bir kiz olsun hem yuzu cok guzel fizigi super boylu poslu. Vucut hatlarini belli edicek sekilde de giyinmis diyelim biraz da dekolte. Kiz agir olsa bile durusu yuruyusu falan cok guzel ama civik bir kiz degil. Boyle bir kiz hakkinda bile konu cinsellige baglanir mi illa? Yoksa kalcasi cok guzelmis falan diyip gecerler mi. Kiz arkadasim dedi ki bu en hafifi olur neler konusuyor onlar bir bilsen. Ben hic sahit olmadim ne bileyim muhabbet ne kadar pislesir ki? Yoksa cok guzel kizmis falan diyip gecerler mi
Cevabın nedir?
Öncelikle tayt giyip ortalığa çıkanlar cici veya masum luktan çıkıyor erkeklerin gözünde yani masum namaz kılan bir kızımız hiç dar vücut hatları belli edecek şekilde çıkmaz ortalığa giyiyorsa da kendisine öyle giyinen iyi gözle bakmazlar benden söylemesi
12 Yorumla
Soran+1 yılHe he sen oyle san kapali giyinen namaz kilar acik giyinen kilmaz diye bir sey mi var sacmalama
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes farklı farklı konuşuyor. Offf be ne beceririm diyen de var, oha kızdaki g*te bak diyen de var, çok güzel kız diyen de var, keşke benim karım olsun diyen de var.
12 Yorumla
Soran+1 yılE sizin arkadas ortaminda of ne yapilir falan dediklerinde kizan olmuyo mu niye oyle diyosunuz diye yoksa herkes ona destek verip bu konu hakkinda muhabbrt koyulasiyo mu
- +1 yıl
Çoğu erkek tarafından normal karşılanıyor böyle şeyler.
+1 yılneler demzler ki kızların arkasından ohoo 😂
16 Yorumla
Soran+1 yılSen nerden biliosunki ben hic sahit olmadim oyle gercekte bir kizin arkadasindan oyle konusurlarken
- +1 yıl
bende şahit olmadım gerçekte. bir arkadaşım anlatmıştı bana erkek çok şaşırdm ve çok kötü cidden
Soran+1 yılNeler anlatti
- +1 yıl
burda söylenck şeyler değil ama işte bana anltan kişi konuşmalrı falan göstermişti kızın göğüsleri taş gibi ffalan yani daha neler
Soran+1 yılHmm anladim tanidigi kizlara mi oyle uapiyolar mesela mahalledeki falan ama kizla hic konusmamislar yani sadece goruyolar
- +1 yıl
sevgilisi tanıdı bu ama hiç tanımadığıda olblr
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
27Cevap
+1 yılCinselliğe bağlanır... Hayır kalcasi güzel deyip geçmezler... Pislesmek değildir bu... Karakter meselesi kimi ne güzel kız der çok tatlı masum saf saf bakar... Kimisi of hatuna bak fena kalçaya bak ya da memelere bak füze gibi ne yalanir ne zikilir bu der ayakustu boşalirim der çıkarmadan iki giderim der
10 Yorumla- Diğer konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılUf yawrum be anası babası özene bözene çalışıp yapmislar
Ssss kiz babanın telefonunu Verde tarif alalım
İşte böyle erkek arası muhabbet var yaw siz kızlar ne meraklı yaratiklarsiniz00 Yorumla - Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılvalla benim pek umrumda olmaz çevredekilerin dikkat edicegini sanmıyorum ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca😉
00 Yorumla Allah sahibine bagislasin der olaysiz bir sekilde dagilirim
09 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslarin da oyle mi
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Senin sorun gibi basladi gecen kizla ilgili konusmalar onemsemedim sonra yakin dedigim zuppe bir kizla yaptiklarini anlatmaya basladi digeri eslik etti bende konuyu degistirem diye ugrastim sonra sakin kalmaya calistim sakince bir birine bir digerine aksettim yumrugu sonrasi malum
Soran+1 yılSalaklar ya xidden digeri eslik etti derken 2si de o kizla mi yapmis
Soran+1 yılDirduk yere mi anlatmaya basliyolar yoksa o kizi mi gorduler o anda ne issizler ya
Diğer konusunda 541 cevap paylaştı. Ben şahsen güzel kızmış Allah sevdiğine bağışlasın sevdiği kişide ben olayım derim şakasına 😂😂
08 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yok yani
Soran+1 yılHe illaki o muhabbet donuyir yani. Sen de devam mi ettiyosun
Soran+1 yılHer erkek yapar mi ki ama aksini soyleyen yalancidir diyosun
+1 yılOff fff abi kıza bak ya bu bize gelse kucağımda evi gezdiririm ev bitincede iki daire arasında metro gibi gitgel seda falan karı mı be gibisinden olurdu yani
04 Yorumla
Soran+1 yılHe kiyaslama da mi oluyo
- +1 yıl
O kesin banko
Soran+1 yılE hangi kizlarla kiyaslaniyor mesela kizi tek gorurseniz diyelim. Veya yaninda cirkin bir arkadasi var onunla mi kiyaslanir
- +1 yıl
Yok genelde eski sevgililer
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 Herkes cinselik konuşmaz
2 ortama bağlı abaza sapık olan ortamlar var hemen direk cinselik giriyo
3 süzeriz güzel kız deriz o kadar laf atanlar oluyo çıkıyo atmamak daha iyi erkekiz sonuçta bakıyoz önemli olan nasıl baktıgın0162 Yorumla- +1 yıl
kız güzelse bakılır Abi tabi bu taciz şeklinde bir bakış olmamali
Soran+1 yıl@ByHerakles oyle zaten guzel kiza kizlar bile bakiyor
Cevap sahibi+1 yıl@ByHerakles aynen
Soran+1 yılAma kimisi de hic bakmiyomus gibi sasirtici halbuki kizlarin bile dikkati cekiyor arada var oyle erkekler
- +1 yıl
bir erkek yanında güzel kıza bakmıyorsa ya sevgilisi vardır çok seviyordur ya da o an kafası 'nda daha önemli konular vardır
Soran+1 yıl@ByHerakles evet dogrudur
- +1 yıl
🖒😊teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBakmayanda var boşver diyo bakıyo 2 3 saniye bakıpda noluyo diyo :D hiç Bakmayan var hep 0 elde var 0 bakarsın tamam abartılmıyacak kısa süre yani siz kızlarda bakıyonuz erkeklere demi
Soran+1 yılYani bikac saniye belki 😃
- +1 yıl
daha fazlası yok mudur?😁
Soran+1 yıl@ByHerakles ben pek seyyapmam cok yakisikliysa uzun boylu kasli falansaa kaslara bak falan cok uakisikliumis falan detim 😂😂😂😂😂😂 ama ciddej iyi olmali kriterlerim yuksek. Boyle cocukta en son 1 yil once gormustum cok tatliydi yaaa
- +1 yıl
kendimi bir süzdümde beni tarif ettin galiba😁😁😂😂
Soran+1 yıl@ByHerakles hahahah boyun kac
- +1 yıl
1.82
Soran+1 yıl@ByHerakles ama cocuk mankem gibiydi yaa upuzun boylu ucgen vucut bir de dar bir tisort giymis ustune ince uzun kasli yapili ama cok kalipli degildi ince fitti otobusten inmis ben de karsidan yuruyodum otobuse dogru alllah alllahjhhh dedom icimden
- +1 yıl
😂😁😁olur öyle şeyler bende sporcuyum zaten aynı zamanda da asciyim kafayı da 3e vurdurdum obicim bakan bakana
Soran+1 yıl@ByHerakles boyun kacc
- +1 yıl
dedim ya 1.82diye😊
Soran+1 yıl@ByHerakles hii gormemisim benim de 75 iyiymisss 😂 193 falan da iyi oluyo erkekte
- +1 yıl
Yok canım oda çok abartı ya ne o öyle dev gibi😁😂
Soran+1 yıl@ByHerakles yoo hic te bile nick batemanin boyuuu. Peki sen esmer gibisin ya nasil kiz begenirsin esmer mi sarisin mi kumral mi. Esmer mesela adriana irina shayk sarisin candice swanepoel kumral amanda cerny acik kumral barbara miranda oluyo. Hangisini
Ister esmer erkek yani hangi tarzda. Sariisn kumral esmer hepsinin en iyi orneklerini dusun 😂😂- +1 yıl
ben daha çok esmer severim ama öyle bir ayrım yapma huyum yoktur hoşuma gittiyse olay bitmiştir 😉😊
Soran+1 yıl@ByHerakles hmm anladim bence de en guzrli ama kimi takintilidir bence de herkes farkli guzel kimi kimral kimi esmer kimi sarisin iyi hosunq gidip iyi olmqsi onemli kimi diyo ki esmer hic sevmem adriana megqn fox da esmer yanisacma 😂
- +1 yıl
Evet peki ya sen esmermisin sarışınmı?
Soran+1 yıl@ByHerakles ben sarisinim
- +1 yıl
😊güzel nerde oturuyorsun sen ya
Soran+1 yıl@ByHerakles ama esmer daha cok begejniyorum ya
Soran+1 yıl@ByHerakles ist
- +1 yıl
bende bu yaz oradaydım
Soran+1 yıl@ByHerakles nerdesin ki sen
- +1 yıl
ankaradayim şimdi
Cevap sahibi+1 yılNoluyoz 😁
- +1 yıl
hicccc😁😁😂😎
Cevap sahibi+1 yıl@ByHerakles neyse ara girmeyim :)
- +1 yıl
eyw sağol kardeşim 😂😂😂
- +1 yıl
Soran+1 yıl@ByHerakles evet sen 😂😂
- +1 yıl
bende okuyorum
- +1 yıl
ne okuyorum?
Soran+1 yıl@ByHerakles besyo mu 😂
- +1 yıl
hayır canım mühendislik te dondurdum bu sene tekrar hazirlanicam
Soran+1 yıl@ByHerakles hmm hayirlisi olsun 😊
- +1 yıl
sen ne okuyodun?
Soran+1 yıl@ByHerakles 👅👅okuyorum 😂
- +1 yıl
o ne bee😂
Soran+1 yıl@ByHerakles
Soran+1 yıl@ByHerakles dil okuyorum dilll 😂
- +1 yıl
hea ne dili okuyon bakim
Soran+1 yıl@ByHerakles ingilicce 😂
- +1 yıl
hmm ingilicce güzel bir dile bensiyo😂
Soran+1 yıl@ByHerakles guzel olmasina guzel * strese soktu beni 😢😢
Soran+1 yılAma strese soktu beni
- +1 yıl
neden ya sevmiyomusun
Soran+1 yıl@ByHerakles seviyorum da ygs lys 😢😢😢😢 aglicam keske tatil tekrardan baslasa of
- +1 yıl
neresi tuttu Uni?
Soran+1 yıl@ByHerakles bir yil giricem 😢😢
- +1 yıl
o nasıl oluyo tam anlamış değilim açıkçası
Soran+1 yıl@ByHerakles bu yil giricem 😂😂
- +1 yıl
hmm anladım yaş kacki senin
Soran+1 yıl@ByHerakles 18 iste
- +1 yıl
aynı yastayiz😊
Soran+1 yıl@ByHerakles aynen 😊
- +1 yıl
😊😊😊şehir dışına cikiyomusun hiç?
Soran+1 yıl@ByHerakles yani arada neden 😊
- +1 yıl
hiç öylesine sordum
- +1 yıl
numaranı versene 😊
Soran+1 yıl@ByHerakles ooo sen de bu ne hizz 😁
- +1 yıl
estağfurullah canım burda konuşmayalım wpden konuşuruz diye seyittim 😂😂
Soran+1 yıl@ByHerakles 😂😂 burda da ozel varr
- +1 yıl
xper mi neyse ondan yokmuş denedimde olmadı sen dene bir
Soran+1 yıl@ByHerakles aynen benim de 1 😂😂
- +1 yıl
ee nolcak simdi😂😂
Soran+1 yıl@ByHerakles konisamicaz canim onu 1 xper olmadan once dusuncektin hihh 😁😂😂
- +1 yıl
insta varmı?
Soran+1 yıl@ByHerakles vardi da kapadim su siralar kullanmiyorun
- +1 yıl
anladım. yalniz baya çabuk yazdin ya😂😂😂😂
Soran+1 yıl@ByHerakles 😂😂yaa ozur dilerim girdigimdr yaziyorum ama 😊 yanlis anlama
- +1 yıl
Yok canım ne demek ☺
- +1 yıl
hastalıktan ölücem yaw😂😣😥
Soran+1 yıl@ByHerakles nolduu sanaa
- +1 yıl
sorma ya salgına yakalandim 50 derece ateşim var herhalde deli gibi üşüyorum
Soran+1 yıl@ByHerakles hadi ya cok gecmis olsun allah sifa versin 😕 sicak corba yapmiyolar mi sana yorganin battaniyenin altindayken sen 😊
- +1 yıl
Yok valla öyle bir müslüman la daha karşılaşmadım 😂😂😣😥
Soran+1 yıl@ByHerakles kiyamam yaa ben yapardim corba allah icin 😂😂 yaziktir gunahtir
- +1 yıl
acıdığın için sağol 🤕😪😢😳
Soran+1 yıl@ByHerakles yok ne acimasi sakasina diyorum ama yapmak isterdim yani 😊
- +1 yıl
çok teşekkür ediyorum tatlı kız ☺🤗😖😷🤒😢
Soran+1 yıl@ByHerakles ee napiyosun 😁😃
- +1 yıl
valla kalktım biseyler hazırladı annem işte şimdi tekrar yataktayim
Soran+1 yıl@ByHerakles hmm ben de kalktim bisiler aldim atistirdim yatakta umarim carpilmam 😃😃
- +1 yıl
😂😂😂allah iyiliğini versin
- +1 yıl
memleket neresiydi senin
Soran+1 yıl@ByHerakles 😂😂 ya boyle gece yatakta bisiler yiyorum ya gece ruyama korkunc seyler giriyo biliyo musun
- +1 yıl
haa bunu bile bile yemeye devam ediyosun bide 😂😂
Soran+1 yıl@ByHerakles ama napiim cok acikmistim her yer karanlik baska yerde yiyemezdim ki uygun yer bir tek yatagimm 😢😢
- +1 yıl
☺☺soru sormuştum nerelisin diye
- +1 yıl
lamba icat edildi canım haberin yokmu😂😂😂
Soran+1 yıl@ByHerakles burdan yazisinca bazi mesajlarin kaciuor demek ki artvinliyim sen
- +1 yıl
ciddi misin 😂
- +1 yıl
bende ardahanliyim
Soran+1 yıl@ByHerakles hayir annemler uyuyorum saniyo o yuzden acamam 😒😑😅
Soran+1 yıl@ByHerakles ciddiyim neden 😂
- +1 yıl
şavşat bize çok yakindir sürekli gideriz köy de olduğumuz zaman
Soran+1 yıl@ByHerakles biz de savsatliyiz 😂😂
- +1 yıl
artvinin neresi
- +1 yıl
harbimi kız 😂😂😂
- +1 yıl
hemşeri sayılırız 😉😊
Soran+1 yıl@ByHerakles haha ama ben dogma buyume İstanbul 1 yasimdayken gitmisim artvine tek 😂😂
- +1 yıl
yapma ya çok güzel oralar var ya keşke bir gitsen ailen gitmiyomu
Soran+1 yıl@ByHerakles hayir gitmiyolar. Bu yaz halam dedemler falan gitti bem de gidicektim ama 3 hafta falan kaldilar bana uymazdi yani yoksa cok istedim gitmeyi ama. kurs vardi
- +1 yıl
hmm anlıyorum bidahaki sefere gidersin umarım ☺
- +1 yıl
İstanbul un neresinde oturuyorsun
Soran+1 yıl@ByHerakles sariyer
- +1 yıl
hmm hiç gitmedim oraya ya bizim aile esenyurtta felan oturdugundan oraya gidiyorum hep
Soran+1 yıl@ByHerakles orasi da bize terss 😂
- +1 yıl
😂uzak mi oluyo
Soran+1 yıl@ByHerakles e yanii 😂 gitmem hic oraya
- +1 yıl
anladım Ben avcilarda çok takılıyordum ya ☺
Soran+1 yıl@ByHerakles hmm fatih falan peki? Veya esenler
- +1 yıl
esenlere kuzenlerim götürmüştü de biyer bilmiyorum ama orda
Soran+1 yılhmm anladim esenler falan gene yakin kaliyor esenyurda gore 😂
- +1 yıl
güzel değil ama orası
Soran+1 yılaynen oyle hic begenmem icime daral gelior zaten pek gitmem isim dusmustu bir ksc seferligime gitmistim yoksa yok yani 😂
- +1 yıl
aynen 😂😂çok kötü bir yer
- +1 yıl
ben yatıyorum güzellik çok uykum geldi
Soran+1 yılbenim de geldi uyuycam ben de 😪 allah rahatlik versin tatli ruyalarr 😊
- +1 yıl
bir daha nasıl konusabiliriz
Soran+1 yılbilmemm ki
- +1 yıl
Günaydın
Soran+1 yılsana da gunaydinn
- +1 yıl
Naber
Soran+1 yıliyiyim cok sukur sen
- +1 yıl
Ölüyorum 😂☺
Soran+1 yılallah acil sifa versinn 😊 ama allah sevdigi kullarina verirmis hastalik
- +1 yıl
Bilemiycem artık ama süründürüyo valla
Soran+1 yıle orasi oyle zordur tabii her seyin bir zorlugu vardir
- +1 yıl
Öyle tabi canım
Soran+1 yılee napiyosun
- +1 yıl
Valla bilgisayarda oynuyorum yapicak bisey bulamadım battaniyeyide sardim etrafıma 😂😂
Soran+1 yılhaha ben de ders calisiyorum sabahtan beri ya 😕 sen rahat takil tabi
- +1 yıl
Hastayım be ne rahatı 😂😊😥😣😷
Soran+1 yılama ben de ders calisiyorum sabahtan beri mola verdim simdi 😂
- +1 yıl
Helal olsun kız sana 😂😂😋😊
Soran+1 yılhii sen oyle san hep tatil yaptim yaptim yeni yeni basladim neredeyse calismaya tatildeyken biraktim 1 aydir falan hic ders bakmadim bir basinda falan calisiyordum iste simdi tektar basladim
- +1 yıl
Iyi bakalım sen öyle diyosan
Soran+1 yılbaska foton var mi merak ettim birine cok benziyorsun
- +1 yıl
Var birsürü 😂😂
Soran+1 yılppye koy bakiim iki dkligine gozlukten anlasilmiyor pek 😂😂
- +1 yıl
Suanki halimi koydum
Soran+1 yılhmm gozluklu halinle baya fark var ama ordaki saclarin daha cok yakisiyomus bence
- +1 yıl
Orda bayağı uzatmistim felan
- +1 yıl
Ya normal ınsanlar gibi wpden konussakya bizde😂😂😂
Soran+1 yılgerek var mi ki
- +1 yıl
Bilmem burdan zor olmuyomu ama sen gerek yok diyosan orası başka tabi ☺
Cevap sahibi+1 yılÖzele filan geçin full bildirim geliyo yaw :D
- +1 yıl
😂😂napalim yaw xperimiz düşük 😂😂
Soran+1 yılahhaha 😂
- +1 yıl
Sen yasiyomuydun?😂😂
Soran+1 yılevet yasiyorumm 😂
- +1 yıl
Hmm cevap atmıştım onu görmedin galiba
Soran+1 yılevet gordum simdi
- +1 yıl
Peki ☺
Gizli Üye(30-35)+1 yılabiii şu kiz varyaa alican altina catir catir... devamini sen getir boyle konusyoz. evet aci gercek ama arkanizdan boyle konusyiz gercek bu.
018 Yorumla
Soran+1 yılAma kizin yuzu falan da cok guzel bebek gibi idiyelim. Hani oyle kasr gibi degil durusu vs agir. Ama giyimi acik. Dogal guzellik dusun ama fizik at gibi kizlar olur ya oyle iste. Mesela candice swanepoel doutzen kroes falan. Muhabbete direk oyle mi gieiyosunuz yaa
Cevap sahibi+1 yılhaaa boyle kizlarn arkasndanda ohaa guzellige bak abi ya insan bunu s1kmeye kiyamaz yaaa s1kmede yaninda yat diyoz hahaha😂😂
Soran+1 yılNe fenasiniz ya 😃 skmede yaninda yat falan illa cinsellige baglanir mi yani ya. Sizin arkadas cevreniz biraz sey o zaman
Cevap sahibi+1 yılilla baglanyo sadece benim arkadas cevresi degl emin ol... kizlardada cok var bir erkegi yakisikli bulunca aklindan onunla yattigini hayal eden tipler cok belki yandaki arkadasina soylemez bunu ama hayal eden cok😂 sizde nasl durumlar siz ne konusyonuz bakim bizim arkamizdan😂
Soran+1 yılYoo kizlar off su erkek ne sker be mi diycek 😃 ama her erkek boyle degil ki yani kimi allah sahibine bagislasin falan dermis. Ben pek bir sey demem qcikcasi cok yakisikliysa vay bee ne yakisijli vucuda bak kaslara falan derim.
Cevap sahibi+1 yılhahahahaha komik dedin yaa ilk cumlene guldum😂😂 ya soran sey dicem sana bende arada oyle diyom mesela hic sagina soluna bakmayan kiza sadece onune bakan kiza helal olsun valla gozu sagda solda degl duzgun kizmis alan yasadi valla diye derim
Soran+1 yılHmm anladim da benim demek istedigim oyle yuzu bebek gibi ama fizigi tas gibi bir kiz acik da giyinmis ama gozu sagda solda degil erkeklerin onunden hizlics gecip gidiyo. Yuruyusu falan manken gibi aman agir bir kiz gevsek falan degil yani. Mesela ozge beykoyluye falan bakabilirsin instadan. Fizik oyle yuz daha cocuksu gibi anna nystrom tarzi masum. Yuzunde de makyaj yok gibi cok dogal guzellik. Giyim tarzi ozge beykoylu gibi ama o kadar da dekolteli ve mini falan degil. Mesela ustte kisa bir bluz gobegi ve omuzlar acik. Altta da dapdar bir pantolin topuklu flan
Cevap sahibi+1 yılya bisey sorcam sizin gibi kizlarla kimler taklyo alla sen cok merak ediyom😂😂😂😂
Soran+1 yılNasil yani
Cevap sahibi+1 yılsevgli diyom be off
Soran+1 yılHmm aslinda kiz cidden manken gibi cok guzel olsa bile eger asik olmussa tipi umursamaz. Ama onun haricinde cidden talipleri cok olur her yerde dikkat xekerler. Ucuz malin cok alicisi olur konusu degil genelde bir ozelligi olmayan abaza erkekler veya tipine guvenmeyen erkekler yazmaz kendine guvenen kasli yakisikli uzun boylu veua iyi statuye sahip kisiler yazarlar
Cevap sahibi+1 yılhmm anladm... ben yaziom yazmasinada g0tler cevap vermiyo tipimde iyi ozguvenimde var ama cevao vermedklerinde sinir ediyolsr 😂😂
Soran+1 yılHm o zaman sevgilisi vardir bir seui vardir falan filan bosver
Cevap sahibi+1 yıloylemi diyosun ne guzel teselli ediyon saol ya😂😂
Soran+1 yılNapim gercekler 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılya soran sen oylemisin peki
Soran+1 yılBosver 😂😂
Cevap sahibi+1 yılpeki😄
- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişir o gruba göre bizde bir iki laf edilir biter
04 Yorumla
Soran+1 yılSizde nasol mesela
- +1 yıl
Aa bak kalçası ne güzelmiş yerim, saçlara bak müthiş falan deyip susulur :D
Soran+1 yılSaclara bak muthis mi 😃😃 saclar da dikkatini ceker mi
- +1 yıl
Benim kesinlikle çeker :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılSamimi arkadaşım la görürsek bana der ki --kız çok güzel lan
Bende onda şunu derim
+-yengen hakkında düzgün konuş😂😂 böyle espiri vs.21 Yorumla
Soran+1 yılSiz en masumu o zaman cinsellik uok
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. uff kıza bak ne severim lan ben onu genelde böyle geçer
03 Yorumla
Soran+1 yılNe severim mi
+1 yılErkek muhabbetiyse konu taşliktan cinsellige 100 metreyi 3 sn de alibilir genelde. Duruma gore de agir agir sindire sindire gidilir.
10 Yorumla
+1 yılOf gote bak ne s i kerim bunu var ya of derler memeleri buyukse cok emdirmiştir bu derler bacaklari ayrik yuruyosa cok becermisler bunu derler
06 Yorumla
Soran+1 yılNe sacma yaa 😂😂😂
- +1 yıl
Valla oyle erkek milleti hep boyle muhabbet eder kizin arkasindan ha bide bu var ya ne s i kişir adamın iliğini kurutur derler ya da yanındaki srkadasına bu kızı doyurabilir misin derler o da nefessiz s i kerim var ya onu der gülüşürler 😂😂😂🤣🤣
Soran+1 yılSen de masallah hizin ialamadin galiba affetim midemizi bulandirdin 😃
- +1 yıl
Haha aklima geldikce yazdim iste ya o yuzden boyle erkeklerin onunden gecme
Soran+1 yılE gecmeyim de napiyim hem nerden bileyim ben hangi erkek nasil konusur diye nerden amlicam 😂😂
- +1 yıl
Bosver o zaman yurumene bak sen 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç sorma hele 20 yaş altıysa ya da varoşlarsa kusarsın
04 Yorumla
Soran+1 yılIyyy ya ne jadar kotu olur ki. Mesela off fizige bak at gibi kalcasi super falan diyolar diuelim. Bundan da mi kotu olur kusarsin dedigine gore
Cevap sahibi+1 yılEvet bundan da kötü olur maalesef
Soran+1 yılNe gibi mesela
Cevap sahibi+1 yılKs de foto paylaş mesajları aç görürsün, öyle diyorlar yani
+1 yılGenelleme yapmayalım herkes aynı değil lütfen
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyoruz illaki herkes konusmaz zaten ama cogu konusuyomus
- +1 yıl
Konusuyormuslar yüzünden böyle görüyorsunuz
- +1 yıl
Görünüyoruz biz erkekler hep dedikodular yüzünden böyle gözüküyoruz
+1 yılUlan ne karilar var be diyeni bol bol duyuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂 sıkti artik o da
- +1 yıl
Lap lap bir vurcan papaz erigine dondurcen anasini satayim
ya erkeklerden ne beklion dolu şey derler
05 Yorumla- +1 yıl
Beklentilerini yüksek tut
- +1 yıl
Senin gibi bir kız geçse mesela ne derdim sence
- +1 yıl
İyi
Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Bakiş açısıyla alakalı. Guzel bakan guzel goprunur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben direk kızla konuşurum :)
10 YorumlaDiğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben kiz güzelmiş diyip geçerim
00 YorumlaDiğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Sapık sapık şeyler hiç duyma
010 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılHmm tahmin edebiliyorum 😂
Soran+1 yılOrasi kesin de kimi diyo ki aklina dahi gelmiycek seyler konusulur duysan miden kalkar falan o kadar var mi yani ne bilim nenim aklima off kalcaya bak be tas gibi at gibi falan geliyo aklima yani
Soran+1 yılHmm o zaman haklisin ya evet masallah de gec yani dimi 😃
Soran+1 yılYani ama simdi guzrl kiz olunca kixlar bile bakip muhabbetini yapiyor yani bakmak var bakmak var rahatsiz etmeden bakilabilir bence
- +1 yıl
Kızların bakışıyla erkeklerin bakışı apayrı.
Kızlar genelde onda makyajı ya da kıyafeti beğenir ya da güzelliğini beğenir kıskanır ama erkekler bu kız benim olsun düşüncesine hakimdir sen onun olsan bile çok fazla sürmez kısa zamanda başkasına bu benim olsun der sıkılır senden. Bir kız olarak yapılması gereken tek şey fazla yüz vermemek peşinde sürünmekten zevk alır çoğu insan bunu yapabiliyorsan karşındaki bile mutlu oluyor millet çıldırmış 🤔
+1 yılTak skilmelik diyolarn
04 Yorumla
Soran+1 yılSen demiton mu sen nerden biliyosn
- +1 yıl
Ben demem umurumda olmaz bakmam bile arkadaslarim konusurken duyuyorum
Soran+1 yılSen kizmiuo musun niye oyle diyonuz diye 😂😂😂
- +1 yıl
Kalkarim yanlarindan pis konusuyolar diye zaten pek arkadasim yok ole ahlaksi konusmalari sevmem
Nasıl muhabbet olduğu az çok belli ;)
10 Yorumla
+1 yılBen takmam
00 Yorumla
+1 yılOha lan deriz.
00 YorumlaDiğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Vohhh deriz
04 Yorumla
Soran+1 yıl50 yasindaki adamlar da mi 😂😂😂😂 ben 18 23 yas arasi kizlardan bahsediyordum
Soran+1 yılSizin yasitlarinizdaki adamlarin kac yasindski kizlar ilgisini ceker. Bir de boyle kizlar at gibi fizikli olduklari icin cok olgun duruyorlar kadinsi fizikleri oldugu icin
Diğer konusunda 945 cevap paylaştı. çok fena pompa pompa
00 YorumlaLaf atar
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri