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu işlemi ilgileniyorsun abi? Ustalik değilde harçlığım çıksın yeter abi.. Daha önce çalışmadım 0'ım
+1 yılİnşaat mühendisi olsana güzel meslek direk ise mi girmek istiyorsun alırlar babam çalışıyor var orda gençler
05 Yorumla
Soran+1 yılDiş protez teknikerliği kazandım, harclığım çıksın istiyorum bu işinde parası iyi beni bir müddet idare etsin
- +1 yıl
Cafe ye gir
Soran+1 yılCafedede calistim asgari bile zor veriyorlar, insaatta 120 tl gunluk veriyorlar en az hem ilerde işimede lazım olur
- +1 yıl
Derslerine nasıl odaklanacaksin ağır değil mi
Soran+1 yılSıkıntı yok, öleceğiz nasılsa :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,9b cevap paylaştı. Amele mi olmak istiyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılHarçlığım çıksın diye
+1 yılAlırlar çok para kazanırsın ama ağır iş.
00 Yorumla
+1 yılAlırlar dostum
00 Yorumla
+1 yılAlırlar tabi,
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026